Идеи за прически

Как да извикаме късмета през 2019 годината на свинята

Привличане на късмет през 2019-та
Какво си пожелахте за 2019-та? Здраве, щастие, любов, повече пари... а ние ви пожелаваме много късмет. Късмет си трябва винаги, във всяко начинание.

2019-та е годината на жълтата земна свиня според китайския календар. С малко късмет символът на годината може да донесе хармония и любов, материално благополучие и духовен възход.

Вижте как да извикаме късмета – различни начини за привличане на късмет през 2019-та с талисмани, амулети, ритуали и поличби според Фън Шуй и китайския хороскоп, астрология, нумерология и др.

Талисман за късмет

Използвайте фигурка прасе за защита на дома и семейството в 2019-та. Според фъншуй това е най-силният талисман за късмет в годината на жълтата земна свиня. Фигурката трябва да е направена от естествени материали (глина, гипс и др.) Добре е прасенцето да е оцветено в жълто или златно. Поставете фигурката на централно място в дома си. Така символът на годината ще привлича късмет, ще носи радост и и ще пази семейството.

Късметлийските числа за 2019-та

2, 5, 8 и съдържащите ги числа (например 25, 58 и т.н.) са щастливите числа за 2019-та, а 1 и 7 (и съдържащите ги 17 и 71) носят лош късмет. Използвайте силата на късметлийските числа когато планирате важните събития в живота си през 2019-та. За щастливи дни се смятат 17-ти и 24-ти ден от новолуние до новолуние. А щастливи месеци са 2, 7, 10 и 11 от китайския лунен календар.

Най-благоприятен период

Според астролозите втората половина на 2019 преминава под знака на Уран в телец. Телецът е символ на богатство следователно второто полугодие ще бъде време за постигане на финансово благополучие. Есента е най-благоприятният период, а ноември е най- силният месец през 2019-та.

Цветовете на късмета

Както подсказва името, в годината на жълтата земна свиня - жълто е най-късметлийския цвят. Следва кафяво и останалите земни цветове (бежово, пясъчно, керемидено, дори зелено). После е сивото във всички нюанси (от светло почти бяло до тъмно графитено) и накрая златно в целия му разкош. Нежно розово (като кожичката на прасчо) също носи късмет. Използвайте богатата палитра на 2019, смело комбинирайте късметлийските цветове в облеклото и в интериора на дома.

Злато за късмет

Благородното злато е късметлийският метал за 2019-та, така че носете златни бижута в годината на свинята. За да извикате късмета носете пръстени и гривни от злато на дясната ръка – по един, ако са тежки и масивни или по няколко, ако са по-малки. Тук правилото е колкото повече, толкова по-добре. Ако все пак предпочитате семпли бижута, сложете тънка верижка на врата или златни обеци на ушите. Онези от вас, които не носят бижута може да инвестират в злато.

Камъните на късмета

Късметлийските камъни на 2019 са в гамата на късметлийските цветове за годината на жълтата земна свиня. За най силен се счита коралът, който носи радост и щастие. Розовият кварц пък дарява хармония и любов. Тигровото око дава сила и смелост. А мистичният кехлибар усилва магията и привлича парите. Използвайте силата на камъните в бижута и амулети за късмет.

Корал, тигрово око, розов кварц и кехлибар късметлийски камъни за 2019

Монети за късмет

За привличане на повече пари през 2019-та сложете златна паричка в портмонето или китайски монети за късмет. Поставете златно прасенце у дома (или в офиса), на мястото където държите финансовите си книжа. Касичка-прасе също носи късмет за парите ви през годината, но не забравяйте редовно да храните прасето. Колкото по-често пускате монети, толкова повече късмет ще имате във финансовите си дела.

Здраве и късмет

Жълтата земна свиня, като всяко прасе, обича да се храни добре, да почива на припек и да се плацика във водата. Нека вземем пример от нея. Баланс между работа, тренировки и почивка, съчетани с рационално хранене и добро настроение, това е ключът за добро здраве през 2019-та. Пробвайте релакс с водни процедури, излизайте по.често сред природата, избягвайте стреса и бъдете над маловажните неща.

Прасенце домашен любимец

Истинско живо прасенце е идеалният талисман за късмет в годината на жълтата земна свиня. Който си вземе прасе за домашен любимец през 2019 трябва да се грижи с любов за него, да го храни добре и най-важното – да го опази живо поне до 25 януари 2020 г. Ако случайно прасчо стане на пържоли по-рано от следващата китайска нова година рискуваме да си навлечем гнева на жълтата земна свиня и вместо късмет и щастие да получим обратното.

Цветя на годината

Цветята също привличат късмет и определено изискват по-малко грижи в ролята на домашни любимци. За 2019-та късметлийските цветя са Хортензия и Маргаритка. И двете растения са сред най-разпространените градински цветя по цял свят. Разбира се могат да виреят и у нас, както в градината, така и в саксии на балкона.

Храна за късмет

Какво обича да яде прасето – жълъди, кестени, царевица и др. вкусни неща. За да извикаме късмета нека примамим жълтата земна свиня с любимите храни на всяко прасе. Носете в десния си джоб жълъд за късмет. Ако имате златен жълъд носете на колие или в портмонето при едрите пари. Похапвайте си кестени, варена царевица или пуканки всеки път, когато имате нужда от повече късмет.

Нека всеки избере своите начини за привличане на късмет. Ще се радваме да споделите кои работят най-добре. Пожелаваме ви щастлива и успешна година с много късмет!



Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации