Идеи за прически

Бански с ресни 2013 - L'Space

Ако търсите интересен бански костюм, с който да се откроявате на плажа, заложете на бански с ресни. Ресните изглеждат атрактивно. Модерни са за лято 2013. Освен това са идеални за дами с малки гърди, защото придават допълнителен обем и увеличават визуално бюста.

Новата модна линия бански L 'Space на дизайнерката Monica Wise представя много красиви бански с ресни.
Вижте ги, има страхотни модели:

Бански с ресни L'Space 2013


Новата колекция на известната марка включва: ултра женствени и ужасно секси цели бански с ресни, с много дълбоки деколтета, изрязани предници и голи гърбове. Идеалните бански за дами, които имат какво да покажат и не искат да останат незабелязани на плажа.

Цял бански с ресни 2013 Изрязан бански с ресни 2013

L 'Space представя за новия сезон и разнообразни модели бански с ресни в две части. Някои от долнищата имат вързанки, други са плитко изрязани. Ресните украсяват горните части, които са или с презрамки или лентовидни.

Бански с ресни две части различно горнище и долнище

Цветовата гама варира от класическите черно и бяло, през меките пастелни тонове – светлосиньо и зелено, ярките – червено и оранжево, неоновите - жълто и яркорозово, до кафяво и тъмнолилаво.
Комбинацията от различно горнище и долнище е топ тенденция за бански 2013, изпълнена в контрастни тонове стои страхотно, нали.

Бански с ресни дигитален принт Бански с ресни преливащо райе

Много красиво изглеждат шарените бански с ресни, особено моделите с дигитални принтове в нежни нюанси или банските в две части на райе в преливащи тонове. Те също могат да се носят заедно или поотделно.
Например ярко шарено горнище с ресни и тъмно долнище (едноцветно или на дребли фигурки) е добър вариант за дамите с по-широк ханш и малки гърди

Бански с къдрици за малък бюст Бански с къдрици за малки гърди

Още един вълнуващ акцент в новата колекция са романтичните бански с къдрици. Бранда показва много красиви бикини с лентовидни горнища без презрамки, украсени с едри набрани волани. Тези детайли също както ресните предават допълнителен обем на бюста.

Цял бански с реснички за деца Бански с реснички за момиченца

В новата колекция има и няколко модела бански с реснички за деца – цели и в две части. Сладки бански за малки момиченца, в тон с банския на мама.



Още Модерни бански 2013:
Цели бански 2013 – Karla Colletto
Интересни Бански 2013 - Agua Bendita
Бански Victoria’s Secret 2013 според фигурата

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации