Идеи за прически

Хелоуин грим от световната мода

В търсене на идеи как да се гримираме за Хелоуин бързо, лесно и красиво избрахме най-добрите примери за хелоуин грим от световната мода.

Разгледайте нашата подборка с 24 макиажа от модния подиум, които са подходящи за разнообразна визия. Сигурна съм, че тук ще намерите своето вдъхновение, независимо дали сте решили да се преобразите като Злата вещица или Добрата фея.

Повечето идеи се реализират много лесно и не изискват специални гримове, така че може да се справите сами с грима за Хелоуин. Използвайте онези техники за гримиране които най-много ви допадат, а ние ще ви помогнем с подборка от разнообразни видове грим.

Хелоуин грим идеи и примери от световната мода


Бърз грим за Хелоуин с подчертани устни

Ако носите маска или домино на очите няма нужда да си правите сложен грим. Достатъчно е да теглите набързо едно червило и сте готови за хелоуинското парти. Подчертайте устните с атрактивен цвят в зависимост от визията, която сте избрали. Използвайте ярко оранжево за секси устни или тъмно червило за страховит вид. Нетрадиционните нюанси (синьо и зелено) се вписват добре в морска и горска тематика, а лилави устни с омбре ефект придават повече фентъзи в грима за Хелоуин.

Бърз грим за Хелоуин с подчертани устни

Лесен грим за Хелоуин с изкуствени мигли или цветни вежди

Ако не носите фалшиви мигли в ежедневието, сега е момента да пробвате. Супер лесен грим за Хелоуин може да си направите с черни изкуствени мигли за кукленска визия или с ярки дълги мигли за фантастичен пеперуден поглед. Подобни макиажи са подходящи за дамите, които не искат да се плескат прекалено с грим.

Световната мода дава още една страхотна идея за всички останали: цветни вежди, които контрастират с тъмен грим на очите. Може да изберете по-екстремния вариант на Prada - ярко оранжеви вежди с плътен черен грим на горния клепач или изключително красивия макиаж на Roberto Cavalli – златисти вежди с цветен металически грим.

Лесен грим за Хелоуин с изкуствени мигли или цветни вежди

Хелоуин грим с блестящи камъчета

Сценичният грим на Christian Dior от пролетните дефилета изобщо не става за носене по улиците, за това пък е толкова красив, че провокира фантазията. Макиажът е изпълнен с плътни сенки на горните клепачи, върху които са поставени множество блестящи камъчета. Идеален е като вдъхновение за Хелоуин грим, остава само да си изберете визия: Горска фея (тревисто зелени сенки с червени камъчета) или Блестящата русалка (тюркоазено сини сенки със сребристи камъчета)

Хелоуин грим с блестящи камъчета

Металически грим за Хелоуин

Металните цветове са тенденция в грима за всеки сезон, така че ако харесвате злато, сребро и брокат в промишлени количества заложете на металически грим за Хелоуин. Най-атрактивните метални макиажи от модния подиум могат да ви послужат като вдъхновение за супер бляскава хелоуин визия: Снежната кралица (зашеметяващ грим със сребърни сенки и сребрист брокат), Златната богиня (атрактивен грим с порцеланова кожа и златно фолио по очите) или Извънземна красавица (ефектен грим със златисти сенки и златен брокат)

Идеи за металически грим за Хелоуин

Грим за Хелоуин с опушени очи

Романтичните “опушени очи“ много лесно могат да се превърнат в страховит грим за Хелоуин, достатъчно е да попрекалите с опушването :) Добър пример дават гримьорите на Altuzarra, които представиха есенната колекция на бранда с опушен грим в два нюанса: сиво-кафеви сенки по горния клепач и червено-кафеви по долния. Прибавете към това, бледо лице с безцветни устни и се получава идеалено Зомби за Хелоуин

Хелоуин грим с опушени очи - Зомби

Хелоуин грим с очна линия

Черен молив за очи и очна линия сътворяват чудеса в грима, стига да попаднат в ръцете на изкусен рисовач. Типичен пример за такъв грим е изключително красивият макиаж на Anna Sui от пролетната колекция. Върху горните клепачи са поставени плътни сенки в ярко синьо, силно изтеглени във външните ъгли на очите. Изящна очна линия очертава клепачите от двете страни, а красивите и извивки правят грима много артистичен. Прекрасно вдъхновение за хелоуин визия Черният лебед

Хелоуин грим с очна линия - Черният лебед

Хелоуин грим Котешки очи

Вечно модерните “котешки очи“ се вписват идеално в грима за Хелоуин. Подбрахме 3 страхотни идеи от световната мода, които могат да се използват за различна хелоуин визия: Ретро мацка (класически грим котешки очи със силно подчертани мигли), Жената котка (котешки очи в плътно черно по целия клепач) и Загадъчната азиатка (котешки очи с двойни линии, силно изтеглени във външните ъгли)

Идеи за хелоуин грим с котешки очи

Коралов грим за Хелоуин

Ако търсите по-предизвикателна визия от сорта на Жената Дявол или Жената Вамп, заложете на коралов грим за Хелоуин. А макиажите на Jean Paul Gaultier могат да ви подскажат някои идеи. Например комбинирайте коралово и бяло за повече драма, както в първия макиаж или гримирайте очите изцяло в преливащо коралово, както във втория. Подчертайте веждите, очертайте очите с черен молив, добавете червено червило на устните и сте готови за Хелоуин.

Идеи за коралов грим за Хелоуин

Драматичен грим за Хелоуин

Завършваме подборката с абсолютния хит от модния подиум - драматичен грим с много черно по очите. Подобен макиаж може да се използва за по-зловеща хелоуин визия, така че ако сте решили да се преобразите като Господарка на злото, Секси вещица или Зла магьосница за Хелоуин, грабвайте черното или най-тъмните сенки от палитрата и нанасяйте смело по очите. Макиажите на Donna Karan, Lanvin и Armani подсказват някои идеи:

Идеи за драматичен грим за Хелоуин в черно

Както виждате световната мода дава страхотни идеи за свежа интересна и впечатляваща хелоуинска визия. Хубавото е, че повечето макиажи се правят лесно, не отнемат много време, освен това можем да си ги направим сами с каквото имаме под ръка. Използвайте гримовете от козметичната чантичка смело и се забавлявайте. Весел Хелоуин!

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации