Идеи за прически

Дамски чанти пролет-лято

Заради световната икономическа криза много дизайнери фокусират вниманието повече върху аксесоарите, отколкото върху дрехите през новия пролетно-летен сезон. Новите бижута, обувки и чанти са необичайни и ярки.




Тенденциите на новия сезон за дамски чанти са много разнообразни – от огромни, удобни, ежедневни чанти до малки чанти, допълнение към вечерния тоалет.



Големи, удобни чанти:



Те ще са изключително модерни през новия сезон. Предназначени са за ежедневието и са представени в пълна цветова гама – бежово, бяло, черно, метален, златен, виолетово, оранжево, зелено, синьо и т.н.



Чанти в този стил са представени в колекциите на Versace, Bottega Veneta, Ralph Lauren, Sui, Diane von Furstenberg, Rossi, Valentino и др.



Средни чанти:
Те присъстват в колекциите на Dolce&Gabbana, La Perla, Missoni, Ferragamo, Armani, Michael Kors, Sonya Rykiel, Miu-Miu и др.




Тези чанти съчетават едновременно комфорт и елегантност. Дизайна на някои е изключително опростен, а други са буквално произведения на изкуството.



Материалите, от които са направени дамските чанти през новия сезон варират от имитация на змийска кожа до коприна в различни цветове с пайети по нея:




Patchwork
Чанти с този дизайн ще са актуални през новия сезон. Можете да ги видите в колекциите на Dolce & Gabbana, Just Cavalli, Frisoni, Chloe, Balinciaga и др.



Чанти с класическа дръжка през рамо:
Те са модерни и много практични. Представени са в богата цветова гама – в силни цветове като виолетово, червено и черно или леки нюанси като бял или бежов. Присъстват в колекциите на Pucci, Dolce&Gabbana, Burberry, Ralph Lauren.




Чанти с дръжка – верижка
Те са интересни и много шик. Присъстват в колекциите на Dolce&Gabbana, Pucci, Balenciaga, Ferragamo, Givenchi и др.



Чанти с фолк мотиви:
Фолк мотивите са най-ярката тенденция при дрехите за новия сезон, естествено този стил не подминава и чантите.



Имитация на змийска кожа:
Този акцент също е актуален за новия сезон. Чантите са в различни цветове и стилове, така че всяка дама може да си избере подходящата за нея чанта от модерната змийска кожа.



Нетрадиционни чанти:
През новия сезон можете да видите и чанти с причудлива форма, с интересен и нетрадиционен дизайн.
Украсени са с пера, ресни и др детайли.




Това са предложенията на водещите дизайнери за дамски чанти, остава само да си изберем.

Виже още модни тенденции:
Дамски обувки за пролетта
Модерни чехли и чанти
8 модни тенденции за лятото

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации