Идеи за прически

Китайски хороскоп за 2014 за всички знаци

Годината на Коня започва на 30 януари 2014 в 21:40 по Гринуич, което съответства на 23:40 наше време т.е. снощи посрещнахме Китайската Нова година и влязохме официално в 2014 – годината на синия дървен кон според китайския хороскоп

Китайски хороскоп за 2014
Годината на Коня се характеризира с:
име на коня – Ма, елемент – Вода, стихия – Дърво, енергетика на годината – Ден (неутрална, без изразена полова идентификация за разлика от активното мъжко начало Ян и пасивното женско начало Ин), цвят – зелен и синьо-зелен (основни); син, светлосин и сив (допълнителни), зодиакално съответствие – Везни, растение - Пшеница

Какво ви очаква в годината на коня, вижте в нашия китайски хороскоп за всички знаци (част първа)



Китайски хороскоп за 2014 - Плъх
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)


Родените в годината на плъха ще се превърнат в главните фаворити на 2014. Очаква ви напрегнат живот и активна обществена дейност, в която ще се окажете въвлечени, дори ако не сте целяли това, а коня ще ви донесе много привилегии. Най-после ще настъпи вашият звезден час – време за признание и популярност, но и за открита битка с опоненти и противници. Сега е момента да докажете себе си и да отстоявате позиции.
Китайски хороскоп за 2014 Плъх
През 2014 родените в годината на плъха нямат право да бездействат. Рискувайте, проявете смелост и активно търсете успеха. Дошло е време за големи промени и жизнено важни решения. Това би могло да означава в професионален план: нова работа, нов бизнес, нова сфера на занимание. Конят ще ви помогне с малко късмет да намерите верния път. Важна роля ще изиграе брачния ви партньор и кръгът от близки приятели. Осланяйте се на тях, те ще ви подкрепят в новото начинание.
Необвързаните хора, родени в годината на плъха имат всички шансове да намерят своята половинка през 2014. Действайте смело, само да поискате, ще ви се даде. В годината на коня може да намерите своето семейно щастие.

Китайски хороскоп за 2014 - Бик
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)


2014 ще се окаже по някакъв начин двойствена за родените в годината на Бика. Дървеният кон ще ви изненада с най-различни събития – някои хубави, други лоши. Нещата ще се случват съвсем спонтанно и непредвидимо, така че не се опитвайте да контролирате положението, просто го приемете. И без това всичко зависи не толкова от вас, колкото от останалите хора. Вземайте от хубавото с пълни шепи, но бъдете разумни и предпазливи в тежките ситуации.
Китайски хороскоп за 2014 Бик
2014 е годината, която напомня за грешките и греховете от миналото – годината на ненаучените уроци, нерешените проблеми и недовършените дела. Възможно е да се повторят и хубави и лоши събития, които вече сте преживели някога. За вас годината на Коня е кармична, година на възмездие. Дошло е време да уредите сметките си с миналото.
В професионален план това означава, че ви очаква двойно повече труд, за да приключите делата си, но и двойно повече успехи, ако вече сте направили това. В личен план положението е същото – двойно повече проблеми, ако дълго сте отлагали решенията за важните неща, но и двойно повече спокойствие и щастие, ако вече сте направили това.

Китайски хороскоп за 2014 - Тигър
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)


За родените в годината на тигъра 2014 ще се окаже разтеглена във времето по някакъв начин. Въоръжете се с търпение, защото събитията ще се развиват по-бавно от обикновено. В годината на Коня ще ви липсва скорост и динамика. Нещата ще се случват по-късно, отколкото сте очаквали и ще се проточват по-дълго, отколкото бихте искали. Бъдете търпеливи и не пришпорвайте събитията.
Китайски хороскоп за 2014 Тигър
Напълно изключете риска и авантюрите. Те няма да помогнат, обратното, има голяма опасност да създадат нови препятствия. Успех ще имат само не спешните дела, а онези хора, които умеят да чакат ще бъдат възнаградени богато за търпението си. Годината на Коня ще бъде плодотворна за творческите натури, които ще имат великолепни възможности да се изявят и да реализират някои отдавна разработвани проекти.
В личен план родените в годината на тигъра ги очаква емоционална година с ключова дума любов. За някои от вас това означава любов и щастие в семейството, не е изключено да се появят деца. Други ще се забъркат в любовни афери, не са изключени негативни последствия, дължащи се на грешки от гордост и егоизъм.

Китайски хороскоп за 2014 - Заек
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)


Родените в годината на заека имат добри шансове за реализация през 2014. За вас годината на Коня ще се окаже много добра, ако не се боите от трудностите и вземате мъдри решения. Бъдете активни и действайте смело. Рискувайте умерено и се борете. Успехът ще дойде след преодоляването на серия изпитания. Бъдете твърди и решителни. Не се отказвайте, дори ако положението е отчайващо и в никакъв случай не се предавайте.
Китайски хороскоп за 2014 Заек
Мислете за трудностите като за възможност за каляване на характера и мобилизиране на силите. Само така ще постигнете набелязаните цели. Успех ще имат онези, които умеят да стискат зъби и да чакат своя звезден час. В професионален план едва ли ще достигнете космически висини през 2014, но пък имате шанс да затвърдите позиции в работата. Дървеният кон ще донесе успех на поетите и професиите свързани с литература и мода.
През годината ще се наложи да отделите повече време за решаването на семейни проблеми и въпроси от битов характер – смяна на жилището, ремонт, преместване в друг град и т.н. Обръщайте повече внимание на близките си, особено на любимия човек. А необвързаните, родени в годината на заека, има шанс да срещнат подходящ партньор след няколко разочарования.

Китайски хороскоп за 2014 - Дракон
(1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)


За родените в годината на дракона 2014 ще се окаже година на приливи и отливи. За вас успехите ще се редуват с периоди на застой и затруднения във всички аспекти на живота. Положителни резултати ще постигнат далновидните хора. Дървеният кон ще помогне на онези, които умеят да анализират и да предвиждат проблемите. Фокусирайте се на основното и не си губете времето с дребните неща, те ще се оправят от само себе си.
Китайски хороскоп за 2014 Дракон
В професионален план ви се дава шанс за успешно реализиране на проект, който разработвате през последните 2 години. Въпреки някои неуредици и спънки от страна на колегите в крайна сметка ще доведете нещата до успешен финал. Бъдете по-комуникативни и взаимодействайте повече с колегите си. Така ще избегнете периодите на застой в работата за в бъдеще.
В личен план родените в годината на дракона ги очаква промяна в обкръжението – нови връзки, нови познанства от делови и личен характер, нови приятелства, както и подобряване на отношенията с близки и роднини. Възможно е да усетите неочаквана жажда за знания. Годината е благоприятна за обучение и самоусъвършенстване, възползвайте се.

Китайски хороскоп за 2014 - Змия
(1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)


За родените в годината на змията 2014 ще се окаже преди всичко материална година. Пригответе се за решаването на всевъзможни въпроси от материален характер. Ако се справите добре имате шанс да подобрите значително своето финансово и имуществено положение. С малко късмет дървеният кон ще ви помогне да укрепите благосъстоянието си и да изградите стабилна основа за бъдещето. Какво повече може да искате!
Нищо няма да дойде даром обаче. Ако бездействате или недай си Боже се провалите, има голяма опасност да попаднете в плен на материални илюзии и проблеми. Имайте предвид, че положителната инерция от миналата година няма да продължи вечно. 2013 беше годината на змията (т.е. вашата година) и през първите месеци на 2014 всичко ще е ОК, без да си мърдате пръста, но после нещата могат да приемат драматичен обрат.
В личен план ви очаква неспокойна година с известни проблеми във връзката. Въпреки любовните разочарования не бива да изпадате в депресия. Може би е дошъл момента да прецените струва ли си да продължите връзката. Необвързаните хора, родени в годината на змията ще са твърде заети през 2014 да печелят пари, така че няма да имат време за сериозни връзки.


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации