Идеи за прически

Характерът според любимите обувки

Всеки човек има свой собствен стил, който отразява личността му и дрехите са тези “по които посрещат“, както е казал народът.

Наистина облеклото създава първото впечатление от човека. А дали може да се каже същото за обувките, особено като се има предвид факта, че любовта на жените към обувките е пословична.

Как любимите обувки издават женския характер

, четете по-надолу:

Характерът според любимите обувки



Обувки на висок ток


Високите токчета издават уверена в сексапила си жена, която обича живота, компаниите, веселието и купоните. Малко разглезена, леко своенравна дама, която държи да бъде забелязана, изисква внимание и го получава. Впрочем получава всичко, което поиска.

Черни високи обувки

Обувки с открита пета


Вие сте жена, която обича да следи нещата изкъсо и никога, нищо не оставя на самотек. Изключително работоспособна, държите на порядъка и точността.
Грижовна и отзивчива, проблемите на хората не са ви безразлични. За приятелите си сте “рамото, на което винаги могат да поплачат“. В любовта подобен тип жени привличат мъже, които “търсят образа на мама“.

Червени обувки с отворена пета

Ниски обувки


Ниските обувки издават, че дълбоко в душата си вие сте все още дете. Мила, внимателна, леко наивна, мъжете гледат на вас като на крехко същество, което се нуждае от грижа и закрила.

Жълти ниски обувки

Балетни пантофки


Пантофките издават две неща:
От една страна вие сте романтичка и мечтателка, която вярва в любовта и търси романтиката във всяко нещо. Обичате музиката, танците и изкуството. Най-вероятно имате някакво творческо хоби, свързано с рисуване, пеене или плетене, бродерия, дантели и др.

Розови балетни пантофки

През последните години обаче балетните пантофки са много модерни всеки сезон, така че ако основно носите такива обувки вие сте голяма модистка. Обикновено ходите облечена по последна мода и обичате да носите нови дрехи за всеки повод... и без повод.

Червени балетни пантофки Chanel

Обувки в стил милитари


Ако любимите ви обувки са кубинки, ботуши с шпори, катарами и всякакъв армейски тип обувки вие сте амбициозна, целеустремена натура. Леко резервирана и малко егоцентрична, не се доверявате на никого и предпочитате да правите всико сама. Зад войнишките ботуши обаче се крие умна и чувствителна жена, често срамежлива и притеснителна в отношенията си с мъжете.

Кубинки и обувки в стил милитари

Мокасини


Мокасините издават, че вие сте жена, която знае какво иска и винаги постига целите си, без значение какво става около вас. Хорското мнение никога не ви е интересувало. Способна сте да запазите самообладание и да намерите правилния изход и от най-заплетената ситуация. Комфорта на краката, който дават мокасините, издава желание за комфорт в отношенията с хората. Естествена и пряма вие сте добра и вярна приятелка. В любовта търсите стабилни и дълготрайни връзки.

Червени мокасини на платформа

Мъжки тип обувки


Затворените обувки с вързанки, Оксфорд, Денди стил или т.нар. мъжки тип обувки, издават властна натура. Сдържана по природа, предпочитате да криете дълбоко чувствата си, дори душата ви да гори. Често педантична, способна сте да управлявате не само себе си, но и околните, макар че трудно завързвате приятелства.

Сини дамски обувки мъжки тип

Маратонки, кецове, еспадрили и спортни обувки


Ако не сваляте маратонките от краката си, ако кецовете и спортните обувки са вашата страст, то вие сте усмихнато и много изобретателно момиче. Обичате да пътувате, винаги сте в движение. Бързо ви става скучно, ако се заседите по-дълго на едно място.
Общителна сте и бързо завързвате приятелства, но се чувствате най-добре сред хората, които наистина ви обичат и уважават.

Маратонки Nike есен 2011

Обувки на платформа


Ако обичате платформи вие сте честна, пряма и открита жена, уверена и силна в любовта. Когато става въпрос за вземане на решения обаче, често се колебаете, дори за дребните неща. В отношенията с хората държите на доверието. В мъжете търсите сигурност и надеждност. Изключително внимателно избирате партньора си. За вас не са присъщи връзки от типа “за една нощ“.

Обувки на платформа

В гардероба ви обаче, едва ли има само един чифт обувки. Най-вероятно носите едни от тях ежедневно, други за специални поводи, трети за уикенда, с четвърти експериментирате, пети така си стоят в кутията необувани и т.н и т.н.

Женската природа е многолика, не обяснява ли това защо имате толкова много и толкова различни обувки.
И все пак...някои от тях са ви особено любими, нали?

Би било любопитно да споделите с нас дали обувките са ви издали.
Какъв характер имате според любимите обувки?



Още за вашия характер:
Зодията + Цвета на косата = Аромата
Характерът според любимия цвят
Как формата на гърдите определя женския характер

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации