Идеи за прически

Костюмите за Хелоуин на звездите

Разгледайте нашата подборка с костюмите за Хелоуин на звездите. В нея ще намерите 21 снимки с идеи за костюми – някои добри (или не чак толкова), други могат да ни послужат като вдъхновение за маскиране в последния момент.

Майли Сайръс публикува снимка на костюма си за Хелоуин 2013 в социалните мрежи само преди няколко часа. Певицата ще се маскира като скандалната рапърка Лил Ким с култовия тоалет от VMA наградите през 1999 г. Звездата ще носи лилава перука и прилепнало блестящо боди с един ръкав и разголена гърда, пищно декорирана с цвете от камъчета.

Майли Сайръс костюм за Хелоуин


Парис Хилтън в костюма на Майли Сайръс от VMA 2013 (Церемонията по раздаването на наградите MTV Video Music Awards 2013). Звездата демонстрира открит сексапил. Доста смело от нейна страна като се има предвид кой е оригиналът.

Парис Хилтън в костюм за Хелоуин

Шанай Граймс в красив костюм на горска фея - опияняваща комбинация от кадифе и сатен в изумрудено зелено. Венец от листа украсява главата и пълзи по краката на звездата. Много ефектен костюм за Хелоуин!

Шанай Граймс костюм за Хелоуин

Ванеса Хъджънс в костюм на ангел - в къса рокличка с крила, пухкав ореол на главата и впечатляващи пухени ботуши на краката. Добра идея за хелоуински костюм за всички, които не харесват кръв и ужасии.

Ванеса Хъджънс хелоуински костюм ангел

Джесика Лаундес – още една горска фея, този път в изумрудено зелена рокличка, украсена с листа; дълга червена перука и атрактивен грим в ярко зелено. Как се прави подобен секси грим за Хелоуин може да видите в линка.

Джесика Лаундес костюм и грим

Хайди Клум в пищен костюм на Клеопатра – Звездата блести във всички нюанси на златното с прилепнала рокля от платина, разкошна пелерина в старо злато и масивно златно украшение на главата. Много впечатляващ костюм за Хелоуин!

Хайди Клум костюм за Хелоуин Клеопатра

Стефани Пратт в секси костюм за Хелоуин – телевизионната звезда изглежда страхотно в червено и прозрачно розово. Тя се появи на частно парти, облечена в костюм на Джийни от “Мечтая за Джийни”

Стефани Пратт секси костюм за Хелоуин

Александра Амброзио в хелоуински костюм на Червената кралица от “Алиса в страната на чудесата”. Първият от ангелите на Victoria's Secret изглежда зашеметяващо с червена перука, корона на главата и къса сатенена рокличка в червено и черно.

Александра Амброзио хелоуински костюм Червената кралица

Миранда Кер в цирков костюм за Хелоуин – Бившият вече ангел на Виктория Сикрет дава добра идея на всички момичета, които имат какво да покажат. Супер моделът носи черно-бял корсет с фрак и цилиндър, а в ръката си държи камшик. Не е много хелоуинско, за това пък е секси, нали.

Миранда Кер костюм за Хелоуин

Кели Брук в костюм на Мария Антоанета, в много секси версия – с къса рокличка на волани, шапка с пера, дълги чорапи и високи токчета с понпони. Златен клъч допълва тоалета, а за да прилича все пак на костюм за Хелоуин има малко кръв по шията и деколтето.

Кели Брук костюм за Хелоуин Мария Антоанета

Сандра Бълок в костюм на скелет придружава сина си Луи (и той е маскиран като скелет) на хелоуинско парти. Звездата е облечена в дълга рокля с дантели, носи маска на лицето и много готин клъч под формата на прилеп.

Сандра Бълок в костюм на скелет

Лейди Гага в костюм на ?!?...луда? – В нейния случай едва ли е необходима специална подготовка за хелоуинското парти, достатъчно е да отвори гардероба си. Стилът на Лейди Гага и на сцената и извън нея и без това е един безкраен Хелоуин.

Лейди Гага костюм за Хелоуин

Кристина Агилера и Джордан Братман като кървави булка и младоженец – Бившите вече съпрузи показаха през 2006 г. едни от най-добрите звездни костюми за Хелоуин на всички времена.

Кристина Агилера и Джордан Братман костюми за Хелоуин

Джейми Хинс и Кейт Мос като семейство Адамс – доста добре им се получава, не намирате ли. Супер моделът Кейт Мос в костюм на Мортиша, заедно със съпруга си Джейми Хинс в костюм на Гомес участваха миналата година в Шоуто на Джонатан Рос в специалното издание за Хелоуин.

Джейми Хинс и Кейт Мос семейство Адамс

Парис Хилтън и Дъг Рейнхарт маскирани като феи на зъбките – бившата двойка е основен претендент за титлата най-лошо облечени звезди за Хелоуин в нашата класация. Костюмите им изглеждат смешно, да не кажа нелепо, съвсем не в духа на Хелоуин. Вие какво мислите?

Парис Хилтън и Дъг Рейнхарт костюми за Хелоуин

Ан Хатъуей като Жената Котка – Звездата дава добра идея на всички дами, които са решили да отидат на Хелоуински купон в последния момент. На партито през 2010 г. Ан Хатъуей беше облечена от главата до петите в леопардов принт, с маска домино на лицето. Не е много оригинално, но върши работа за маскиране в последния момент.

Ан Хатъуей маскиране в последния момент

Гуен Стефани в скалъпен набързо костюм за Хелоуин – Звездата се появи на миналогодишното парти с прилепнал клин, ярко розово яке и черна ризка, вързана на бюста. Бърз грим с малко кръв по врата подсказва, че все пак е Хелоуин. Използвайте идеята и не се отказвайте от партито!

Гуен Стефани скалъпен набързо костюм за Хелоуин

Дейзи Лоу дава идея на всички, които нямат костюми за Хелоуин: облечете най-шикозната рокля от гардероба си (нещо дантелено, ако имате би било супер), комбинирайте с кожена наметка (все пак е хладничко навън), и за капак съчетайте с най-абсурдната шапка, която намерите :)

Дейзи Лоу костюм за Хелоуин

Саша Барън Коен в костюм на крава за Хелоуин – Комикът изглежда нелепо в хелоуински костюм с кравешко виме отпред. Свикнали сме да го виждаме с много по-оригинални костюми на Червения килим. Определено очаквахме повече от този всепризнат майстор на маскировката.

Саша Барън Коен костюм за Хелоуин

Ким Кардашян като Жената Котка в латесков костюм, високи ботуши и ръкавици с дълги нокти - страховит маникюр за Хелоуин. Звездата се появи в този вид на миналогодишния купон в Маями. Сигурно и е било доста топло, облечена така, въпреки че костюмът идеално подчертава извивките на тялото.

Ким Кардашян костюм за Хелоуин



Надявам се в костюмите за Хелоуин на звездите да намерите своето вдъхновение и много да се забавлявате на купона. Весел Хелоуин!

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации