Как да променим размера на устните си

Ако искате да промените размера на устните си без намесата на естетичната хирургия, само с грим, разгледайте тази тема. Тук ще намерите няколко трика за секси пухкави устни и техника за гримиране на малки устни.Вижте как много лесно можем да коригираме обема на устните само с молив и червило


Как да направим пухкави и плътни устни:


1.Очертайте естествения контур на устните като нанесете по външния контур тънка линия с молив с цвета на червилото ви.


2. Внимателно запълнете с червило разстоянието между устните ви и очертания контур. Желателно е да използвате тънка четка за нанасяне на червилото.


3. За да направите устните си по-пухкави нанесете блясък с четка. За да придадете допълнителен обем нанесете повече блясък на долната устна.


4. Очертайте с мек молив с неутрален цвят контур на горната устна, над контура на червилото. Моливът трябва да е с неутрален цвят и просто да изсветлява един вид контура на червилото.


5. За да не е рязка границата между контура и червилото внимателно размажете контура и го слейте с червилото.
Гримът е готов.Как да направим тънки устни:


1. Нанесете контур навътре от естествения контур на устните с молив. Нанесете пудра.2. С четка внимателно нанесете червилото като запълвате остатъка от устните навътре от контура. Червилото задължително трубва да е матово защото перлените червила и блясъкът отрязават светлината и създават илюзия за по-плътни устни.
Гримът е готов.

Вижте още уроци за гримиране:
Нанасяне на ярко червило - видео урок
Грим за булки и абитуриентки - видео урок
Как да пазаруваме маркова козметика и парфюмерия изгодно

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook