Идеи за прически

Модни тенденции пролет-лято 2020

В нашия Топ 10 модни тенденции пролет-лято 2020 ще намерите основните трендове в модата за новия сезон. Вижте какви летни дрехи са модерни, как изглеждат новите рокли, поли и панталони, какво остава в гардероба от миналия сезон и кои са най-горещите хитове в лятната мода.

Модни тенденции пролет-лято 2020


Дантела и шифон

Фина дантела и нежен шифон представят тренда ПРОЗРАЧНО изключително атрактивно през пролет-лято 2020. Новите летни рокли са направени от леки материи, които едва докосват тялото, а фееричните им поли загатват пищни форми елегантно, красиво и секси. Сякаш всичко е на показ, но нищо не се вижда.

Модни тенденции пролет-лято 2020 Дантела и шифон

Плисета, волани и къдрици

Плисето е на мода през последните няколко сезона, а в колекциите за пролет-лято 2020 изглежда елегантно в новите летни рокли от плисирани платове. Воланите придават повече женственост и сексапил, а къдриците внасят романтична нотка в дамския гардероб за топлите месеци.

Модни тенденции пролет-лято 2020 Плисета, волани и къдрици

Летни Плетки

Дупчеста рибарска мрежа, плетена дантела на една кука и сложни плетеници с ажури показват най-ярко модните тенденции за ПЛЕТИВО пролет-лято 2020. Наред с традиционните летни пуловери в новите колекции намираме атрактивни плетени рокли. Някои модели очароват с ултра модерна визия – други, сякаш извадени от раклата на баба, внасят повече романтика.

модни тенденции за ПЛЕТИВО пролет-лято 2020

Буфан Ръкави и Голи рамене

Блузи с бухнали буфан ръкави, сака с подплънки на раменете или рокли с голи рамена, каквото и да изберете няма да сгрешите. През пролет-лято 2020 модната тенденция ПОДЧЕРТАНИ РАМЕНЕ предлага Повече обем за дами с тесни рамена или съблазнителна голота за щастливките с овални рамена.

Тренд Подчертани рамене -Буфан Ръкави и Голи рамене

Завръщането на елека

Малко позабравеният елек се завръща като тенденция за пролет-лято 2020. Дизайнерите го представят с кройка на мъжка жилетка в дамския гардероб за новия сезон. Хубавото е, че тази вечна класика може да се носи на голо като топ или като костюм в 3 части със сако и панталон.

Модни тенденции пролет-лято 2020 Елек

Къси панталони, Бермуди и колоездачни гащи

Тенденциите при късите панталони за пролет-лято 2020 са изрязана кройка с крачоли високо на бедрата и разнообразие в материите – кожа и сатен стоят редом с вечния деним.
Много дизайнери показват бермуди в ежедневното облекло, както в спортен стил, така и в бизнес модата. Късите прилепнали клинчета от миналото лято остават на мода и през новия сезон.

Модни тенденции пролет-лято 2020 за къси панталони, бермуди и колоездачни гащи

Ниска талия, Чарлстон и Широки крачоли

Модните тенденции за ПАНТАЛОНИ пролет-лято 2020 могат да се охарактеризират с 3 важни неща: Ниската талия остава на мода, въпреки че в някои колекции видяхме и обратния вариант. Чарлстон крачолите правят плахи опити да се наложат като абсолютен доминант, макар че засега уширението под коляното е леко и плавно. А като цяло панталони с широки крачоли преобладават в модата за новия сезон.

Модните тенденции за панталони пролет-лято 2020

Пола балон и дънкови поли

Сладката пола балон прави сериозна заявка да се превърне в моден хит за пролет-лято 2020. И защо не, нейната кукленска визия добавя закачлива нотка в аутфити от всеки стил. Другият важен тренд при летните поли е завръщането на добрата стара дънкова пола. Ако нямате такава, непременно си вземете. Без значение дали е права или разкроена, къса или дълга с цепка, изтъркана или от пачуърк деним – модерни са всякакви дънкови поли.

Модни тенденции за поли пролет-лято 2020

Нова Асиметрия

Модната тенденция АСИМЕТРИЧНО пролет-лято 2020 е представена с два интересни тренда:
Асиметричен контраст и Асиметрична кройка. При първия дизайните на дрехите са направени от две половини в контрастни цветове. При втория кройките създават абсолютна асиметрия, сякаш дрехите са направени от напълно различни половини.

Модната тенденция асиметрично пролет-лято 2020

Романтично Садо-мазо

Накрая черешката на тортата: Модната тенденция Бельото като горна дреха за пролет-лято 2020 като че отива твърде далеч. Наред със скромните корсети и топове тип сутиен, дизайнерите показват жартиери и дълги ботуши, латекс и прозрачен шифон, съчетани в ежедневна мода за новия сезон... комай липсва само камшика.

Тренд Бельото като горна дреха пролет-лято 2020

Това е нашият Топ 10 модни тенденции пролет-лято 2020, остава да изберете своя моден тренд.
Да не забравяме все пак, че модата е изкуство създадено да вдъхновява, а стилът е този който ни отличава.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации