Идеи за прически

Рокли за лятото

Роклята е най-модерната дреха за лятото в дамския гардероб. В новите колекции виждаме всякакви модели – ежедневни и вечерни рокли с различна дължина, в разнообразни цветове и стилове.

Преобладават флоралните принтове и лъскавите материи. Особен интерес представляват големите волани и шлейфове. Елегантно изглеждат асиметричните рокли с едно рамо и т.н.

Рокли Тенденции пролет-лято 2012

Разгледайте най-красивите модели рокли от колекциите за пролет-лято 2012



Дълги летни рокли
Макси дължината преобладава при роклите от новите колекции не само във вечерната мода. Подобно на предишния сезон дизайнерите показаха много разнообразни модели ежедневни дълги рокли – в прав силует или с пищни поли, разкроени, с волани и драперии и т.н. изработени от различни материи, както ще видим по-надолу в темата.

ежедневни дълги рокли пролет-лято 2012

Как да избирам дълга рокля – някои полезни съвети може да намерите в тази тема.

А по-интересните модели Дълги Вечерни Рокли от новите колекции може да разгледате тук.

Стилни рокли до коляното
Роклите в прав силует с дължина до коляното са идеални за бизнес дамите, а за пролет-лято 2012 има много интересни модели ежедневни и вечерни средно дълги рокли.

Стилни рокли до коляното

Дължината около коляното стои много елегантно и във вечерната и в ежедневната мода. В новите колекции виждаме средна дължина и при роклите с разкроени поли. Най-интересното може да разгледате в темата Къси Коктейлни Рокли Пролет/Лято 2012

Ултракъси рокли
Секси мини роклички с дължина няколко сантиметра под ханша показаха някои дезайнери. Идеални са за момичетата с хубави дълги крака.

Секси мини роклички

Както виждате няма строги ограничения в дължината за новия сезон, въпреки че преобладава макси, можем да носим каквато си поискаме без да се притесняваме, че вече не е на мода.

Продължаваме да разглеждаме тенденциите за рокли пролет-лято 2012 с елементи на дизайна

Ежедневни рокли с шлейф
През последните няколко сезона шлейфът от Червения килим се наложи и в ежедневната мода. За новия сезон дизайнерите показват красиви модели ежедневни рокли с шлейф - с къса предница и удължена задна част.

Ежедневни рокли с шлейф

Асиметрични рокли с едно рамо
В новите колекции виждаме интересни модели с асиметрия в горната част – едно рамо, един ръкав или една презрамка.
Изглеждат елегантно и са много подходящи за дами с красиви рамене:

Асиметрични рокли с едно рамо

Рокли с волани
Този сезон воланите са представени в много от новите колекции. Дизайнерите показват къси и дълги рокли с големи волани, разположени на различни места:

Рокли с волани пролет-лято 2012

Дълги рокли на етажи
В някои колекции виждаме рокли на етажи от по няколко слоя.

Дълги рокли на етажи

Роклите с волани и на етажи изглеждат страхотно, но не са подходящи за всеки. Тези модели оптически скъсяват тялото, а воланите придават допълнителен обем. Имайте това предвид при избора на нова рокля.

Продължаваме подборката от тенденции за рокли пролет-лято 2012 с модерните материи:

Флорални принтове
През топлите месеци традиционно са модерни дрехи с флорални принтове. Много дизайнери показват щампи на цветя във всякакви цветове.
Преобладават едрите шарки.

Летни рокли с флорални принтове

В новите колекции има много красиви флорални принтове, които си струва да разгледаме подробно в следващите теми.

Животински принтове
Щампите с животинска украска се срещат по-рядко в колекциите за пролет-лято 2012. Дизайнерите показват предимно леопард и змийска кожа, в някои случаи комбинирани с цветя:

Рокли с животински принтове

Ресни и пера
Макар и по-ограничено ресни и особено пера присъстват като украса в дизайна на някои рокли. Най-показателна в това отношение е колекцията на Just Cavalli, чиито рокли наподобяват индиански стил.

Дантелени рокли
През последните няколко сезона дантелата се наложи като материя и в ежедневната мода. За пролет-лято 2012 дизайнерите отново лансират рокли от дантела с различна дължина и разнообразна големина на фигурите:

Дантелени рокли за лятото

Как да избирам дантелена рокля – някои полезни съвети може да видите в тази тема.

Лъскави рокли
Сатен, тафта и материи с метални отблясъци виждаме масово в роклите от новите колекции. Лъскавите рокли са модерни за пролет-лято 2012. Освен във вечерната мода дизайнерите ги представят доста широко и в ежедневни варианти.

Лъскави рокли пролет-лято 2012

Как да избираме лъскави дрехи може да видите в тази тема.

Прозрачни рокли
Шифон, органза и други прозрачни материи използват някои дизайнери за създаването на роклите от новите си колекции.
За пролет-лято 2012 виждаме прозрачни рокли в различни стилове – на един или няколко слоя, с волани, драперии и др.

Прозрачни рокли пролет-лято 2012

Що се отнася до цветовете, разнообразието е много голямо. Въпреки, че преобладават бели рокли, пролетно-летните колекции преливат от ярки цветове. Повече подробности може да видите в темата:
Модерни Цветове Пролет/Лято 2012

В заключение може да добавим само, че роклите са много модерни за пролет-лято 2012, а дизайнерите показват страхотни модели във всякакви стилове, цветове и от различни материи. За нас остава просто да избираме...



Още модни тенденции:
МОДА пролет-лято 2012
Модни тенденции пролет-лято 2012
Модерни Дрехи Пролет/Лято 2012

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации