>
Идеи за прически

Модерен Маникюр есен-зима 2012-2013

В поредната подборка от тенденции на Хубава жена ще намерите добри идеи за ноктите през новия сезон.

тенденции маникюр есен-зима 2013
Вижте кой маникюр е модерен за есен-зима 2012-2013 и какви цветове на лаковете показват дизайнерите.


И още: лесен Nail Art с ефектни нокти, интересен френски маникюр в няколко варианта.


Чудесни идеи за празничен маникюр, блестящи нокти, атрактивен металик, лунен маникюр и др.



Започваме с един тренд, който никога няма да излезе от мода – къс маникюр с добре поддържани естествени нокти. За есен-зима 2012-2013 такъв маникюр показаха Dolce & Gabbana, в перфектно съчетание с пестелив грим – една чудесна комбинация, подходяща за всички дами, които предпочитат натуралната визия:

натурален маникюр

Следващото предложение е маникюр в неутрален цвят - идеален за училище, за работа, за офиса и за всички поводи, при които яркият натрапчив маникюр е неуместен. Трябва да знаете, че нокти, лакирани в бяло, бежово, телесно, прасковено или бледорозово изглеждат добре и са винаги на мода.

неутрален маникюр

А сега ще внесем малко шик в нашата подборка, с есенен френски маникюр в бежово и черно – елегантна идея от Donna Karan за дамите, които предпочитат изискания стил.

есенен френски маникюр

Впрочем класическият френч с бяло в горната част на ноктите, тази есен е заменен с черно, тъмнокафяво или тъмночервено. Виждаме такъв маникюр при повечето дизайнери, а Rebecca Minkoff дава още една интересна идея: двоен френски маникюр в тъмни тонове – кафяво и черно върху светлобежова основа:

двоен френски маникюр

Като правило през студените месеци са модерни цветове на лаковете в по-тъмни тонове: черно, тъмносиньо, тъмнокафяво, тъмнолилаво, тъмнозелено и др. Тези нюанси присъстват в есенно-зимните палитри на повечето брандове и през новия сезон.

тъмен маникюр

Червеното - цвят, който си е класика в маникюра, тази есен е в широк диапазон от дълбоки нюанси: наситено тъмночервено, вишнево, бургундско червено и др.

червен маникюр есен-зима 2013

Всяко правило обаче има своите изключения, така че ако предпочитате ярки нокти, може да изберете меденожълт лак, за повече цвят и настроение в сивите студени дни. Интересно изглежда и идеята на Christian Cota: оранжево-жълт маникюр с омбре ефект (в преливащ цвят)

ярки нокти омбре маникюр

Продължаваме с още един тренд, който не е нещо ново в тенденциите за ноктите, за това пък е на мода всеки сезон – лунен маникюр. За есен-зима 2012-2013 дизайнерите показват лунен маникюр в тъмни нюанси и интересни комбинации на два контрастни цвята:

лунен маникюр

Следват няколко идеи за ефектни нокти с лесен Nail Art, за които не е необходимо да имаме кой знае какви умения по рисуване. Може да си направим цветни нокти със спирали, както при Nicole Miller или да разнообразим маникюра си с контрастни точки в различен размер като Kate Spade.

Nail Art есен-зима 2013

Много атрактивно изглеждат нокти с всякакви шарки – петна чертички и драскулки, особено ако наподобяват принта на дрехите. Изберете лакове с цветовете на облеклото си и импровизирайте като Calla и The Blonds:

маникюр с шарки

Продължаваме с маникюр металик и свежи идеи за дамите, които обичат да привличат вниманието. За есен-зима 2012-2013 дизайнерите показват: къси нокти в тъмен металик - графитено сиво; дълги нокти сребърен металик с олющен ефект:

маникюр металик

Лъскав маникюр в сиво-зелено с ефектен лак, който наподобява кожа на влечуго и златисти нокти в мек седефен цвят – идеални за специалните поводи през новия сезон.

метален маникюр, златен маникюр

И накрая вижте две чудесни идеи за празничен френски маникюр – ултрамодерен френч сребърен металик и изискан френски маникюр в телесен цвят с черна мрежичка в горната част:

празничен френски маникюр

Това са предложенията за модерен маникюр есен-зима 2012-2013 от световния моден подиум. За нас остава да решим кои от тях ще използваме за повече разнообразие в маникюра си за новия сезон.


Още вдъхновение за любителите на Nail Art – уроци мастер клас:
Маникюр металик с Декорация кала
Nail Art: Градиент с гъба
Червен Френски маникюр с декорация Бяла Роза

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации