Как да заличим с грим следите от недоспиване и махмурлук

Гримът е тайното оръжие, с което идеално се заличават следите от дългата и тежка нощ.

Тук действа правилото малкото е повече. Препоръчителен е nude make-up или т.нар. грим без грим

грим чисто лице

С коректор заличете следите от пъпки и петна по лицето. Лек фон дьо тен върху хидратираната кожа ще подобри тена. Лек руж по скулите, спирала на миглите и червило или гланц с натурален цвят ще допринесат за вашия естествен свеж вид.пестелив грим

Ако в ежедневието си носите по-силен грим, след тежка нощ не прекалявайте, особено с гримирането на очите. Това само ще подчертае умората. По-добре заложете на грим с акцент на устните.

акцент на устните

Използвайте ярко червило, което да подхожда на цвета на косата и тена на лицето ви, а очите подчертайте със спирала и очна линия, изтеглена в ъглите.

Друг вариант да прикрием умората е леко гримиране на очите с розов грим. Поставете бледо розови сенки ( кремави или бежови с блясък) на горния клепач. Светлите нюанси нанасяйте във външния ъгъл на окото. Добавете малко спирала на горните мигли.

тъмни очила
Ако въпреки грима и опитите да възстановите красотата си след тежка нощ нищо не помага, винаги може да излезете навън със слънчеви очила. Зад тъмните стъкла, никой няма да види следите от махмурлук и недоспиване.

обеци и опашка

А за офиса сложете атрактивни обеци, за да привлечете вниманието към тях, не към лицето си. Измийте косата, вържете я на стилна опашка и с малко грим ще изглеждате съвсем прилично, въпреки тежката нощ.Вижте още съвети за гримиране:
Как да изглеждам добре след недоспиване и махмурлук
5 грешки в грима състаряват с 10 години

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook