Идеи за прически

Какви бански да носим според формата на дупето

Какви бански да носим според формата на дупето
За нас жените дупето е болен проблем, особено когато избираме бански. Всички искаме да изглеждаме страхотно и да се чувстваме уверени, нали. И докато в ежедневието знаем как да прикриваме несъвършените си задници с разни хитринки, на плажа за съжаление голата истина лъсва наяве.

С днешната тема ще прибавим най-съществената подробност в нашият Гайд за избор на подходящ бански според фигурата, а именно ще обърнем специално внимание на долната част от банските костюми.

Виж идеи и съвети как да избираме бански според формата на дупето и кои долнища са подходящи за твоето дупе:


Съвети как да избираме подходящи бански за плоско дупе

Как да избираме бански за Плоско Дупе

Ако имате плоско дупе трябва да добавите обем. Колкото повече е запълнено долнището на банския, толкова по-добре. Може да постигнете това с подходящи модели, които имат щампи (с по-дребни фигурки), райета (с хоризонтални лентички), къдрички, драперии или някакви други детайли по задната част на долнището. Тези подробности визуално балансират нещата и създават илюзия за достатъчно обем, точно там където си трябва. Ако предпочитате едноцветни бански заложете на бяло и светли цветове, защото оптически уголемяват и закръглят дупето.

Идеи и съвети с какво горнище да съчетаем долнището:
Подходящи бански за плоско дупе

Идеи и съвети какви бански да носим за малко дупе

Какви бански да носим за Малко Дупе

Ако имате малко дупе на практика няма какво да прикривате. Дребните жени с малки дупенца могат да си позволят по-разголени модели бански, дори бикини прашки. Най-подходящи са бански костюми с ниска талия и изрязани долнища с вързанки. Освен, че привличат погледа към дупето, вързанките създават илюзия за повече облечена плът. Така няма да сте съвсем гола и с най-оскъдния бански. Подходящи са ластични материи, които да прилепват плътно по дупето. Малките дупета, за разлика от големите имат късмет, че без проблем могат да носят каквито си поискат цветове. За тях е подходящо всичко, което е табу за останалите, дори лъскавите бански в метално или ярките бански в неоново.

Съвети как да избираме подходящи бански за закръглено дупе

Какви бански да носим за Закръглено Дупе

Ех, коя жена не мечтае да има закръглено дупе, нито голямо - нито малко, достатъчно сочно, достатъчно повдигнато... Ако вашето е такова, значи сте благословена и на практика може да си позволите почти всички модели бански в бикини стил. Все пак внимавайте, когато избирате долнище, за да не превърнете ефекта в дефект. Избягвайте твърде оскъдни прашки с тънка лента, ако не искате да изглеждате съвсем гола на плажа. Повярвайте, вашето закръглено дупе ще събере повече погледи, ако носи ярко долнище с ефектна украса. Ако не държите да привличате внимание използвайте принтове и тъмни цветове.

Идеи и съвети с какво горнище да съчетаем долнището:
Подходящи бански за закръглено дупе

Съвети как да избираме подходящ бански за широки бедра

Как да избираме бански за Широки Бедра

Ако имате широки бедра няма смисъл да ги криете с повече плат. Повярвайте ще стане по-зле. Банските костюми с консервативни долнища, смъкнати към бедрата са абсолютно неподходящи за вас. Същото може да се каже за всички модели тип боксерки или къси панталонки. Най-добре заложете на бански с изрязано долнище високо над бедрата. Така оптически краката се удължават, а бедрата изглеждат по-слаби. Не искате ли точно това? За момичета с широки бедра са подходящи бански с изчистен дизайн. Избягвайте мъниста и метални елементи, които привличат погледа към долната част.

Идеи и съвети с какво горнище да съчетаем долнището:
Подходящи бански за широки бедра

Идеи и съвети какви бански да носим за голямо дупе

Какъв бански да носим за Голямо Дупе

Вашето дупе едва ли е чак толкова голямо, че да няма подходящ бански, който да го направи по-малко. Опитайте с ниско изрязано долнище, колкото по-към бедрата, толкова по-добре. Ако имате коремче пробвайте долнище с висока талия. Подходящи са още: бански тип пола, боксерки или шорти за сърф. Тези модели успешно прикриват стрий и целулит по дупето и бедрата. Избягвайте бяло и светли тонове, а за ярките цветове направо забравете. По-добре заложете на черно и тъмни нюанси, райета и едри щампи. Когато търсите бански за голямо дупе, имайте предвид, че твърдите ластични материи са най-подходящи, защото прилепват добре и не очертават дупето когато долнището се намокри.



Как да избираме бански за Дебело Дупе

Дори да имате огромно и много дебело дупе, пак може да носите бикини на плажа. Номерът е да откриете правилния бански с подходящо долнище. Модната индустрия предлага предостатъчно модели бански в две части, които оптически смаляват дупето. Много идеи и съвети ще намерите в темата: Как да избираме бански за дебели
Така че мили дами, няма място за комплекси. Нещо повече, дори най-огромните жени могат да изглеждат прекрасно в бикини на плажа. Дебелите американки нарекоха тренда феткини и го превърнаха в тотален хит със селфита в социалните мрежи. Повече, следващия път

1 коментар :
  1. Много полезна статия, благодаря Ви! Но за жалост повечето дами, след всички тези празници ще трябва да се пренасочим към моделите за по-големи дупета.. :D

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации