Идеи за прически

Как да избирам зимен аромат

Когато избираме аромат обикновено се съобразяваме с предпочитанията си, но сезоните се менят и всеки от тях има своите ухания.

Начина, по който възприемаме ароматите също е различен през всички сезони. Докато през лятото любимият парфюм дарява свежест, спокойствие и прохлада, през зимата е добре да излъчва секси топлина.

За зимата са подходящи по-силни парфюми, с ухание на мускус или дървесни и ориенталски аромати, които въздействат въпреки студа и дебелите дрехи.

Зимен парфюм Nina Ricci



Изборът на подходящ зимен парфюм понякога може да е много объркваща работа, за това нека разгледаме ароматите по един лесен начин - според харектера, предпочитанията и въздействието им:

Ако имате безгрижен характер, изберете мускусен аромат

Това ще съответства на настроението ви. Опитайте с мускус и ако обичате фините съблазнителни ухания.

Мускусът реагира с топлината на кожата. Колкото повече се затопля, толкова повече се засилва ароматът му. Така с малко количество ще имате дълготрайно силно ухание през цялото време. Мускус съдържат много парфюми, подходящи за зимата.

Зимен Парфюм с Мускус

Ориенталски аромати
Тези парфюми са най-силни от всички. Имат чувствени основни нотки и богати полутонове, примесени с финото ухание на сладка ванилия, мускус, разкошни цветя и ориенталски смоли.

Най-ориенталските аромати обединяват качествата на всички останали ухания – от пикантни плодови до топли дървесни тонове.
Това ги прави превъзходен избор за корпоративните среди. Идеални са и като вечерен парфюм за специалните поводи през зимата.

Пикантни аромати
Вдъхновени от екзотични ухания на индийски подправки: тамаринд, кимион и цитрусови плодове, пикантните аромати навяват асоциация за пътешествия и екзотични дестинации. Какво по-впечатлеващо от екзотиката на Изтока през студените зимни дни.
Със сигурност подобно ухание ще направи впечатление на околните.

Зимен аромат с плодово ухание

Ако сте мечтателка с романтична натура, за вас са подходящи ухания на плодове и цветя


Плодови аромати:
Пикантни и свежи, плодовите аромати през зимата навяват асоциация за плодов пай, топли сладкиши и домашен сайдер.
Подходящи са за дами, които обичат класически аромати. Подобни парфюми носят настроение през студените месеци.

Цветни аромати:
Парфюми с флорални нотки като роза, жасмин и лавандула работят перфектно през зимата.
Тези аромати са женствени и нежни, не са прекалено натрапчиви и са подходящи за ежедневни парфюми.

Ежедневни зимни аромати

Като правило зимните парфюми зависят от химичните реакции на тялото и ако кожата ви е суха и дехидратирана определено ви трябва по-топъл и интензивен аромат в срявнение с останалите сезони.

Опитайте с дъх на ванилия
Класическият аромат на ванилия се съчетава добре с карамфил и кардамон. Ванилията придава интригуващо екзотично ухание на съставките. Идеална е като връхна нотка на парфюм със зимно ухание.

Loverde by Diesel

Изберете този аромат, който ви напомня за сезона

Тази формула работи добре за всички дами. Независимо от характера ще се чувствате добре с ухание, което ви навява приятни асоциации

Опитайте с топъл аромат
Традиционни и топли аромати на канела и червена боровинка напомнят на Коледа и зимните празници. Парфюм с дъх на зимна ваканция и приятно прекерани мигове със семейството и приятелите. Такъв аромат ще ви носи коледно настроение през цялата студена зима.

Горски аромат
Ако представата ви за зимата е свързана със заснежени гори, ски писти, шейни и бой със снежни топки, изберете парфюм с горски аромат. Ухание на кедър със сигурност ще извади “снежното зайче“ от вас и ще направи впечатление на околните.

Prada Candy

Като цяло дървесните ухания са много подходящи за студените месеци

Дървесни парфюми:
Отличават с богати, естествени аромати като сандалово дърво, пачули и кедър.
Уханията им са силни и трайни. Парфюмите с основни дървесни нотки имат универсални аромати. Това ги прави много лесен правилен избор на вечерен парфюм.

В момента има Голямо Коледно Намаление на маркови парфюми в повечето онлайн магазини

Чудесен начин да се сдобиете с нов зимен аромат.

Маркови парфюми с гарантиран произход, изгодни цени и безплатна доставка може да намерите онлайн в:

FragranceX.com

StrawberryNET.com

feelunique.com

fragrancedirect.co.uk

Вижте още:
Зодията + Цвета на косата = Аромата

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации