Идеи за прически

Модни тенденции за ЧАНТИ Пролет/Лято 2012

Чантата е онзи аксесоар, който най-ярко отразява стила на дамата, допълва облеклото и ни прави уникални

Ако сте решили да инвестирате в нова чанта за новия сезон, не пропускайте подборката на Хубава жена – Модни тенденции за Чанти пролет-лято 2012

Модни тенденции за ЧАНТИ Пролет/Лято 2012 - подборка Хубава жена

Вижте кои са горещите трендове за новия сезон, илюстрирано с над 40 летни чанти, най-атрактивното от новите колекции:



Плетени и тъкани чанти
В новите колекции виждаме интересни плетени чанти, направени от дантела на една кука или плътни трикотажни плетива. Някои модели са изработени от тъкани материи, наподобяващи дамаска, та дори и персийски килим.

Плетените чанти не са много типични за топлите месеци, за това пък изглеждат доста атрактивно и определено освежават модата в аксесоарите за новия сезон:

Плетени и тъкани чанти Пролет/Лято 2012

Сламени и прозрачни чанти
Типичните кошници и сламени чанти, популярни през лятото, не са прадставени много масово за новия сезон. В някои колекции ги виждаме предимно с правоъгълна форма, капаче от кожа, кожени дръжки и метални катарами.

Същото може да се каже за прозрачните чанти – не са особено популярни, за това пък показаните нови модели изглеждат много свежо:

Сламени и прозрачни чанти Пролет/Лято 2012

Чанти с принтове
Ако искате наистина да сте на гребена на модната вълна, изберете по-нетрадиционна чанта за новия сезон. Дизайнерите показват страхотни модели чанти с принтове – с щампи от геометрични фигури, плодове, зеленчуци, морски и флорални мотиви:

Чанти с принтове Пролет/Лято 2012

Големи чанти Клъч
Любимите на много дами чанти Клъч през новия сезон имат размер XXL, достатъчен да побере всички вещи, необходими за ежедневието.
Дизайнерите ги представят както в класически и неутрални цветове, подходящи за офиса, така и в по-ярки варианти – атрактивно допълнение към вечерните тоалети:

Големи чанти Клъч Пролет/Лято 2012

Ежедневни Чанти Плик
В новите колекции виждаме Клъч във всякакви цветове и стилове. Дизайнерите показват интересни модели - чанти плик с малки или големи капачета, прегънати чанти с атрактивни дръжки, пачуърк с пискюли и големи катарами и т.н.

Ежедневни Чанти Плик Пролет/Лято 2012

Вечерни Чантички Портмоне
Характерните за вечерната мода малки чантички портмоне, този сезон изглеждат много сладко. Дизайнерите ги показват както стилно и изчистено - с проста форма и семпъл цвят, така и украсени с камъни и мъниста или в ярки цветове и атрактивни форми:

Вечерни Чантички Портмоне Пролет/Лято 2012

В новите колекции виждаме още:
Овални чанти с дълга дръжка за през рамо с малък и среден размер; интересни чантички-колани; малки чантички през врата; клъч с къса дръжка за ръката и др.

ЧАНТИ Пролет/Лято 2012 модни тенденции от Хубава жена

Големи чанти с къси дръжки
Много брандове показаха ежедневни чанти в голям размер. Големи чанти с къси дръжки виждаме в колекциите на почти всички дизайнери – Louis Vuitton, Bottega Veneta, Fendi, Mulberry, Disel Black Gold и др.

Едни от най-атрактивните модели с много катарами представиха Burberry Prorsum

Големи чанти с къси дръжки Пролет/Лято 2012

Малки чанти с къси дръжки
Най-добрата колекция от малки чанти с къси дръжки за пролет-лято 2012 представиха Marni – моделите са комбинация от два цвята – черно и бяло, кафяво и бяло, червено и бяло и др.

А сред моделите на Louis Vuitton има интересна метална чанта с къси дръжки, която с изрязаните си квадратчета, наподобява касетка:

Малки чанти с къси дръжки Пролет/Лято 2012

Чанти с вериги
Вериги с всякакъв размер виждаме като дръжки на чантите от новите колекции. Дизайнерите използват вериги при различни модели във всякакви стилове, най-интересни сред които са малките чантички на Proenza Schouler, чиято изпъкнала предна част наподобява чантичка на фотоапарат:

Чанти с вериги Модни тенденции Пролет/Лято 2012

Това са горещите модни тенденции за чанти пролет-лято 2012. Както виждате дизайнерите са се постарали и този път да има всякакви размери, цветове и стилове, за нас остава само да избираме.



Вижте още трендове за новия сезон:
МОДА пролет-лято 2012
ОБУВКИ Пролет/Лято 2012
Модерни Цветове Пролет/Лято 2012
Рокли пролет-лято 2012

Полезно:
Как да избираме чанта според ръста и телосложението си

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации