Идеи за прически

Алтернативни коледни елхи

алтернативни коледни елхи
Традиционните коледни елхи далеч не са единствения възможен вариант за празниците.

Ако искате да опитате нещо различно тази година, разгледайте нашата подборка с модерни алтернативи на коледното дръвче.

В нея ще намерите оригинални идеи за нестандартна коледна украса - впечатляващи аранжировки с алтернативни елхи, направени от разни неща.

Вижте добри идеи за бърза украса в последния момент:


12 алтернативи на коледното дръвче


1. Коледна елха от дъски - направена е от дървени дъски с различна големина, кръстосани върху носеща ос. За украса са използвани малки чаени свещи в синьо.

2. Коледна елха от дървен палет - нарисувана е върху обикновен палет с бяла боя. За декорация са използвани коледни мотиви, окачени с връвчици върху палета.

3. Коледна елха от дърво - направена е от дървени клони, артистично подредени в рустикален стил. Получава се красиво коледно дръвче, аранжирано в бяло и сребристо.

4. Коледна елха от лампички - Коледни лампички могат да се окачат на стената, очертавайки контур на елха. За разкош прибавете гирлянди и елхови украшения. Отгоре поставете коледна звезда и ще имате истинска елха.

5. Елха от стълба с коледни лампички - Добра алтернатива на коледно дръвче, за всички, които нямат елха. Прави се супер лесно от двойна стълба, увита с коледни лампички.

6. Елха от клони на стената - Чудесно решение за малки жилища. Импровизираната елха е направена от сухи клони, които са съединени с връвчица. Украсена е с дребни шишарки, малки украшения за елха и гирлянд с лампички.

7. Елха от дървени летви - направена е подобно на предишната, само че вместо клони за тази елха са използвани дървени летви. Украсата е изпълнена в червено и сребристо.

8. Коледна елха от стълба със свещи - Страхотна идея за нестандартна коледна украса, която може да се реализира в последния момент. Използвана е алуминиева стълба, украсена със съвсем обикновени свещи. Получава се много арт.

9. Елхи от кашони с лампички - семпла, лесна и ефектна декорация може да се направи дори от старите кашони. Изрежете малки и големи триъгълници, украсете с лампички и готово - имате алтернативни коледни елхи.

10. Нарисувана елха на стената - Идеално решение за малки пространства. Вместо да се чудите къде да поставите елхата може да я нарисувате на стената. Най-лесно става с готови шаблони или със стикери за стени.

11. Елха от закачалки - модерна алтернатива на коледното дръвче за най-страстните почитатели на модата. Използвайте лампиона за носеща конструкция и върху него окачете множество закачалки. Украсете с топки и лампички. Получава се страхотна коледна елха.

12. Елха от чаши - много оригинална идея за кухнята. В аранжировката са използвани няколко вида чаши (кафени, чаени, винени) с различна големина, които са окачени на стената с пирони. Чашите са подредени на редове, така че да образуват силует на елха. Декорацията е допълнена с прибори и украшения за елха, а най-отгоре е поставена коледна звезда.

Елха от дъски Елха от палет елха от дърво коледна елха от лампички Елха от стълба Елха от клони Елха от дървени летви коледна елха от стълба елхи от кашони нарисувана елха елха от закачалки елха от чаши

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации