Модерни ще са: смарагдово зелено, лилаво, оранжево, кафяво, червено и златно. Въпреки това някои дизайнери се придържат към по леките цветове като сиво, метално, бежово или леките нюанси на синьото.
Безспорен хит на сезона ще е страстното червено. Дрехи, обувки и аксесоари в червено подчертават естествената чувственост и чара на жената:
Зеленото е много популярно сред дизайнерите през този сезон:

Нюансите са от силно зелено до нежно зелено – пълната гама:

Златното е също много използвано от дизайнерите през новия сезон, но предимно за аксесоари - колани, обувки и чанти. Не липсват и предложения за дрехи в златно:

Златни аксесоари, често украсени с бисери, блестящи кристали и скъпоценни камъни дори се комбинират идеално с елегантна бежова или черна рокля и са чудесно решение за шик парти например.

Ярко жълто и оранжево ще са хита на лятото:


Лилавото беше избор на дизанерите за зимата, но и през новия сезон ще остане с нас във всичките си нюанси:

Този цвят е идеалният избор за жена, която уважава себеси и обръща внимание на детайлите.
Ако искате да сте привлекателна и в същото време загадъчна, лилавото е вашият цвят:

Елегантното кафяво е чудесен избор за всеки сезон. И през новия сезон този цвят ще се използва в дрехи и аксесоари.

Кафявото е неутрален цвят, подходящ за всеки стил:

Класиката черно и бяло е винаги на мода. Изключение не прави и новия сезон:

Черното и бялото са изключително подходящи за вечерни тоалети за новия сезон:

Светло сивото набира популярност сезон след сезон.
Изключение не прави и новия:

Бежовото и пастелните тонове са застъпени в дизайнерските решения за пролетта и лятото на 2009
Подходящи са както за ежедневни, така и вечерни тоалети:

Това е цветовата гама предложена от световните дизайнери за новия пролетно-летен сезон 2009, остава да изберете своя цвят.
Вижте още:
Дамско бельо - колекция на sisley пролет 2009
7 модни тенденции за сезон пролет - лято 2009
Модерен маникюр за пролет -лято 2009
Модерни цветове есен-зима 2009-2010
НОВО: Модерни цветове пролет-лято 2010
Няма коментари:
Публикуване на коментар