Идеи за прически

Хороскоп за 2012

Според китайския хороскоп високосната 2012 е годината на черния воден Дракон - символ на четирите благополучия - богатство, добродетел, хармония и могъщество.

Какво вещаят звездите и какво ще ни донесе новата година, четете по-надолу:

Хороскоп за 2012

В любовта ще им върви на онези, които търсят връзки с ясни отношения, почиващи на приятелство и общи интереси.
Ако търсите умен, образован и интелигентен партньор, за вас в любовта ще настъпи благоприятен период. Ако търсите в избранникът си красота и практичен ум, запознавайте се и се влюбвайте до юни, ще имате не един шанс да устроите личния си живот. Ако търсите привлекателен и възпитан човек, почакайте до есента. Важното обаче е да общувате и да се опитвате да разберете човека до себе си.

Тези, които ще вдигат сватба през 2012 е добре да знаят че най-предпочитания месец за сватби – юни през 2012г. е неблагоприятен за подобни тържества. Не бива да се сключва брак през периода 16-31 май – време през което Венера ще се движи ретроградно, това може да усложни бъдещите брачните отношения.




Ако вашата цел за 2012-та е нова работа, зачеркнете тези дати от деловия си календар от 13 март до 4 април, от 15 юли до 8 август, 6-26 ноември. Това е времето на ретроградният Меркурий. През тези периоди не се препоръчва започване на нова работа и подписване на договори, защото има риск договореностите да не продължат дълго.

Много важни в астрологията са затъмненията и дните, на които протичат. В 2012-та те са четири: 21 май, 4 юни, 14 ноември и 28 ноември
Традиционно се смята че не бива да се вземат никакви съдбоносни решения 2 седмици преди и 2 седмици след слънчево затъмнение, защото тези решения коренно ще променят живота ви (и не винаги към добро)


Хороскоп за 2012-та за всички знаци от зодиака



Овен
21.03-20.04


През първата половина на 2012 финансовото ви състояние е много добро. Изкарвате достатъчно, за да живеете добре и да харчите за скъпи покупки. Наслаждавайте се на това време до лятото. Тогава ще се наложи да се отнесете по-сериозно към парите и да харчите по-пестеливо.

Пролетта е благоприятно време за общуване с близки, приятели и роднини, въпреки че някои жени от родствениците ви може да ви създадат неприятности. Отнесете се благосклонно и с разбиране към проблемите им, постарайте да не поучавате авторитетно как трябва да се живее.

Родените на 26-29 март ще подложат на преоценка някои сфери от живота си. Нуждаете се от промяна както в професионален план, така и в личен. Годината е благоприятна за себепознание и себеусъвършенстване.

Втората половина на годината е подходящ период за образование и недалечни пътешествия.


Телец
21.04-20.05

Телец хороскоп за 2012
Ако имате дела, в които искате да преуспеете през новата година, започнете с реализацията на плана още през януари. Заемете се с неотложните задачи, успехът е на ваша страна, бързо и без особени проблеми ще постигнете целите си.

Действайте разумно и обмислено, не отказвайте помощта на опитни и мъдри хора. В семейството се старайте да се сърдите по-малко на децата, нищо че през тази година може и да има за какво. На работа кариерата ви върви стабилно, но ще се наложи да проявите повече гъвкавост и стил в оправянето на чужди грешки.

В края на годината са възможни усложнения в любовта – проявявайете по-малко претенции към партньора, така проблемите ще се решат по-лесно. Обърнете повече внимание на близките си, помагайте им и ги подкрепяйте в труден момент.

До края на 2012 г. финансовото ви състояние ще се подобри, а ако поемете инициативата и поискате от шефа повишение на заплатата, това ще се случи по-рано.


Близнаци
21.05-21.06

Близнаци хороскоп за 2012
За близнаците се очертава една наситена с радостни събития и положителни емоции година. През всичките 12 месеца на 2012 ще имате не един повод да се почувствате щастлив човек.

В личен план се откриват добри перспективи, възползвайте се. Имате възможност да направите бъдещето си наистина светло.
През лятото анализирайте връзката си. Периодът е благоприятен да преоткриете партньора си или да намерите нова любов.

На работа бъдете готови за по-трудни задачи и повече отговорности. Това е добре, защото е възможно повишение в службата и по-висока заплата.

В края на годината внимавайте за здравето си. Възможни са обостряния на някои хронични заболявания, за това не отлагайте посещението при лекаря.


Рак
22.06-22.07


В личен план това не е първата година, през която в живота си преживявате “сложен период“. През 2012-та родените на 28 юни – 01 юли трябва да са особено внимателни.

Основните промени ще настъпят в отношенията ви с хората и в любовта. Подредете приоритетите си. Старайте се да сте по-гъвкави и отсявайте маловажните неща.
Най-романтичният месец за вас ще е Август – идеално време за срещи, забавления и добра възможност за промяна в имиджа. Обновете гардероба си, променете нещо в стила и прическата – добрите резултати няма да закъснеят.

В работата също се очертават промени. Идеята да смените професията или бизнеса си не е чак толкова лоша. Не се страхувайте да направите решителната крачка, звездите са с вас, още повече че през юли ще се появи неочаквано финансиране.

Пътуванията са благоприятни през пролетта, а 2012 като цяло ще отключи добрата ви страна – тази година ще проявите повече благотворителност


Лъв
23.07-23.08


През 2012 г. отделете повече време на семейството и приятелите. На работа всичко е наред, имате успешна кариера, която практически върви сама, време е да се поотпуснете.

Първата половина на годината ще ви донесе финансови успехи, нови приятели и познати.
През втората половина се очертава романтичен период. Септември е благоприятен месец за лъвовете, които не са открили половинката си. Излизайте на срещи и се забавлявайте, бъдете по-дружелюбни, а останалото ще дойде само.

В края на годината е възможно да възникнат проблеми, свързани с недвижими имоти. Ако имате недовършени дела в това отношение, по-добре се заемете с тях още с настъпването на 2012-та.


Дева
24.08-23.09


Добрата новина за вас е, че личната ви финансова криза приключва. През 2012-та ще изкарвате повече пари, вече може да си позволите да харчите повече. Годината е благоприятна за всички деви, които искат да повишат образованието си – ако кандидатствате ще ви приемат, може да изкарате курсове за повишаване на квалификацията или дори да смените професията успешно.

На работа ще ви оценят. През втората половина на годината шефът най-после ще оцени добрите ви идеи. Не се страхувайте да проявите повече инициативност, особено ако искате повишение. За вас 2012-та е благоприятна за пътешествия – още през пролетта ви се отваря възможност за пътуване зад граница, където не само ще прекарате страхотно, но може би ще намерите и нова любов.

Пазете се от травми, не експериментирайте с екстремни спортове. По-добре поддържайте форма с нещо по-простичко – плуване, бягане, йога.


Везни
24.09-23.10


През 2012 г. везните ще са много заети в непрекъснато разрешаване на проблеми: през първата третина на годината – семейни, през втората – лични, а през третата – финансови. Добрата новина е, че успешно ще разрешите всичко.

Бъдете готови да помагате. За помощ ще ви потърсят роднини и дори родственици, с които не поддържате контакти от години.
В любовта няма сложни перипетии. Ако спазвате съвсем лека дистанция с партньора си, проблемите ще останат встрани.
През лятото е добре да се замислите за образованието си и да изберете най-добрия за вас университет, ако ще кандидатствате разбира се. Иначе периодът е много благоприятен за изучаване на чужди езици.
Пътувайте и завързвайте нови познанства, това ще ви обогати и ще остави незабравими спомени.

В началото на есента внимавайте с харченето. Доходите ви по това време ще намалеят, бъдете предпазливи и проявете повече разум.


Скорпион
24.10-22.11


Продължавайте да се наслаждавате на горещия си любовен период. Така ще е до началото на лятото. А ако още не сте срещнали половинката си, време е да предприемете някакви действия за това. Звездите са с вас.

На работа не сте в най-успешния си период. Ако не ви уволнят или съкратят, сами ще поискате да се махнете. Може би е назрял моментът за промяна – нова работа, нови колеги, нови предизвикателства. 2012 г. за вас може да се страхотно ново начало в професионален план.

Бъдете по-търпеливи и добронамерени към близките и приятелите си. Не се скъпете да окажете помощ, да кажете добра дума, да дадете съвет.


Стрелец
23.11-21.12


В новата година за срелците може да се каже, че са късметлии - ще ви върви и в любовта и в работата.
До май можете активно да търсите нова работа. Периодът е подходящ за намиране на по-добра работа или за уговаряне на по-висока заплата.

Ако през 2012-та пред вас се затворят едни врати, не си струва да се ядосвате и да се опитвате да ги отваряте отново. Късмета е с вас, ще имате много възможности за професионално развитие, вероятно ще се възползвате от тях добре. Не пренебрегвайте запознанствата на работното място, може да се окажат много важни понататък.

През юни за вас започва благоприятен период в любовта - онези, които още не са открили половинката си имат всички шансове да го направят, а семейните или обвързаните ще се наслаждават на особено близки отношения с любимия човек, изпълнени с доверие и обич.

В края на годината отделете време само за себе си. Отидете на почивка или на село за ден-два, да презаредите батериите.


Козирог
22.12-20.01


Много от козирозите вече са готови за радикална промяна – в начина на живот, мястото, дома

През 2012-та ще имате много възможности да постигнете замислите си.
Годината ще ви донесе решаване на имуществени въпроси. Благоприятна е за промяна на мястото, където живеете. Някои козирози ще предприемат решителни стъпки за преселване в друг град, друга държава. За 2012 звездите вещаят нов дом.

Семейните отношения ще бъдят напрегнати, постарайте се да сведете конфликтите до минимум.
През втората половина на годината работата ще ви погълне изцяло, за почивка почти няма да имате време. За това помислете за отпуск по-рано, през април или май. Тежкият период в работата ви, който се влачи вече няколко години най-после свършва и сега пред вас се откриват нови перспективи.

В любовта всичко е стабилно, не така стоят нещата в отношенията с приятелите. С някои важни за вас хора в края на годината отношенията ви ще охладнеят или ще приключат завинаги.


Водолей
21.01-20.02

водолей хороскоп за 2012
Първата половина на годината ще премине за вас под девиза: “Всичко за семейството“ това е период, през който ще отделяте много време за близките си и ще им помагате в решаването на проблеми.

Много водолеи ще подобрят жилищните си условия. Ако отдавна смятате да се преместите в нов дом, сега е най-благоприятно.

Пригответе се за творческа година. През 2012-та музата ще е с вас, ако работите в сферата на изкуството, а ако професията ви е по-прозаична, годината ще ви донесе повече фантазия и творчески идеи. Време е да се отдадете на хобита, за които мечтаете отдавна – рисуване, музика, танци. Всички тези неща ще ви донесат удовлетворение и положителни емоции.

На работа могат да се появят проблеми през последните месеци на годината. Ще трябва да се организирате и да дадете всичко от себе си за решаването им. Ще се наложи да положите повече усилия за постигане на обичайните си резултати.

В любовта и връзките не предстоят кризи.
През 2012-та много водолеи ще поискат да имат дете. Тези, които още не са изпитали такава радост ще поставят въроса с детето пред половинката, а онези които вече имат могат да помислят за увеличаване на семейството.


Риби
21.02-20.03

Риби хороскоп 2012
През новата година рибите ще са милосърдни и по-чувствителни в отношенията с хората.

Незабелязано у вас ще се пробуди интуиция, за която не сте подозирали, че съществува. Неизвестното и загадъчното ще ви привличат. През 2012 много риби ще се опитват да намерят духовният си път, а някои ще посветят голяма част от времето си на благотворителност.

В първите месеци на годината е добре да попътувате малко, не на далеч, отидете в съседния град например. Тези пътувания ще ви изпълнят с приятни впечатления, емоции и запознанства, които по-късно могат да се окажат важни и да прерастнат в сериозни връзки.

В любовта ще има напрежение до март. После нещата ще се успокоят. През лятото и есента се постарайте да намерите общ език с онзи член от семейството си, с който отдавна сте в конфликт.

Периодът е благоприятен за ремонт и дори за ново жилище. Много от родените под знака риби ще подобрят жизнения си стандарт.


Честита Нова Година! Пожелавам ви успешна 2012-та! Много здраве, щастие и късмет на всички!

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации