Идеи за косата през есента

Есента е чудесно време за промяна, защото никой не очаква експерименти в хладните, дъждовни дни на годината, но тъй като най-сигурният и бърз начин за смяна на имиджа е промяна на прическата, защо да не опитаме...

Вижте свежи идеи за косата през есента - нов цвят, нови прически, нов стайлинг от световната мода.

Рижа коса - абсолютният хит на сезона.
След като блондинките държаха лидерството почти година, с настъпването на есента ще са модерни по-тъмните цветове на косата- тъмнорус, кестеняв, дори черен. Сякаш в унисон с цветовете на природата безспорен хит при цвета на косата ще е рижото във всичките му оттенъци:
Рижото може да клони към червено за любителите на експериментите или към благородния блясък на медночервеното за почитателките на класиката. Освен това стилистите предлагат и чистия риж цвят без акценти или преходни нюанси:Права коса – безспорната класика, която ще е с нас и през новия сезон.
На дефилетата много от дизайнерите предпочетоха да покажат колекциите си за есента именно с манекенки с прави спуснати коси.На пръв поглед нищо ново под слънцето, но през този сезон модерната дължина на правите коси ще е средна (малко под раменете). Краищата на кичурите може да са на пластове.
Разбира се състоянието на косата ви трябва да е добро. За това си струва да се замислите за подхранващи маски и балсами, които да я възстановят след летните горещини.Холивудска вълна:
Ако правите коси ви се струват скучни или просто този вид прическа не подхожда на лицето ви, стилистите имат за вас още едно интересно предложение – ретро прически в стил 30-те и 40-те.През тази есен холивудските вълни ще са едва забележими, меки и много женствени:Ретро прически с обем:
Топирани, високо вдигнати коси, меки рошави прически, високи кокове...и през новия сезон стилистите обръщат поглед към ретро стиловете и предлагат на нашето внимание прически с полъха на ретро модата. В края на краищата подобни прически позволяват да експериментирате на воля с външността си без радикални последствия:Супер гладки коси:
Ако романтиката на ретро модата ви се струва твърде сладникава може да намерите своя по-агресивен стил в супер гладки прически за есентаКосите са прави, силно прилепнали към главата. С помощта на преса за изправяне на коса и различни козметични средства косата е гладка и лъскава:Бретони:
Прическите с бретони за новия сезон не са чак толкова много, но все пак ги има. Бретоните са на пластове, с равни краища или по-дълги и небрежни.Могат да се съчетаят както с дълги коси, така и с къси подстрижки.
Още идеи за косата и нови прически:
Цвят на косата за есента
Къси Подстрижки
Как да изправим косата си професионално в домашни условия
Прически с аксесоари
Мъжки прически с бретон

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook