Идеи за прически

Прически пролет-лято 2014 Топ Тенденции

6 топ тенденции в прическите за пролет-лято 2014 дават страхотни идеи за нови прически и безброй възможности да носим косата си различна всеки ден. Вижте кои са те и дали ще ви провокират с неустоимо желание за промяна на визията през новия сезон.

Прически пролет лято 2014 тенденции



Прически права коса пролет-лято 2014


Правите коси имат лек превес над останалите стайлинги в тенденциите за пролет-лято 2014, така че пригответе пресите за коса. Фризьорите показаха стилни прически с права коса на път през средата (Christifer Kane); елегантни прически с идеално изправена коса, обърната назад и загладена отгоре (Donna Karan), небрежни прическа с пусната права коса и силно очертан среден път (Emilia Wickstead) и др. Може да изберем някоя от тях за повече разнообразие във визията за новия сезон.

Вижте също: Как да си направим прически права коса

Прически права коса пролет лято 2014

Прически с къдрици пролет-лято 2014


Дамите с къдрави коси много лесно могат да се възползват от вечната топ тенденция – къдрици. Всички останали ще трябва да разчитаме на ролките, за да си направим секси къдрици за пролет-лято 2014. Diane von Furstenberg дава добра идея за ежедневна прическа с едри къдрици, в която косата е леко начупена и разделена на път през средата. А за специалните моменти може да изберем бляскава прическа с къдрици в ретро стил, при която косата е обърната на една страна.

Прически с къдрици пролет лято 2014

Прически на вълни пролет-лято 2014


Романтичните вълни в косите изглеждат страхотно, придават повече обем и женственост на прическата. Идеални са за ежедневието в по-небрежните си варианти и за специалните поводи в по-лъскава визия. Вълнистите прически задължително дефилират на модния подиум всеки сезон, разбира се че са сред топ тенденциите за пролет-лято 2014. В новите предложения има много сладки прически на вълни с бретон на една страна, защипан с фиба (Ruffian) и обемни прически с меки вълни и път през средата (Alexander Wang)

Прически на вълни пролет лято 2014

Прически с бретон пролет-лято 2014


Плътни бретони, неравномерно нарязани на къси и дълги кичури като ресни могат да се броят за последен писък на модата при прическите с бретон пролет-лято 2014. Лично за мен подобна визия идва малко в повече, въпреки че нарязаните бретони изглеждат готино на някои прически за къса коса. Коафьорите на Marc Jacobs например представиха интересна къса прическа с нарязан бретон, при която цялата коса стои на ресни. Това придава повече обем, а контрастното оцветяване засилва ефекта. В случай, че не ви допада...

Вижте още: Дамски прически с бретон

Прически с бретон пролет лято 2014

Прически средно дълга коса пролет-лято 2014


Класическите прически за средно дълга коса - боб и каре са представени в тенденциите за пролет-лято 2014 в интригуващи интерпретации. Свежи идеи ще намерите при Donna Karan, която показа стилна средно дълга прическа с права коса до врата, прихваната с шнола горе на главата или при Аltuzarra, чиято прическа има съвсем естествена визия. Косата е разделена на среден път, а от двете страни е защипана зад ушите.

Вижте още: Прически средно дълга коса

Прически средно дълга коса пролет лято 2014

Прически с ефект мокра коса пролет-лято 2014


Завършваме нашата класация с топ тенденции за прически пролет-лято 2014 с най-популярния стайлинг на прическите за лятото – ефект мокра коса. Този тренд присъства в модата на топлите месеци всяка година, а мокрите кичури стоят еднакво добре както на дълги, така и на къси коси. Може да използвате идеята за стайлинг на ежедневна прическа с полу-мокра коса, обърната назад (Gucci ) или на вечерна прическа с изцяло мокра коса, разделена на среден път (Jason Wu)

Вижте също: Как да си направим прически с ефект мокра коса

Прически с ефект мокра коса


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации