Маникюр за булки

Маникюр за булки Маникюрът е важна подробност от цялостната визия на булката.

Булчинският маникюр трябва да е съобразен на първо място с вкуса и желанията на булката, после с модните тенденции, и не на последно място със състоянието на ноктите.

В темата ще видим някои идеи, които могат да ви помогнат да изберете своите единствени и неповторими нокти за големия ден.

И така ... какъв маникюр е подходящ за булки, вижте полезни съвети за избор на булчински маникюрКласически едноцветен маникюр
Това е най-лесния начин да направите ноктите си за сватбата.
Подходящите са светлите лакове – безцветен, бял, кремав, бледорозов, телесен.
Може да използвате перлен лак с блясък или лак за нокти с плътен цвят:
Подобен маникюр може да си направите и сама, без помощта на специалист, но тъй като денят е специален, най-специалният в живота ви, по-добре изберете по-интересен маникюр. Едноцветен маникюр е по-подходящ за майката на булката.Френски маникюр
Това като че ли е най-универсалния и най-предпочитан маникюр за всякакви поводи. Изключение не правят и булките:Дължината на нокътя зависи от предпочитанията ви, както и от състоянието на ноктите ви преди сватбата.
Маникюрът за мъже вече не е новост, така че скъпи младоженци, нищо не ви пречи да се погрижите ноктите ви да са перфектни в големия ден.Грижата за ноктите започва много преди сватбата, но ако имате чупливи нокти или лошия навик да ги гризете, не се отчайвате – за щастие има изкуствени нокти и много напреднала ноктопластика.Класически френски маникюр може да се направи чрез ноктопластика


Можете да избирате измежду:

Ноктопластика с гел
При този вид ноктопластика се използват или UV гелове или гел + удължител.
Ако искате да видите демонстрация на маникюр с UV гел погледнете в тази тема.Ноктопластика с акрил
Този вид ноктопластика създава усещане, че нокътя е естествен. Издържа до 3 седмици в зависимост от грижата, която полагате за ноктите.Стъклопластика
Това е една уникална система за нокти, при която се използва копринена нишка.
Ноктите стават твърди, красиви и няма никакво удебеляване.

Трябва да знаете, че ноктопластиката не се прави ден преди сватбата

Ще ви е необходимо малко време да свикнете с изкуствените нокти за това е добре да се посъветвате от рано със специалист и в случай, че сте решили да си правите ноктопластика, направете я седмица преди големия ден.Френски маникюр с декорация
На основата на френски маникюр могат да се измислят най-различни декорации на ноктите.

Декорация на един нокът
Акцента се поставя на един нокът на всяка ръка. Прави се обикновено на безименния пръст, на който ще стои брачната халка.

Ноктите могат да се декорират с камъчета:

Или 3D орнамент и камъчета, както е в случая:3D декорацията е интересна идея:Декорация на всички нокти
Обикновено за този вид декорация се използва техника за рисуване на ръка:Сигурна съм, че няма маникюристка, която да не обича да прави булчински маникюр заради факта, че може да разгърне фантазията си нашироко.

За рисунката върху нокътя може да се използва един цвят лак за нокти (обикновено бял)С помощта на шаблони или с различни техники върху всеки нокът рисунката може да е различна, както е в случая с този красив дизайн:В зависимост от предпочитанията на булката могат да се вкарат още няколко цвята в маникюра:Обикновено дизайна на маникюра е свързан с дизайна на булчинската рокля.
Добре е когато избирате детайлите на маникюра да се съобразите с детайлите на роклята.Освен традиционния бял лак рисунката може да е направена в различни цветове в зависимост от предпочитанията ви, от дизайна на роклята или от акцента, който искате да поставите.

Ако роклята е изцяло в бяло можете да добавите още цвят върху ноктите си. Синьото и зеленото също не са лоша идея:Хубаво е да знаете, че с ноктопластика или върху собствените ви нокти, декорацията е добре да се направи ден преди сватбата, за да не се повреди

Друга интересна идея са блестящите нокти:За дизайна на булчинския маникюр могат да се използват лакове със златен или сребърен брокатПодобен маникюр би бил чудесно допълнение, ако аксесоарите ви са в същия дух.
Например златни или сребърни чанта и обувки.

Интересни и атрактивни са нокти с мъниста и кристали:Ако предпочитате можете да заложите на атрактивния пиърсинг за нокти:Или да се откажете от ефектен моникюр и да използвате пръстен за нокти:Вариантите за булчински маникюр са много и далеч не могат да бъдат изчерпани само с една тема.
Други техники, измежду които можете да избирате за маникюра си за сватбата са: Маникюр с аерограф и Мраморни шарки по ноктите.
Тази техника е много лесна и ефектна. Можете да си направите подобен маникюр и сама или пък да използвате идеята за маникюра на шаферките, на кумата или на майката на булката.

Като правило моникюра на булката трябва да е най-специалния и хубавия


Тя е звездата на вечерта и това е нейният голям ден, така че всички останали действащи лица – шаферките, кумата, майката, гостите трябва да се съобразят с това и да изберат маникюр, който не превъзхожда маникюра на булката.


Вижте още булчински маникюр:
Маникюр с декорация от камъчета
ЕDGE - новата модерна форма на ноктите
Маникюр с декорация дантела
Френски маникюр с декорация


Вижте още булчински теми:
Грим за булки – видео туториал
Как да избера булчинска рокля
9 прически за булки - дълги коси
Най-красивата булчинска рокля на всички времена

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook