Годишен хороскоп 2015 за зодии Лъв, Дева, Везни, Скорпион

Годишен хороскоп 2015 за зодии Лъв, Дева, Везни, Скорпион
2015 годината на Дървената Овца (Коза) според китайския календар ще даде шанс на всички, които са се трудили неуморно да отдъхнат след тежката година на Коня.

Новата година ще донесе промени за повечето представители на зодиакалните знаци. Много хора ще усетят потребност да сменят попрището си. За повечето зодии финансовото състояние ще се подобри. Предстои спокойна година, в която с нови сили да щурмуваме нови върхове.

Вижте какво ви очаква според вашия годишен хороскоп 2015 за зодиите: Лъв, Дева, Везни, Скорпион (следва продължение)


Годишен хороскоп 2015 за зодия Лъв


Годишен хороскоп 2015 за зодия Лъв
През 2015 представителите на зодия Лъв ще вдъхват респект и уважение. Годината на дървената Овца им отрежда категорична лидерска позиция. Смелите лъвове няма да се страхуват да критикуват околните и да правят гръмки изявления по наболели проблеми в обществения живот. Активност и усърдие – това е ключът към успеха за вас.

Възможно е в работата ви да настъпят радикални промени. Не е изключено преместване на ново работно място в друг град, дори в друга държава. Бъдете динамични, разсъдливи и комбинативни. Съдбата е готова да ви възнагради, ако засилите темпото в своя живот.

В новата година кръгът от приятелите ви ще се разшири. Предстоят ви много лични и обществени контакти. През целия период непрекъснато ще се появяват нови и нови познати, а някои от тях ще ви станат особено близки. Ще имате нови делови партньори, съюзници обаче търсете сред онези хора, които наистина познавате добре.

Дървената Овца ще ви донесе множество пътувания на дълги разстояния. Повечето ще имат делови характер и ще са свързани с работата ви, но това няма да попречи да се забавлявате добре. Новини от роднините ще ви накарат да промените обичайния си ритъм на живот. Възможни са значителни разходи.

Звездите предупреждават: Парите, дадени назаем никога няма да се върнат обратно. Бъдете внимателни на кого давате пари, въпреки че през новата година ще изкарвате достатъчно. Финансовото ви състояние ще бъде стабилно през 2015, стига да не рискувате излишно. Вероятно ще се наложи да се заемете с оформянето на важни документи свързани с придобиване на собственост.

Личният живот на Лъвовете ще стане по-динамичен през 2015-та. Предстоят ви нови контакти, срещи и познанства, ако сте необвързан(a) - възползвайте се от това. Кулминацията очаквайте през юли, когато има голяма вероятност да срещнете сродната си душа. Семейните лъвове, които са успели да наложат авторитарен режим у дома ще се радват на спокойствие и хармония, останалите ще трябва да воюват за лидерското място и през новата година.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Дева


Годишен хороскоп 2015 за зодия Дева
През 2015 представителите на зодия Дева ще съумеят да отстояват своите интереси и да се предвижат напред по пътя към успеха. Годината на Дървената Овца ще донесе на много Деви значителен прогрес в професионалната сфера, укрепване на позициите в деловите отношения и повишаване на личния авторитет.

В новата година материалното и битовата страна на живота ще заемат преден план за вас. Периодът е благоприятен за значителни промени в жизнената среда. Сега е времето за крупен ремонт и преустройство на дома, а някои Деви ще предприемат преместване в ново жилище. При всички положения през 2015 г. вашите жизнени условия ще се подобрят.

Очаквайте добри новини от близки и роднини. Не е изключено създаването на ново семейство или раждането на наследник в новата година. Дървената Овца ще ви донесе незабравими срещи със стари приятели и съученици. В уютния ви дом ще пристигнат дългоочаквани гости от много далеч. А семейните празници ще запомните завинаги.

Въпреки големите разходи, финансовата ситуация при Девите ще бъде благоприятна през 2015. Парите ще идват при вас от няколко места. Ще се появи и нов източник на доходи, може би не толкова голям, но стабилен и дългосрочен. Късметът ще ви се усмихне. Ще имате шанса да спечелите лесни пари. Възможни са печалби от тото, лотария, хазарт и др. А някои деви ще получат значителна сума от наследство.

2015 разкрива добри възможности пред онези Деви, които искат да учат и да се развиват. Периодът е благоприятен за всякакъв вид обучение и повишаване на квалификацията. Упоритите Деви имат всички шансове за победа в конкурси и олимпиади. Предстоят ви няколко пътувания, винаги планирани.

В личния живот през 2015 всичко изглежда спокойно, стабилно и постоянно. Обвързаните Деви, които са съумели да изградят здрава връзка с партньора ще се радват на хармонични отношения. А за проблемните връзки кулминацията се очертава през летните месеци, когато на хоризонта се задава нова любов.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Везни


Годишен хороскоп 2015 за зодия Везни
През 2015 представителите на зодия Везни няма да пропуснат шанса да блеснат с ерудиция и да демонстрират своите таланти. В годината на Дървената Овца вие действително ще бъдете забелязани и окуражавани да разкривате способностите си. Ще се радвате на внимание и искрен интерес от страна на приятели, колеги и познати.

Твърде вероятни са промени в професионалната сфера. 2015-та ще ви донесе не просто смяна на работата. Възможно е изцяло да смените попрището и да се занимавате с нещо съвършено различно. Делата ще се увенчаят с успех, ако не се страхувате от промените. Смело работете в новата посока, звездите са на ваша страна.

Най-неприятната ситуация за Везните през 2015 г. вероятно ще бъде свързана със загубата на важен документ. Подробностите около възстановяването му ще ви докарат главоболия от официалните институции. За това пък през цялата година ще получавате толкова много неочаквани подаръци, а някои от тях ще запомните завинаги.

Дървената Овца ще донесе активен социален живот на повечето Везни. През цялата година ще имате много контакти и едва ли ще скучаете. Предстоят приятни срещи с нови запознанства. Приятелският ви кръг ще се разшири. През есента е възможно да възникнат проблеми с родителите или с близки роднини. Помогнете им, решението е във ваши ръце.

Във финансов аспект 2015-та ще бъде стабилна година за Везните. Доходите ви ще се нараснат. През новата година ще заработвате повече пари и ще имате възможност да повишите жизнения си стандарт. Не правете прибързани разходи и не рискувайте излишно финансовото си здраве.

Любов и страстни отношения ще вземат превес в личния живот на Везните през 2015-та. Силните чувства няма да подминат дори онези представители на зодията, които имат улегнали и дълги връзки. През годината ще имате много поводи да показвате любовта си и ще срещате разбиране и обич от другата страна.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Скорпион


Годишен хороскоп 2015 за зодия Скорпион
През 2015 представителите на зодия Скорпион ще бъдат много по-внимателни откогато и да било. Добре е при всяка крачка ще се осланяте на опита и интуицията си. Внимателно да преценявате всеки ход и да вземате правилни решения за важните неща. Вярата в себе си е главната черта от характера, която ще помогне да вървите напред и да се развивате

Дървената Овца ще донесе промени в професионалната сфера за повечето Скорпиони. Бъдете готови за промяна в плана и посоката на действие. През цялата година ще има много корекции в професионален аспект. За успешното реализиране на замислите важна роля ще изиграят новите познанства и сътрудничеството с известни хора.

През новата година ще ви се наложи да живеете динамично и да балансирате между старите и нови неща. Възможна е цялостна промяна в жизнената среда за някои от вас. Това означава нова работа, ново местожителство и нови приятели, в друг град или в друга държава. Периодът е свързан с много пътувания и често посрещане и изпращане на гости.

През по-голямата част от 2015 година представителите на зодия Скорпион ще бъдат здрави и енергични. Въпреки, че болестите не са страшни за вас, звездите ви съветват да бъдете внимателни когато пътувате и когато шофирате. През първото полугодие е възможно да се наложи някакво лечение. Вярвайте в собствените си сили!

2015-та ще донесе повече пари на Скорпионите. През първата половина на годината приходите ви значително ще нараснат и ще надминат очакванията. Тенденцията ще се запази, ако не харчите безразсъдно. Звездите съветват да не давате пари назаем, дори на близки приятели. Има опасност да останете без пари и без приятели накрая. Повечето разходи през новата година ще бъдат свързани с децата и близките ви хора.

В личния живот очаквайте формиране на стабилни отношения с партньора. Възможно е много дълготрайни връзки да се формализират в брак. Вашата сдържаност, търпение и способност да разговаряте ще допринесе за семейната хармония. Необвързаните Скорпиони имат голям шанс да срещнат подходящ партньор и да заживеят с него до края на годината.

Успех на всички през новата година!
Вижте годишен хороскоп 2015 за останалите зодии.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook