Маникюр 2014 Тенденции пролет/лято

В темата ще намерите най-новото в модата за нокти. Вижте кои са актуалните тенденции за маникюр 2014 и как са представени в колекциите за сезон пролет/лято. Проверете също коя форма на ноктите е най-модерна и кои са новите топ цветовете на лаковете за нокти. Разгледайте снимки с готини идеи за лакиране и интересни декорации на маникюр:

Маникюр 2014 тенденции


Заоблен Маникюр - тенденции за форма на ноктите 2014

Първият тренд отразява най-актуалните тенденции за форма на ноктите в маникюра за пролет/лято 2014. Класическият заоблен маникюр с овална или бадемовидна форма на ноктите се радва на най-голяма популярност в колекциите за новия сезон. Дизайнерите показаха дълъг заоблен маникюр тип stiletto и къси заоблени маникюри в различни стилове и цветове:

заоблен маникюр 2014

Заострен Маникюр – екстравагантна тенденция за нокти 2014

Вторият тренд внася известна доза екстравагантност в тенденциите за маникюра през новия сезон. От него могат да се възползват всички дами, които искат да бъдат забелязани. Атрактивният заострен маникюр впечатлява с нетипична изострена форма на ноктите, които задължително трябва да са дълги. Декорация от камъчета в основата на нокътя или контрастно оцветените върхове подсилват ефекта.

заострен маникюр

Френски Маникюр с черно - хитова тенденция 2014

Разбира се класиката на френския маникюр никога няма да излезе от мода, но ако искате да си направите супер модерен френч за пролет/лято 2014 заложете на къси нокти с черен лак. При това традиционната затъпена форма на нокътя, характерна за френския маникюр далеч не е задължителна за новия сезон. Holmes & Yang дават добра идея – къс френски маникюр с черно на заоблени нокти, при който лентичката е поставена по диагонал.

Още идеи за: Френски маникюр с черно

френски маникюр с черно

Омбре Маникюр в розово – нежна тенденция за ноктите 2014

Следващият тренд прибавя романтична нотка в тенденциите за маникюра през новия сезон. От него могат да се възползват всички дами, които харесват нежен маникюр. Направете си омбре маникюр в преливащо розово. Използвайте два нюанса розов лак: по-тъмен в меко пастелно розово за долната част и по-светъл в млечно розово за горната част на ноктите. За улеснение нанесете лака с гъба.

нежен омбре маникюр

Неонов Маникюр хит за лято 2014

На пета позиция поставяме тоталния летен хит – неонов маникюр, който неизменно присъства в тенденциите за маникюри през последните години. За пролет/лято 2014 отново са на мода лакове за нокти в ярки флоресцентни цветове. С тяхна помощ лесно се получават ефектни неонови маникюри в крещящо розово, огнено оранжево, неоново зелено или сигнално жълто. Добавете декорация за още по-голям ефект.

Вижте също: Неонов маникюр и педикюр с декорация

неонов маникюр

Маникюр в пастелно – топ тенденции за цвят на лака 2014

Шестият тренд може да се определи като топ тенденция за цвят на лака, защото пастелните тонове доминират в дамската мода за пролет/лято 2014, логично е да са водещи и при лаковете за нокти. Маникюр в пастелно можем да си направим с някой от най-модерните цветове, които пленяват с нежните си нюанси: бледо жълто, нежно оранжево, гълъбово синьо, ментово зелено и бебешко розово.

Вижте също: Топ цветове пролет/лято 2014

маникюр в пастелно цветове 2014

Матов Маникюр в сиво – елегантна тенденция за нокти 2014

На седма позиция в нашата класация с тенденции за нокти поставяме стилните маникюри с матов ефект, които за пролет-лято 2014 изглеждат особено елегантно в разнообразните си сиви нюанси. Идеални са като вечерен маникюр за специалните поводи през новия сезон. Освен в сиво дизайнерите показаха още матови маникюри в тъмни тонове – черно, тъмносиньо и вишнево.

матов маникюр 2014

Маникюр Металик нови тенденции 2014

Осмият тренд показва една съвсем нова и много оригинална тенденция за пролет-лято 2014 при маникюрите металик. Може да съчетаем два нюанса лак за нокти в метално (например златно- златисто и старо злато) с неутрален маникюр в естествен цвят (бежово, кремаво или бледорозово). Получава се интересен маникюр с ненатрапчив златен акцент, който стои страхотно с ефектен пръстен за цял пръст. Друг вариант е да поставим тънка лентичка сребърно фолио по средата на ноктите, лакирани в телесно.

Маникюр Металик 2014

3D Маникюр с готови декорации

Деветото място в нашата класация с тенденции за маникюр 2014 запазихме за черешката на тортата - атрактивният 3D маникюр, който изглежда зашеметяващо за новия сезон с ефектните си декорации. Дизайнерите показаха разкошни маникюри в седефено розово, пищно украсени с блестящи камъни и семпли бели маникюри със сребърен клипс. А най-хубавото е, че можем да си направим сами подобни маникюри с готови декорации.

Разгледайте още: 3D декорации за маникюр
Това са актуалните тенденции за маникюр 2014 към момента. Аз си избрах няколко, а вие :)

В заключение искам да добавя, че основните тенденции в маникюра еволюират, развиват се и се променят по 2 пъти в годината – веднъж на всеки сезон. Споменавам този факт специално за редакторите на разните му там портали, сайтове и сайтчета за жената, които не спират да копират и преразказват старите теми с тенденции на Хубава жена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook