Идеи за прически

9 прически за парти

В темата ще намерите 9 страхотни прически за парти:
Най-доброто от Модния подиум и Червения килим за 2012

Може да използваме подборката като вдъхновение при избора на прическа за Нова година и всеки специален повод, на който искаме да изглеждаме неотразимо.

Изборът на подходяща прическа по принцип зависи от формата на лицето и вида на косата, а когато става въпрос за вечерни прически за важно събитие или парти прически за някакъв специален повод е добре да се съобразим с роклята, която ще носим.

Полезни съвети за избор на прическа според роклята може да намерите тук, а сега нека видим подборката от прически за парти:

Звездна прическа на вълни с дълга коса на една страна
Това е една от най-популярните прически на Червения килим и през тази година. Много от холивудските звезди я предпочетоха за Оскарите, наградите Златен глобус, Еми, Грами и пр. (в линковете ще намерите 100 звездни рокли и прически от Червения килим 2012)

Черил Коул - прическа на вълни

Прическата на Черил Коул е много женствена и секси. Не се колебайте да я изберете, ако искате да изглеждате бляскаво на партито.

Прическа на вълни с полувдигната коса и двойна плитка диадема


С тази прическа Emilio Pucci представи колекцията си за есен-зима 2013. Като цяло вълнистите коси са много модерни този сезон. Още модни прически може да видите тук.

Прическа на вълни с плитки

Меките вълни изглеждат нежно и женствено, а плитката-диадема прибавя повече романтика с лек ретро привкус. Друг вариант е прическа с плитка на една страна или плитка рибена кост, ако предпочитате сплетена коса на дълга плитка.

Парти прическа с опашка и плитка
Безспорно тази прическа изглежда много атрактивно и показва интересен начин за разнообразяване на обикновените прически с опашки

Парти  прическа с конска опашка и плитка стълбица

Косата е вързана на класическа конска опашка, а кичурите от двете страни на опашката са сплетени в плитка стълбица. Красиво, нали!

Елегантна прическа с опашка на една страна


Още една идея за прическа с опашка от световната мода, този път от дефилетата за предстоящия сезон пролет-лято 2013.

Елегантна прическа с опашка на една страна

Манекенките на Jenny Packham представиха новата колекция с прически от красиво усукани кичури и опашка от едната страна. В горната част косата е разделена на път на една страна.

Ретро прическа на вълни


Ретрото винаги е на мода, а прически като тази в бляскав холивудски стил безспорно правят впечатление. Едрите меки къдрици придават повече женственост и сексапил, а косата сияе с цялата си красота.

Ретро прическа на вълни

Такава прическа показаха стилистите на Michael van der Ham на ревюто за този сезон. Какви са тенденциите за Коса есен-зима 2013 може да видите тук.

Стилна прическа с усукани кичури


Прически като тази - с прибрана коса, са идеални за парти. В различните си варианти са подходящи за дами със средно дълга коса. Изглеждат стилно и много елегантно. Комбинират се добре с почти всички тоалети. Особено атрактивно допълват роклите с голи гърбове.

Стилна прическа updo с усукани кичури

На снимката е показана стилна прическа от фризьорите на Valentino есен-зима 2013: updo с усукани кичури от двете страни на главата, събрани ниско долу на врата.

Универсална парти прическа с нисък кок


Тази прическа са прави лесно. Просто вържете косата на ниска опашка, усучете и подпъхнете кичурите, прихванете с фиби и завършете с лак за коса, за повече устойчивост.

Универсална парти прическа с нисък кок

Прическата е подходяща е за средна дължина на косата и върши работа винаги, при всякакви поводи.

Супер прическа с изцяло сплетена коса


По мое мнение това е най-красивата прическа за 2012. Създадена е от известния Гуидо за Valentino пролет-лято 2012. Още красиви прически от миналия сезон може да видите тук

Супер прическа с плитка - изцяло сплетена коса

Прическата представлява френска плитка венче, която обикаля по перифериата на главата. Кичурите от вътрешната страна също са сплетени. Разкошна прическа, която става за булки, абитуриентки и всякакви специални поводи.

Парти прическа с аксесоари за коса


Аксесоарите за коса могат да преобразят и най-простата прическа. Идеални са за новогодишното парти, особено по-бляскавите от тях. Интересни прически с аксесоари може да разгледате тук.

Парти прически с аксесоари за коса

Диамантени фиби, атрактивни диадеми и красиви шноли подхождат на много прически със спусната, прибрана или вдигната коса. Стоят добре и на къси прически. Трябва да се внимава обаче в съчетаването им с останалите бижута.


Надявам се подборката да ви е харесала и да ви вдъхнови при избора на прическа за парти.

Как да си направим кок, плитка, вълни, обем на косата и още много прически вижте в Хубава коса

Весело посрещане на Нова година!

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации