Идеи за прически

Таро хороскоп 2015 по число на съдбата и карта за годината

Таро-нумерологичният хороскоп представлява комбинация между вашето число на съдбата и символите на главните аркани в картите таро.

Таро хороскоп 2015 по число на съдбата и карта за годината
Лесно може да изчислите вашето число на съдбата като съберете цифрата на настъпващата година 2015 с възрастта, която ще навършете в нея.

Например: човек, роден през 1979 г. ще навърши 36 години през 2015-та. Събираме 2015 + 36 = 2051. Полученото число редуцираме до 22 (броят на главните аркани). В нашия случай: 2 + 0 + 5 + 1 = 8. Получава се числото на съдбата 8, което отговаря на таро карта VIII Справедливост. Какво показва, четете по-надолу.

Вижте прогноза за годината според вашия таро хороскоп 2015 (първа част). Какво означават първите единадесет карти таро и какви препоръки дават за вас в новата година.


Число на съдбата 1 – Таро карта Маг


Значение на Таро карта I Магът - хороскоп за 2015 година
През 2015 трябва да проявите инициатива. Действайте, таро карта I “Магът” показва Воля, Ясна цел и Целеустременост. С лекота може да повишите авторитета си и да се наложите като лидер. Може да се отправите на далечно пътуване в чужбина, да се изкачите нагоре по стълбата на успеха в професията си. Може да подобрите жилището си и още много неща. Всичко това обаче ще бъде възможно през 2015 само чрез лични действия. Бездействието и липсата на инициатива от ваша страна ще ви донесат много проблеми в личния и семейния живот. А нежеланието да реализирате собствените си амбиции може да доведе до спад в кариерата и дори до загуба на работата.

Число на съдбата 2 –Таро карта Жрица


Значение на Таро карта II Висшата жрица - хороскоп за 2015 година
В настъпващата година обърнете поглед навътре към същността на нещата. През 2015 проявете интуицията си и ще получите всичко, за което сте мечтали. Таро карта II “Висшата жрица” показва пътя към скритото вътрешно Знание, Интуиция и Интровертност. Не се страхувайте да се занимавате с нещо необикновено, отдайте се на същинското прозрение. Започнете да изучавате тайнственото и загадъчното. Търсете съвети за действията си, трупайте знания. Не избягвайте неопределеностите. Нерешителността и липсата на инициатива са пагубни за вас. Търсете нестандартни изходи при тежки ситуации. Проявете търпение и изчакайте точния момент за успеха.

Число на съдбата 3 –Таро карта Императрица


Значение на Таро карта III Императрицата - хороскоп за 2015 година
2015 година предоставя невероятна възможност за разкриване на творческите ви способности. Пишете стихове, рисувайте, пейте, творете на воля. Таро карта III “Императрицата” означава Изобилие, Творчество, Удоволствие. Всичко, каквото сътворите през 2015 ще се получи добре и ще ви носи удовлетворение. Вашите жизнени сили са в подем, не се пестете, а творете. Бъдете естествени и не спирайте емоциите си. Забавлявайте се и не сдържайте радостта. Не се страхувайте да не изглеждате несериозно в очите на хората. Смело разгърнете целият си творчески потенциал. Шанс за успех имат дори най-откачените ви творчески проекти, защо да не ги покажете на света.

Число на съдбата 4 –Таро карта Император


значение на Таро карта IV Императорът - хороскоп за 2015 година
През 2015 е необходимо да проявите волята си в пълна сила. Бъдете упорити и настойчиви. Таро карта IV “Императорът” показва Власт, Авторитетност и Завоевателство. Способни сте да управлявате околните и да получите цялата власт, дори да достигнете до висшите структури на властта. Ако ясно виждате целта си, непременно ще я постигнете в настъпващата година. Действайте настойчиво и с постоянство. Бъдете внимателни към случайни връзки. Не се доверявайте на непознати хора. Не се впускайте в съмнителни начинания. Стремете се към стабилност в делата си. Изисквайте ред и дисциплина от себе си и околните, за вас това е пътят към успеха през 2015.

Число на съдбата 5 – Таро карта Жрец


Значение на Таро карта V Висшият жрец - хороскоп за 2015 година
През 2015 ще имате пълната подкрепа на висшите сили. За вас следва да вярвате повече. Таро карта V “Висшият жрец” показва Вяра, Знание и Благословия. В делата си се осланяйте се на интуиция за важните неща. Приемайте знаците на съдбата и не се стремете да търсите доказателства на всяка цена. Интересувайте се от магия, тя обяснява много неща. Опитайте се да вникнете в същината, само така ще вървите напред към успеха. Старайте се да разбирате околните, но не им се доверявайте напълно. Има опастност да се разочаровате от хората или да получите подвеждащ съвет. В предстоящата година е възможно много знания да донесат много печал. Бъдете внимателни.

Число на съдбата 6 –Таро карта Влюбените


Значение на Таро карта VI Влюбените - хороскоп за 2015 година
През 2015 ви очаква щастие в личния живот. Около вас всичко ври и кипи от силни чувства. Следвайте трепетите на сърцето и ще плувате на воля в океан от любов. Таро карта VI “Влюбените” означава Избор, Кръстопът и Обединение, но и Разединение. Обичайте и ще бъдете обичани, но останете верни на любимия човек. Дори не си помисляйте за изневяра и предателство спрямо близък. Една погрешна стъпка и ще рухне всичко, дори това, в което сте били уверени на 100 % В делата преборете всичките си съмнения и колебания. Преценявайте възможностите, които ви се дават и правете правилният избор. Търсете нови начини за действие, само така ще намерите верния път към успеха.

Число на съдбата 7 – Таро карта Колесница


Значение на Таро карта VII Колесницата - хороскоп за 2015 година
През 2015 проявете смелост за постигане на целите си. В тази година е важен резултатът. Таро карта VII “Колесницата” показва Пътуване, Цел, Устрем и Мотивация. Дошло е време за значителен напредък по пътя към заветната цел. Вярвайте в собствените си сили и смело вървете напред. Вашето упорство ще ви помогне да събирате плодове във всички сфери на живота. Бъдете търпеливи и действайте постъпателно, само тогава ще постигнете напредък във всяко начинание. Запомнете прибързаните действия често водят до застой в делата. Бъдете уверени и не се страхувайте от грешки. Който не работи, той не греши. Грешките ще бъдат поправени, важното е да се движите напред.

Число на съдбата 8 – Таро карта Справедливост


Значение на Таро карта VIII Справедливост - хороскоп за 2015 година
През 2015 година за вас е важно да проявявате справедливост, както никога до сега. Таро карта VIII."Справедливост" означава Закономерност, Баланс и поемане или отхвърляне на Отговорност. През настъпващата година бъдете отговорни както за действията и постъпките си, така и за обещанията, които давате. Във всяко начинание търсете златната среда. В умението да балансирате се крие ключът към успеха за вашите дела. Бъдете обективни и не съдете другите прибързано, иначе рискувате да си спечелите много врагове. Не правете това, което не искате да направят на вас, защото нали знаете поговорката “Каквото повикало, такова се обадило”. Вярвайте в Божията справедливост.

Число на съдбата 9 – Таро карта Отшелник


Значение на Таро карта IX.Отшелникът - хороскоп за 2015 година
В настъпващата година ви се дава шанс за самоусъвършенстване. През 2015 за вас е най-важно духовното развитие. Таро карта IX."Отшелникът" означава Самовглъбяване, Фокусиране навътре в себе си, Търсене на духовно просветление. Съдбата ви дава знаци, обръщайте им повече внимание. Анализирайте своите постъпки, изследвайте събитията, внимателно разглеждайте предметите. Това ще ви помогне да вземате правилни решения за важните действия в живота си. Обърнете се към душата си. Във вътрешния си мир ще откриете много истини. Не позволявайте обаче напълно да се откъснете от реалността и да почивате на стари лаври в материалните дела. Покоят и бездействието са противопоказни за вас.

Число на съдбата 10 – Таро карта Колелото на съдбата


Значение на Таро карта X Колелото на съдбата - хороскоп за 2015 година
През 2015 ще имате успех във всяко наинание, но ще трябва да се уповаватена късмета си. Ако късмета ви съпътства ще постигнете всичко, каквото пожелаете. Таро карта X “Колелото на съдбата” означава Карма, Късмет, Успех, но и Провал. Не изпускайте съдбоносните щасливи ситуации. Ако изиграете правилно картите си, за вас 2015 може да означава успешно завършване на важен цикъл и поставяне на ново начало. Имате шанс да спечелите много в материалната и духовна сфера. Трябва да сте готови обаче и за превратностите на съдбата. Ако се окаже, че в живота никак не ви върви, годината ще бъде тежка за вас, но изход винаги ще се намери. Бъдете комбинативни и променяйте тактиката си. Пробвайте нови и нови неща.

Число на съдбата 11 – Таро карта Сила


Значение на Таро карта XI Сила - хороскоп за 2015 година
Настъпващата година изисква от вас да имате много нравствена сила. През 2015 повече от всякога ще трябва да чувате съвестта си и да следвате нравствените си принципи. Таро карта XI “Сила” означава Сила във всяко отношение – Облагородяване на характера, Градивните сили на съзиданието, Силата на разбирането в Любовта. Този аркан обаче показва и противоположната страна. Ако живеете по съвест (според собствените си разбирания) ще имате всичко, което искате. Изобщо не се притеснявайте да се увлечете. Вашата увереност ще възнагради богато всичките ви усилия. Не встъпвайте в излишни битки по пътя към успеха. Тази година така или иначе сте победител и няма нужда да водите война.



Вижте втората част на Таро хороскоп 2015 за всички карти

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации