Идеи за прически

Зимна декорация за дома

зимна декорация
След празниците, когато махнем елхата и коледната украса в домовете ни става някак тъжно и празно, не намирате ли.

В нашата подборка ще откриете оригинални идеи за зимна декорация, които се реализират много лесно, не струват никакви пари и не изискват кой знае какво усилие.

Вижте как с обикновени свещи и малко шишарки могат да се подредят красиви композиции за украса на дома през зимата


9 лесни идеи за зимна декорация на дома


1. Зимна декорация с шишарки - Семпла, лесна и много елегантна аранжировка, направена от няколко шишарки под стъклен похлупак. Може да се комбинира с ваза със свежи елхови клонки.

2. Свещник от буркан - Оригинална идея за аранжиране на свещи, поставени в най-обикновен стъклен буркан. За украса на свещника е използвана декоративна хартия, която наподобява дървена кора, привързана с конопена връв.

3. Ваза с елхово клонче - Какво по-хубаво за зимна украса на масата в дневната от ваза със свежо елхово клонче. Може да се използва и като естествен ароматизатор за въздуха, ако обичате аромата на бор.

4. Зимна украса за прозорец - Представлява гирлянд от шишарки, които са привързани със зелени панделки към червен шнур. За шнура може да се използва прежда, а за заснежен ефект шишарките могат да се напръскат с изкуствен сняг или да се боядисат с бяла боя.

5. Буркани с цветни шишарки - Оригинална зимна декорация, за която ще ви трябват малко шишарки и няколко обикновени буркана. За повече цвят и настроение през зимата може да боядисате шишарките в ярки нюанси.

6. Зимна украса със свещи - Стилна декорация, направена от обикновени бели свещи. За свещници са използвани бели хартиени чашки с елегантна черна украса. Малко зеленина и няколко шишарки допълват красивата композиция.

7. Зимна декорация в буркани - Ефектна аранжировка, направена от чаени свещи, поставени в буркани с елхови клонки и изкуствен сняг. За украса са използвани панделки от дантела и шишарки със заснежен ефект.

8. Фруктиера с шишарки - Супер лесна декорация, която е направена от няколко шишарки, поставени в кристална фруктиера. за повече ефект шишарките могат да се боядисат в златно и сребърно. Получава се чудесна украса за масата в хола.

9. Зимна декорация свещи - Добра идея за лесно аранжиране на свещи през зимата. Използвана е голяма бяла свещ, поставена в прозрачна чаша, украсена с клончета и малки шишарки. Може да се комбинира с малка свещ.

зимна декорация шишарки свещници от буркани зимна аранжировка ваза зимна украса прозорец зимна декорация зимна украса свещи зимна декорация фруктиера зимна декорация свещи


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации