Идеи за прически

Зимен маникюр топ 10

В нашия топ 10 ще откриете най-добрите идеи за зимен маникюр с уникални декорации. Намерете своето вдъхновение за оригинални нокти през зимата, в ежедневието и за специалните поводи.

Разгледайте снимки с невероятни дизайни в зимни цветове – снежно бяло, нежно синьо, атрактивно червено, бляскаво сребърно и др. Вижте изящни декорации със зимни акценти – приказни пейзажи, снежни картинки и заскрежен ефект по ноктите.

10-те маникюра, дело на любимата ни маникюристка Ради Димитрова, са придружени с описание как са направени и какви материали са използвани, за всички които ще опитат да си направят сами красиви зимни маникюри.

Зимен маникюр топ 10 красиви идеи


Червен маникюр Зимен пейзаж

Невероятен дизайн в тъмно червено със зимна декорация на всички пръсти. Ноктите са лакирани изцяло с тъмно червен лак Opi - Bastille My Heart. В горната част на всеки нокът е поставен бял лак, който наподобява снежна партина. Нарисувана е декорация – зимен пейзаж с бели и черни акрилни бои. Върху някои нокти са направени малки къщички със снежни покриви и димящи комини, върху други има заснежени елхи. Около декорацията са добавени бели точки все едно вали сняг, а в нощното небе блестят звезди, нарисувани на ръка с акрилна боя. Още идеи за червен зимен маникюр тук.

Червен маникюр зимен пейзаж

Нежен маникюр Зимна приказка

Изключително нежен зимен маникюр в бяло с приказни декорации на всички нокти. В основата на дизайна стои френски маникюр, направен с бял лак за нокти. Върху френча с бяла и бледо синя акрилна боя са нарисувани преспи сняг и снежни партини. С детайлна четка и черна акрилна боя са оформени контури на къщички и заснежени борчета. Към декорацията са добавени малки точки и големи снежинки на всеки нокът, отпечатани с шаблон за нокти MoYouFestive collection 02. Идеята може да се използва за празничен зимен маникюр

Нежен маникюр Зимна приказка

Гел маникюр Зимна декорация

За основа на този дизайн е използван гел лак за нокти Bluesky 535 на 2 слоя. След това на 3 пръста е направен червен френски маникюр с гел лак Bluesky 521, а на палците и безимените пръсти е поставен бял френски маникюр с гел лак Bluesky 501. Върху белия френч е нарисувана декорация с акрилни бои – коледно цвете, което покрива целия нокът. Останалите пръсти са декорирани с точки и снежинки, отпечатани с шаблон. Различни идеи за зимна декорация на маникюр ще намерите тук.

Зимна декорация на маникюр с гел

Зимен маникюр в синьо със заскрежен ефект

В този дизайн ноктите са лакирани в синьо с метален лак за нокти Perfect S14. След това в долната част на всеки нокът са нарисувани ледени висулки с бяла акрилна боя. В основата е добавена ивица сребърен брокат. По останалата повърхност на ноктите са направени малки точки и красиви завъртулки. Получава се страхотен маникюр със заскрежен ефект. Принципно може да се добави ефектна декорация , например Снежната кралица, подобен зимен маникюр в синьо, който може да видите тук.

Зимен маникюр в синьо със заскрежен ефект

Зимен френски маникюр с брокат

В този маникюр безимените пръсти са лакирани в кралско синьо с 2 слоя блестящ гел лак Bluesky BLZ02. На останалите пръсти е направен бял френски маникюр с гел лак Bluesky 501. В долната част на ноктите е поставен сребърен брокат с глитер лак “Sprakles All the Way” на същата марка. Средният пръст на едната ръка и палецът на другата имат рисувана декорация с акрилни боички, която представлява снежен пейзаж, подобен на зимната приказка от втората снимка. Още една чудесна идея за зимен френски маникюр с брокат ще намерите тук

Зимен френски маникюр с брокат

Зимен маникюр Снежен човек

Свеж дизайн, при който ноктите са лакирани изцяло със светлосин лак Флормар 423. След това върху всеки пръст са поставени ваденки със зимни картинки – снежни преспи, играещи дечица и снежни човеци. Ако нямате подходящи ваденки за нокти, вижте как да нарисувате зимен маникюр Снежен човек

Зимен маникюр Снежен човек

Зимен маникюр с пингвинчета

Още една страхотна идея за зимен маникюр с картинки – симпатични пингвинчета. Маникюрът е вдъхновен от хитовата анимация “Весели крачета”. Представлява син метален маникюр с декорация на два нокътя – танцуващи пингвини и леден пейзаж. Вижте подробно как е направен този зимен маникюр с пингвинчета

Зимен маникюр с пингвинчета

Зимен гелиш маникюр с мечета

Маникюрът е направен с червен гел лак за нокти Bluesky 5A 01, който покрива на два слоя всички нокти изцяло с изключение на безимените пръсти. Върху тях е направен червен френч със същия лак. Поставена е декорация мечета, нарисувани на ръка с кафяви акрилни бои. Върху някои нокти има бели снежинки, направени с печат от готов шаблон. Още идеи за зимен маникюр с мечета тук.

Зимен гелиш маникюр с мечета

Зимен маникюр с блестящи снежинки

Семпъл, но много ефектен дизайн в бяло и сребърно. Ноктите са лакирани с плътен бял лак. Върху безимените пръсти са поставени 2 слоя сребърен глитер лак Golden Rose Jolly Jewels 102. На средните пръсти е отпечатана по една снежинка от шаблон за нокти QA58. За повече ефект е добавено блестящо камъче в средата на снежинките. Още идеи за зимен маникюр със снежинки тук.

Зимен маникюр с блестящи снежинки

Зимен пясъчен маникюр с декорация

За направата на този маникюр е използван блестящ пясъчен лак за нокти Kiko Sugar Mat 644, нанесен на 2 слоя. Върху 3 пръста са нарисувани ефектни декорации с акрилни бои, които представляват зимни картинки със заснежени къщички и борчета, подобни на показаните по-горе маникюри с приказни зимни пейзажи.

Зимен пясъчен маникюр с декорация



Всички дизайни са толкова красиви, че трудно бихме могли да определим кой да води класацията. И все пак кой е вашият фаворит? Ще се радваме да споделите кой зимен маникюр най-много ви харесва.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации