Модерни летни прически

Лятото е сезон, през който температурите са по-високи и като цяло прическата е съобразена с това. Стилистите предлагат богато разнообразие от летни прически за всякакъв вид коса.

Характерна тенденция през новия сезон е завръщане към ретро прическите на 80-те и свободата на хипи модата. За дългите коси варианта вдигната коса е особено практичен за летните жеги. Може да изберем морски вълни за чупливи коси или класиката на правата коса сресана на път през средата.

А ако сте решили тотално да промените визията си за лятото заложете на прическа боб или каскада на пластове

Дълги коси:
Прически с вдигнати коси са практични и модерни и през това лято:

Летния сезон е най-благодатен за ползването на аксесоари за коса – шноли, диадеми, фиби, ластици и пр.
Модерна и удобна прическа за летните жеги се прави лесно с помощта на шнола с шиш:Диадемите също придават интересен вид на прическата и са чудесно допълнение към цялостната визия:За чупливи коси особено подходяща е прическа, която напомня за морските вълни:Независимо дали имате къдрава или права коса, носете я сресана на прав път, модерно е през това лято.Модерни са и хипи прическите и култовата лента за глава стил хипи:Дългата коса може да повдигнете и в небрежно елегантен безпорядък и да наподобите къса прическа в стил дамски Боб:Ето и една прическа за дълга коса в стил 80-те – коса, коса и пак коса:Както видяхме до тук всички прически са с открити чела, за да не разочароваме любителите на бретона, ето една прическа за дълга коса с филиран бретон:Конските опашки също са модерни. Вижте тази прическа с опашка от едната страна колко лятно и закачливо изглежда:Къса коса:

Лятото е благоприятен сезон, ако сте решили да подстрижете косата си и да и дадете почивка. Световните модни стилисти предлагат невероятно разнообразие от прически за къса коса.

Може да се подстрижете в стил дамски Боб:

или на пластове и да оставите дължината на косата си до раменете:

Ако предпочитате драстична промяна във визията си може да изберете някоя от множеството къси прически момчешки стил:


Още идеи какви прически да си направим за лятото:
Дамски прически за дълги коси
Дамски прически за къси коси
Модни прически Ниска Опашка 2013

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook