Модерни дамски боти есен 2009

Въпреки, че времето до скоро беше топло есента вече дойде, а с нея и необходимостта да осигурим на краката си топлина.
Много дами предпочитат боти за по-студеното време. Ботите са чудесни полуобувки полуботуши, с която краката се чувстват добре защитени от дъжда и студа.

Нека видим с какви модели дамски боти ще ни изненада новата есенна колекция на Мегияс

В онлайн магазин за обувки Мегияс ще намерите голямо разнообразие от есенни обувки и боти.В модерните за сезона цветове – класиката на черното и бялото и още кафяво, сиво, тъмночервено и др.Разнообразието от модели е толкова голямо, че би могло да задоволи и най-капризния вкус. В магазина ще намерите боти с различна височина на тока.

боти на висок ток:Както и дамски боти с модерния за сезона трапецовиден ток:И още: боти на нисък и на удобния четвъртит ток и страхотни модели боти на платформа:За любителите на комфорта са подходящи моделите на равна подметка, от които особен интерес представлява ботуш с откачаща се горна част, който може да се носи и като ботуш и като бота:За любителите на високите тънки токчета интерес биха могли да представляват тези два страхотни модела, с които няма как да останете незабелязана. При тях платформата, вградена в самата бота, дава възможност на краката да стъпват удобно.
Дали е вярно това тепърва ще проверя, във всеки случай тези модели ме впечатлиха най-много:Височината на горната част на ботите на Мегияс е резлична:

Боти до кокалчето:Боти над кокалчето:3/4 боти:Материалите, от които са направени са: естествена кожа, велур, PU + естествена стелка и лак.Ботите на Мегияс са в разнообразни стилове.
Освен моделите с класически, изчистен дизайн в новата колекция ще намерите и такива с интересни декорации от камъни и мъниста:Мегияс може да ви улесни в избора на подходяща чанта за новите ви боти.
Магазинът предлага подходящи комплекти чанта + боти:

Цветовете са модерните за сезона, а дизайна на чантите е такъв, че може да ги комбинирате с всичко.

До тук видяхме една малка част, от всичко, което предлага Мегияс в новата си есенна колекция дамски боти и чанти.
Останалото доразгледайте сами. Сигурна съм, че ще се изненадате приятно.

Обувки онлайн

Вижте още модерни дамски боти:
Елегантни ботуши и боти от естествена кожа и велур

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook