Идеи за прически

Слънчеви очила пролет-лято 2012

Дизайнерите показаха за новия сезон огромно разнообразие от слънчеви очила. В колекциите за пролет-лято 2012 ще намерите както традиционни и дори класически, стилни и изискани модели, така и екстравагантни слънчеви очила с интересни форми и много атрактивни дизайни.

Вижте какви тенденции се очертават за Слънчеви очила пролет-лято 2012 с подборката на Хубава жена:

Слънчеви очила тенденции пролет-лято 2012



Започваме с формата на рамката:

Котешки очи
Слънчевите очила с издължена и изтеглена нагоре рамка под формата на котешки очи, са модерни вече няколко сезона. За пролет-лято 2012 остават на гребена на модната вълна.

Дизайнерите ги представят в различни цветове и всякакъв дизайн на рамките – някои по-закачливи и предизвикателни с контрастните си рамки, други по-строги и универсални с изчистения си дизайн:

Слънчеви очила котешки очи

Щури рамки
Очилата с чудновати рамки в нетрадиционни форми не са нещо ново, но за пролет-лято 2012 дизайнерите се опитват да ги наложат по-масово. В новите колекции могат да се видят много интересни модели – с рамки под форма на сърца, силно изтеглени елипси, ромбове и всякакви многоъгълници.

Щурите рамки изглеждат забавно и са чудесни за млади момичета, които не се страхуват да привличат вниманието:

Екстравагантни слънчеви очила

Кръгли рамки
Кръглите рамки са класика, запазена марка за големи имена като Джон Ленън или Елтън Джон. Очилата с кръгли рамки се асоциират също с Хари Потър или Лейди Гага и др.

През новия сезон дизайнерите определено излизат извън общоприетата класика. В новите колекции този вид очила са представени с доста авангардни дизайни – с големи лещи и контрастни рамки, украсени с камъни понякога:

Слънчеви очила с кръгли рамки

Спортни слънчеви очила
Слънчеви очила в спортен стил Авиатор или класически, универсални Уейфеър са идеално решение за всички, на които им идва в повече видяното по-горе.

За новия сезон дизайнерите показват спортни слънчеви очила с много тъмни или преливащи лещи, огледални стъкла и дебели рамки:

Спортни слънчеви очила

Нека обърнем повече внимание на цвета:

Контрастни рамки
Слънчеви очила с тъмни лещи и контрастни рамки в бяло или ярко – неоново, червено, шарено и т.н. виждаме в много от новите колекции.

Ако обичате контраста, изберете подобни модели за пролет-лято 2012, модерно е и определено привлича вниманието:

Слънчеви очила с контрастни рамки

Контрастни полурамки
Очилата с рамки само в горната част изглеждат страхотно, особено когато полурамките са одебелени и направени в контрастен цвят.

За новия сезон има невероятни дизайни: с овални лещи и извити полурамки при Bottega Veneta, с полурамки в два цвята при Prada, издължени атрактивни котешки очи при Rochas и др.

Слънчеви очила с контрастни полурамки

И накрая нека разгледаме лещите

Преливащи лещи
Слънчевите очила с лещи в преливащ цвят не са нещо ново, връщат се на мода отвреме-навреме, а за пролет-лято 2012 триумфират на модния подиум.

В новите колекции дизайнерите представят различни модели слънчеви очила с преливащи лещи:

Слънчеви очила с преливащи лещи

Големи лещи
Макар и не толкова масово, слънчевите очила с големи лещи все пак присъстват в колекциите за новия сезон.

Особено атрактивни модели с големи правоъгълни лещи без рамки показаха Fendi, а при Burberry Prorsum виждаме слънчеви очила с големи тъмни лещи и черни рамки, сякаш обшити с контрастен конец:

Слънчеви очила с големи лещи

Това са тенденциите за слънчеви очила пролет-лято 2012. Надявам се подборката на Хубава жена да ви хареса и да ви е от помощ при избора на нови очила.

Каквото и да изберете обаче, не забравяйте, че най-важното е лещите да са с UV защита.



Вижте още модни тенденции:
МОДА пролет-лято 2012

Не пропускайте видео анонс за прическите от новия сезон:
Прически с конска опашка 2012

Очаквайте скоро нови теми с модерни бижута и аксесоари

1 коментар :
  1. Hi, I check your new stuff like every week. Your humoristic style is awesome, keep doing what you're doing!
    my page - auto shipping

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации