Идеи за прически

Годишен хороскоп 2015 за зодии Овен, Телец, Близнаци, Рак

Годишен хороскоп 2015 за зодии Овен, Телец, Близнаци, Рак
2015 годината на Дървената Овца (Коза) според източния календар ще бъде благосклонна към целеустремените, решителни и разсъдливи хора.

През новата година животът ни ще стане много по-спокоен, малко по-лек и финансово стабилен. Задава се краят на кризата. Очакват ни нови планове и вдъхновения. Късмет ще съпътства повечето зодии.

Вижте какво вещаят звездите във вашия годишен хороскоп 2015 за зодиите Овен, Телец, Близнаци, Рак (следва продължение)


Годишен хороскоп 2015 за зодия Овен


Годишен хороскоп 2015 за зодия Овен
През 2015 представителите на зодия Овен ще бъдат особено активни и много предприемчиви. За вас годината на дървената Овца разкрива големи перспективи, които ще се развиват в дългосрочен план. Приоритетите ви ще бъдат насочени към семейните ценности, подобряване на жизнения стандарт и грижа за близките.

Работата остава на заден план, въпреки че обема и няма да намалее. Пред много Овни се разкрива възможност за нова работа, повишение в службата, изобщо промяна в професионалния статус към по-добро. Овните със собствен бизнес ще укрепят позиции и ще се разширяват. Възможно е сътрудничество с чуждестранни партньори.

Заедно с това ще общувате често с някой скъп за вас човек, който живее в чужбина. Очаквайте добри новини от роднините си. Очертава се годеж, дори сватба. Кръгът на вашите близки непременно ще се разшири през новата година.

2015-та е благоприятна за духовно развитие, самообразоване и попълване на знанията. Много Овни ще търсят активно нова информация и постоянно ще изучават нови неща, било то свързани с професията или с нещо съвършено различно. През цялото време ще усещате подкрепата на съмишленици. Очаквайте незабравима среща със стар приятел, когото не сте виждали много отдавна.

Овенът ще се радва на финансова стабилност в годината на дървената Овца, въпреки че ще има много разходи, повечето отдавна планирани. Финансирането им няма да наруши бюджета ви. През новата година ще реализирате успешно голяма покупка, крупно плащане или нещо друго свързано с повече пари на куп, без това да ви докара до фалит.

В личен план влиянието на партньора ви е толкова силно, че за вас просто няма друга алтернатива. Никакви забежки, никакви нови връзки, вашата любов е толкова категорична, че повече няма накъде. Необвързаните Овни имат шанс да намерят своята половинка и да започнат сериозна връзка през 2015 година.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Телец


Годишен хороскоп 2015 за зодия Телец
Може да се каже, че 2015 ще бъде една много спокойна година за представителите на зодия Телец. Равномерно и своевременно, за вас събитията ще следват естествения си ход, без сътресения и катаклизми. Годната на дървената Овца гарантира стабилност и сигурно бъдеще.

В работата ще настъпят промени, но това няма да ви затрудни. Стига да поискате лесно може да станете най-добрия в професията си. През годината ще имате прекрасни взаимоотношения с началството, изчакайте благоприятния момент за повишение в службата. Ако имате собствен бизнес заложете на общуване от разстояние. Възможни са телефонни преговори, които ще се увенчаят с успех.

2015-та ще донесе нови умения, нови навици и нови знания на онези телци, които искат да се развиват. Възползвайте се всичко ще ви се отдава с лекота. Годината е благоприятна за обучение, следване във ВУЗ, курсове за повишаване на квалификацията и др.

Срещите и близките връзки ще бъдат особено ценни за вас. Ще се радвате на искрени чувства, доверие и подкрепа от онези хора, които наистина са ви скъпи. През 2015 ще настъпи пълен разрив в отношенията ви с близък приятел от детството. Въпреки разочарованието, това ще ви е от полза, защото ще ви помогне да преосмислите подхода си към хората.

Състоянието на финансите ви през 2015 е абсолютно предсказуемо. Практичните телци винаги са подхождали много внимателно и без излишен риск към решаването на финансови въпроси. Парите определено ще ви стигат и през новата година.

Обърнете повече внимание на здравето си и се заемете с укрепване на физическата форма. Много представители на зодия Телец ще се замислят за раждането на дете през 2015 г. Пред необвързаните телци се разкриват няколко възможности за сериозна връзка вследствие на случайни срещи. Доверете се на инстинкта си и направете правилния избор.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Близнаци


Годишен хороскоп 2015 за зодия Близнаци
През 2015 г. представителите на зодия Близнаци ще подобрят условията на живот за себе си и за семействата си. Обновяването на личното пространство ще създаде у вас усещане за вътрешен комфорт, спокойствие и равновесие. Това ще ви помогне да разгърнете с пълна сила творческия си капацитет.

Годината на дървената Овца ще донесе на Близнаците нова перспектива, интересна работа или увлекателно занимание. Следвайте с ентусиазъм плановете си, делата ще се увенчаят с успех. Нови познати, съюзници и колеги ще се появят във вашето обкръжение. Те ще ви помогнат да реализирате замислите си с идеи, връзки или конкретна помощ.

2015-та ще донесе творчески подем на Близнаците, които се занимават с изкуство. Учете и се развивайте. Трупането на нови знания винаги е от полза, а за талантливите близнаци, това е ключът към успеха. Годината е благоприятна за самоусъвършенстване и духовно развитие.

Простичките неща и обикновените житейски радости ще имат голямо значение за вас през новата година. Предстои ви да посрещате и изпращате гости отдалече и от чужбина. Не са изключени далечни пътувания, понякога свързани с професията, понякога с конкретна цел.

Въпреки големите харчове, финансовото ви състояние ще укрепне през 2015 г.
Не се колебайте да направите скъпа покупка от технически характер. Инвестицията ще се възвърне многократно. Това не само ще ви улесни живота, но ще докара повече пари.

Близнаците да очакват остри завои в личния живот през 2015-та, особено онези които не са съвсем честни с половинката си. Внимавайте за семейната хармония. Дългогодишните връзки многократно ще бъдат поставени на изпитание в годината на Дървената Овца. Повечето необвързани телци ще имат краткотрайни връзки в търсене на голямата любов.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Рак


Годишен хороскоп 2015 за зодия Рак
През 2015 представителите на зодия Рак ще имат своя гледна точка за всичко, без да ги интересува кое е модно или популярно. Вие ще подлагате на съмнение позицията на всеки, който действа агресивно, опитва се да ви притиска или да въздейства активно на вашето мнение. През цялата година раците внимателно ще обмислят всеки ход.

Годината на дървената Овца е благоприятна за голяма покупка, в това число и на жилище, или нещо за укрепване на материалния статус и подобряване на битовите условия. За вас тази покупка ще бъде важен момент, който ще се окаже най-голямото събитие за цялата 2015 г.

Раците не ги очакват кой знае какви промени в професионален аспект, въпреки че пред някои представители на зодията се откриват не лоши възможности за ново изгодно сътрудничество с дългосрочна перспектива. Имайте предвид, че това винаги ще бъде свързано с дълги разстояния и далечни пътувания.

Вашият творчески и новаторски потенциал постоянно ще ражда интересни идеи за всяко начинание. Влиянието ви над околните ще расте. Пред раците, които излизат на сцена се открива добра възможност да спечелят повече почитатели.

През 2015 енергийният потенциал на Рака е достатъчно висок, за да пребори всички здравословни неразположения. Първата половина на годината е благоприятен период да се погрижите за себе си, да започнете да спортувате и да живеете здравословно. През втората бъдете внимателни, когато шофирате. Опасността от травни през този период е по-голяма.

В личен план годината на Овцата ще ви донесе постоянство в чувствата, взаимнопривързаност и обич. Семейна хармония очаква обвързаните раци, а необвързаните имат голям шанс да срещнат подходящ партньор през 2015 г.

Успешна година на всички!
Следва продължение с годишен хороскоп 2015 за останалите зодии


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации