Идеи за прически

Топ 10 на женските вечно модерни неща

Модата е капризна и преходна. Детайлите в нея идват и си отиват с всеки изминал сезон, но има няколко неща, които никога не са демоде
Ако ги имаме в гардероба си, винаги може да разчитаме на тях.

Топ 10 на женските вечно модерни неща

Нека видим кои са топ 10 на женските вечно модерни неща -
рокли, обувки и аксесоари, които са винаги на мода



Малка Черна Рокличка


Безспорно това е фаворита на класацията. Късата черна рокличка е подходяща за всякакъв повод – за работа, парти, делова среща или за среща с приятели.

Можете да я видите във всякакви варианти – права, разкроена, с къси и дълги ръкави, с презрамки, с различни видове деколтета и т.н.

Едно е сигурно обаче: малката черна рокля винаги ще е модерна и ако я имате в гардероба си винаги можете да разчитате на нея - по всяко време и за всякакъв повод.

Малка черна рокличка

Елегантни Рокли - нови модели може да видите тук:


Перлена Огърлица


Това е безспорният фаворит сред бижутата. Подходяща е за всякакъв повод и е чудесен аксесоар и към дневен, и към вечерен тоалет.

Перли е носила баба ви, както и майка ви, носете и вие, утре ще носи и дъщеря ви, това е сигурно.

Перлена огърлица


Права Пола


Ето още един фаворит в дамския гардероб - Правата пола е вечна
Подходяща е за ежедневието, за офиса и за служебни вечери, а в съчетание с разкошна блуза или джемпър се превръща в невероятен вечерен тоалет.

Ако имате такава пола в черно, сиво или каки ще сте в крак с модата винаги.

Права пола вечно модерна

Нови Поли може да видите тук.

Класически Тренчкот


Това е фаворита на вечните връхни дрехи. Ако се загледате в предложенията на дизайнерите за пролетните и есенни сезони ще откриете поне по един такъв шлифер.

С едноредно или двуредно закопчаване, тренчкотът е вечно модерната връхна дреха.

Класически тренчкот вечно модерна връхна дреха

Джинси


Ето това е дрехата, без която съм сигурна, че не можем. Ужасно удобни и практични джинсите неизменно съпътстват ежедневието ни.

Модата се мени, но класическите прави джинси остават. Като правило цвета на денима е по-тъмен през студените месеци и по-светъл през лятото, въпреки, че това изобщо не е задължително.

Ако сте решили да инвестирате в скъпи маркови джинси, изберете класическа кройка. Може да сте сигурна, че ще ви служат винаги.

А ако искате да сте различна, изберете нещо по-шантаво - джинси пачуърк, изтъркани, прокъсани или цветни дънки, с дантела, с камъчета, с бродерии и т.н. има толкова много варианти

дамски джинси пачуърк

Какви са новите тенденции за Деним пролет-лято може да видите тук.

Бяла блуза


Тя се комбинира идеално с всякакви поли и панталони и на нея можете да разчитате винаги, независимо от капризите на модата.

Излишно е да споменавам, че може да се носи навсякъде и по всяко време, в съчетание с джинси, под сако, разкопчана над прилепнал топ и т.н. Варианти всякакви:

Бяла блуза

Блейзер


Жакет или т.нар. късо сако никога няма да излезе от мода. Ако имате такъв блейзер с класическа яка – ревер и в класическия черен цвят знайте, че на него можете да разчитате сезон след сезон.

Такъв блейзер подхожда на всякакъв стил облекло. Можете да го комбинирате идеално както с джинсите си, така и с класическата права пола или панталон.

Черен дамски блейзер

Кашмирен Пуловер


Ако все още нямате такъв, опитайте да внесете малко лукс в гардероба си и знайте, че на кашмирения пуловер можете да разчитате в хладните летни вечери и студените зимни дни сезон след сезон.

Дамски кашмирен пуловер

Какви са новите тенденции за Плетиво вижте тук.


>Черен Панталон
Ето още една дреха без която със сигурност не можем. Черните панталони са универсални и вечно модерни. Комбинират се идеално с всякакъв вид блузи, пуловери, сака във всякакви цветове. Подходящи са и за ежедневието и за празнични поводи.

Дамски черен панталон

Кои са горещите Модни тенденции пролет-лято може да видите в тази тема.

Балетни Пантофки


Кой от нас не е мечтал за чифт равни обувки, когато краката му са оттекли и изморени от токчетата...

Така наречените обувки балетни пантофки са спасение за дамите, на които им се налага да са в движение през целия ден. Те са прекрасно допълнение и към вечерния тоалет.

Едно е сигурно: с тях краката ви ще са щастливи и ще може да танцувате до зори.


Това са Топ 10 вечно модерни женски неща в класацията на Хубава жена.
Сигурна съм, че могат да се изброят поне още 10.



Кои са вашите фаворити? Имате ли в гардероба си любими вечно модерни дрехи, може да споделите в коментарите.

Вижте какво още е винаги на мода:


Мода за 4 сезона


10 женски коли


Червеното е винаги на мода

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации