Маникюр със снежинки

Маникюр със снежинки
Снежинките добавят интригуващ акцент в маникюра и превръщат дори обикновено лакираните нокти в интересни и впечатляващи.

Тези типично зимни символи са идеални за дизайн на ноктите през студените месеци, а в съчетание с ефектни лакове и атрактивни декорации със снежинки могат да се направят невероятни зимни маникюри.

Вижте 10 идеи за маникюр със снежинки от колекцията на +Radi Dimitrova, с описание как са направени впечатляващите дизайни и препратки към подходящи уроци. Може да ги използвате за ежедневието или като вдъхновение за предстоящите празници.


1. Маникюр с печати снежинки и декорация еленчета


Маникюр с печати снежинки

За направата на този красив маникюр е използван син металик Flormar Supershine 47, който е нанесен с гъба в горната част на ноктите. Дизайнът включва по 2 снежинки (голяма и малка) за всеки пръст, които са поставени с печат от готови шаблони. Как се прави маникюр с печати може да видите тук. За малката снежинка е използван същия лак, а голямата е направена в бяло. Върху два нокътя има интересна декорация с еленчета, нарисувана на ръка с акрилни боички.
Шаблони със снежинки на изгодна цена може да намерите тук.

2. Зимен маникюр в синьо със снежинки


Зимен маникюр снежинки

Изключително ефектна декорация, която може да използваме като идея за зимен маникюр в делници и празници. Ноктите са лакирани с метален лак в кралско синьо, върху който са отпечатани снежинки от шаблон. Дизайнът е допълнен от страхотен снежен ефект, направен с пудра за нокти и красива декорация на безимените пръсти – къщичка и снежно човече. Повече подробности в следващата тема. Още идеи за зимен маникюр в синьо ще намерите тук.

3. Френски маникюр със снежинки и пингвини


Френски маникюр със снежинки

В основата на този дизайн стои класически френски маникюр в бяло, а снежинките са поставени с печат. За тях е използван шаблон Konad m59 и бял лак за печати на същата марка. Върху два нокътя е направена декорация – сладки пингвини с розови шапки, нарисувани на ръка с акрилни бои.

4. Коледен маникюр със снежинки


 Коледен маникюр със снежинки

Интересен дизайн, при който половината нокти са лакирани с червен лак на два пласта – първия с Flormar Supermatte M101 и втория с China Glaze Ring In The Red. После върху лакираните нокти са отпечатани бели снежинки от същия шаблон на Konad, като горния маникюр. На останалите пръсти е направен френски маникюр с гъба, върху който са поставени картинки мечета. Още идеи за червен коледен маникюр със снежинки може да видите тук.

5. Естествен маникюр със снежинки и мечета


Естествен маникюр снежинки

В този дизайн любимите ни декорации с мечета Ме То You са поставени на естествени нокти, върху които предварително е направен френски маникюр с гъба. Мечетата също са нарисувани предварително и залепени върху ноктите с трансферна техника, за която сме говорили много пъти. Снежинките са отпечатани в средата на нокътя, под френския. С инструмент за точки са добавени точици. Маникюрът завършва с ефектен лак Golden Rose Jolly Jewels 101, чиито светещи частици придават бляскав вид.

6. Маникюр снежинки за къси нокти


Маникюр снежинки къси нокти

Следващият дизайн дава добра идея за къси нокти. Може да си направите френски маникюр с гъба, този метод удължава визуално нокътя и придава снежен ефект. След това под френча отпечатайте снежинки. Изберете две мънички или една по-голяма, както е показано на снимката. След това върху два (или повече) пръста поставете декорация. За улеснение може да използвате готови картинки, ваденки, стикери и т.н.

7. Маникюр снежинки за дълги нокти


Маникюр снежинки дълги нокти

И един вариант за дълги нокти: маникюр със снежинки и декорация. Дизайнът е подобен на предишните, с тази разлика, че върху ноктите са отпечатани по 2 големи снежинки – бяла в долния край и синя върху френча. Дългите нокти имат повече площ и принципно могат да се украсят с повече неща. За декорацията отново са използвани мечета, този път в синьо.

8. Искрящ маникюр със снежинки и коледно цвете


Искрящ маникюр снежинки

Този приказен дизайн е направен с бял лак, нанесен до половината на нокътя. Използвана е техника с гъба, което придава на ноктите интересен снежен ефект. След това върху бялото е поставен искрящ лак Moyra No.04, който засилва ефекта и кара ноктите да искрят като истински сняг. Върху безимените пръсти е нарисувана контрастна декорация - коледно цвете в ярки нюанси, а по останалите нокти са отпечатани снежинки в бяло и черно. Накрая за още по-голям ефект са поставени камъчета в средата на всяка снежинка.

9. Празничен маникюр със снежинки


Празничен маникюр със снежинки

Елегантен дизайн, който може да се използва като идея за новогодишен маникюр. Ноктите са лакирани с гъба като предишния маникюр, с тази разлика, че белия лак покрива по-малка част, а върху него са поръсени фини глитери. За снежинките е използван същия шаблон, а на два нокътя е направена много ефектна декорация – елхови играчки в златно и сребърно. Атрактивен пръстен от гел допълва дизайна. Още идеи за празничен маникюр със снежинки може да видите тук.

10. Маникюр естествен цвят с брокат и снежинки


Маникюр естествен цвят със снежинки

Изключително нежен маникюр в стил Nude, за който е използван лак в естествен цвят на марката Catrice от колекцията Ultimate Nudes - 060 Mona Lisa Is Staring Back. Лакът е нанесен върху ноктите на 2 слоя. След това е направен Ruffian маникюр с брокат в медно златисто. Върху безимените пръсти са нарисувани на ръка с бяла акрилна боя ефирни перца, а по останалите нокти са направени звездички и снежинки с шаблони.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook