Идеи за прически

Принц Албер и Принцеса Шарлийн очакват бебе

Ново кралско бебе се задава на хоризонта, този път в Монако. Принц Албер и съпругата му Принцеса Шарлийн очакват първото си дете. От двореца потвърдиха официално миналия петък. Очаква се бебето да се роди в края на годината.

Слухове, че принцесата е бременна имаше по-рано миналата седмица, когато на Шарлийн и прилоша по време на официална визита във Франция. Радостната новина би трябвало да сложи край на спекулациите за нещастния им брак и на хапливите подмятания в жълтите издания защо принцесата не дарява съпруга си с дете.

Принц Албер и принцеса Шарлийн очакват бебе


Албер и Шарлийн се ожениха през 2011. Любопитни подробности около приказната сватба в Монако може да видите в нашите предишни теми:


Преди 3 години сватбата им конкурираше кралската сватба на британската корона, да се готви кралското бебе принц Джордж, скоро ще се появи друго бебе-звезда със знатно потекло и синя кръв.

Бебето на Принц Албер и Принцеса Шарлийн ще бъде новият престолонаследник на княжество Монако, внук (или внучка) на Принц Рение и Грейс Кели. То ще замени сестрата на Албер - принцеса Каролин, която в момента наследява трона след брат си според законите на Монако.

Принцът и Принцесата на Монако ще имат бебе

Всъщност Албер вече има две извънбрачни деца за спомен от бурното си ергенско минало: 22-годишна дъщеря Джазмин Грейс от американската сервитьорка Тамара Ротоло  и 11-годишен син Ерик Александър от стюардесата на Ер Франс от Того - Никол Косте. Те не могат да претендират за трона, въпреки че официално са припознати от баща си. За това пък имат законно право на част от личното му богатство, което според списание "Форбс" надхвърля един милиард долара.

Принц Албер и Принцеса Шарлийн бременна

За 36-годишната Шарлийн това е първа бременност. Както се вижда на снимките, коремчето все още не личи. Предполага се, че е в третия месец. Принцесата на Монако изглежда ослепително, не вярваме бременността да повреди фигурата и на олимпийска шампионка по плуване. А Принцът на Монако изглежда щастлив от новината, че ще става баща (най-после)

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации