Летни бижута с гигантски размери

Казваме, че размерът нямал значение, не и през тази пролет, не и при бижутата.
Колкото по-големи, толкова по-добре. Това е правилото за новите летни бижута


Дизайнерите представят бижута за лятото с гигантски размери.Големи колиета
Модерни през този сезон са гигантските колиета.Независимо дали предпочитате маниста или диаманти, не забравяйте през тази пролет модерни са големи бижута.
Като правило помнете, че съчетанието на големи огърлици с големи обеци, не е уместно, освен ако не искате да изглеждате като племенен вожд.Материалите, от които са изработени са предимно естествени.
Дървени бижута ще се носят и през този сезон, но акцента е на камъните - корал, тюркоаз, яспис. Също така популярен е и изборът на тигрово око, лапис и оникс.
Ще домират ярките цветове.Големи, със значително количество висулки, с етнически или екзотични дизайни, това са модерните летни бижута:Вечните златни накити са модерни и през този сезон, въпреки че и при тях размера е огромен.
Златна огърлица с подобни параметри би струвала цяло състояние и ако не можете да си го позволите винаги можете да си купите позлатена или имитация на злато и пак ще сте на върха на модната вълна:Сребърните бижута също са много актуални през този сезон.
Световните модни дизайнери лансират бижута от сребро през новия сезон и заради стегнацията в световната икономика, но и заради добрата податливост на обработка на този метал, както и заради факта, че бижутата от сребро имат много красив блясък.
Можете да срещнете сребро в комбинация с други метали през този сезон – месинг, мед, то дори и в съчетание със злато.Както и бижута от оксидирано сребро.
Среброто е винаги модерно. Изключение не прави и този сезон.

Друга интересна тенденция са металните бижута с геометрични форми – квадрати, окръжности, триъгълници.
Изберете такова колие и ще сте в крак с модата:Срещат се и съчетания между различни геометрични форми, например кръг с квадрат, както и съчетания на геометрични форми с вериги или с маниста и бисери.Интересна тенденция са и бижутата с форми на морски обитатели - огромни раковини, щипки от рак, миди и пр. изработени от различни материали.
Още една стъпка към опазване на природата.Бижута с флорални мотиви
Не може пролетта и лятото да минат без цветя. И бижутата не правят изключение.
През новия сезон ще видите пъстри китки цветя цъфнали по ушите или вратовете на дамите.Големи гривни
Големи масивни гривни, изработени от различни метали, това е тенденцеята за пролетта:Ако не харесвате масивните метални гривни носете няколко по- малки, в различни цветове и направете свой собствен стил.

Големи обеци
Предложенията на дизайнерите летни обеци също могат да се характеризират с една дума – огромни:Само не забравяйте, че комбинирането им с огромни колиета е неуместно.
Интересна е и идеята за няколко обеци-клипс поставени по дължината на ухото.
Или пък дълга обеца, която минава през ухото:

Вижте още летни бижута:
Дизайнерски гривни
Бижута и аксесоари с пера
Пръстени от UV гел

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook