Идеи за прически

Годишен хороскоп 2015 за зодии Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

Годишен хороскоп 2015 за зодии Стрелец, Козирог, Водолей, Риби
2015 годината на Дървената Овца (Коза) според източния хороскоп ще донесе успех на всички, които не спират да се развиват, работят за успеха и не се боят от трудностите.

Според астролозите в новата година нивото на агресия значително ще намалее. Отношенията между хората ще стават по-хармонични. Ще имаме повече пари и животът ни ще бъде по-спокоен. Важното е да не се плашим от промените и да търсим нови пътища за изход в тежки ситуации.

Вижте какво ви готви съдбата според вшия годишен хороскоп 2015 за зодиите: Стрелец, Козирог, Водолей, Риби


Годишен хороскоп 2015 за зодия Стрелец


Годишен хороскоп 2015 за зодия Стрелец
През 2015 представителите на зодия Стрелец ще предприемат нов план за действие относно работата и начина си на живот. Годината на Дървената Овца предлага за вас нови условия и непривични обстоятелства, които ще ви извадят от статуквото. Мобилизирайте всичките си сили. Периодът изисква от вас енергичност и инициативност.

2015-та ще ви донесе значителен професионален ръст, благодарение на промените в работата. Известно е, че Стрелците не са от хората, които приветстват промяната. Ще се наложи да се адаптирате обаче към новата среда. Вземете инициативата в свои ръце, така или иначе обичате да контролирате положението. За всяко начинание търсете подкрепа от надежден партньор.

Битовата страна на живота ще ви струва доста усулие. В течение на годината непрекъснато ще се увеличава броя на нещата, които трябва да се свършат около дома. Ремонти на жилището, замени на едно с друго, поправки на техниката – всичко това ще лежи на вашите плещи. Подгответе се за много тичане по задачи през 2015-та., а помощ ще получите от останалите членове на семейството.

Звездите вещаят значителни изменения в кръга на близките ви роднини. Вероятно не най-младият ваш родственик ще сключи брак. Могат да се очакват големи семейни събития и официални тържества. През цялата година ще пристъпвате с подозрение към всеки непознат. Ще поемете ролята на наставник и съветник за някой стар познат. А морална подкрепа за всяко начинание ще търсите в най-близкия си човек.

Материалният аспект при Стрелците ще бъде сложен, но като цяло стабилен през 2015-та. Въпреки множеството разходи, финансовото ви състояние ще остане стабилно, благодарение на вашата прозорливост и на допълнителните доходи, които ще съумеете да спестите. На някои Стрелци ще се наложи да подписват важни документи. Тази ситуация ще се окаже изцяло и напълно във ваш интерес.

Любов и романтични приключения са ви подготвили звездите през цялата 2015. Първото полугодие е най-благоприятно за развитие на новите връзки. За вас буквално всеки ден ще бъде изпълнен с щастие, горещи страсти и изпепеляващи желания. Намерете златната среда и се опитайте да укротите емоцията, защото през втората половина на годината ще настъпи моментът на истината. Помнете, че имате добри шансове както да останете с партньора си, така и да започнете начисто.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Козирог


Годишен хороскоп 2015 за зодия Козирог
През 2015 представителите на зодия Козирог ще ограничат кръга на своите интереси, за да се концентрират максимално върху определени цели. В годината на Дървената Овца личният живот и материалната обезпеченост ще бъдат най-важни за вас. Професионалният аспект остава на заден план. Тоталните победи в областта на вашата дейност няма да ви блазнят толкова. Най-важното в този период е да запазите каквото имате

Битовите въпроси ще станат много по-важни от деловите за повечето Козирози. За вас предстои значителна промяна в жизнените условия през 2015-та. Не е изключен голям ремонт, преустройство на жилището или преместване в нов дом. Периодът е благоприятен за покупко-продажба на недвижимо имущество и придобиване на собственост.

Дървената Овца ще ви донесе желание за промяна. Някои представители на зодиакалния знак Козирог ще предприемат драстични промени във външния вид – корекция на фигурата, нова прическа, нов гардероб. А други ще изпитат потребност по-скоро от вътрешна промяна. Периодът е благоприятен за духовно развитие и израстване.

Пътуванията през новата година ще имат предсказуем характер. Не се очертават никакви нови маршрути. Погрижете се за здравето си. През цялата година има опасност енергийният потенциал на много Козирози да спада. Хранете се пълноценно и вземайте витамини, така ще избегнете усещането за вялост и умора.

Във финансово отношение 2015-та ще бъде стабилна година за Козирога. В течение на цялата година през ръцете ви ще минават големи суми пари. Вярно, в повечето случаи това ще бъдат чужди капитали, но ще има и за вас. Възможни са добри комисионни от финансови операции. Разумни заеми ще помогнат да решите належащи проблеми. Не е изключена и спонсорска помощ. А някои Козирози ще получат материална подкрепа от родителите си.

В личен план съдбата вече ви е направила подарък. Изглежда изпитвате истински чувства на обич и привързаност към конкретен човек. Вашата любов е споделена, не си струва да тровите живота си с излишна ревност. Козирозите, които до сега са живели в гордо отшелничество и самота, трябва сериозно да се замислят за постоянна връзка и семейство. Бъдете решителни и инициативни, звездите са на ваша страна.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Водолей


Годишен хороскоп 2015 за зодия Водолей
През 2015 представителите на зодия Водолей често ще се нуждаят от моралната подкрепа и разбиране от страна на по-силни личности. Изглежда, че самостоятелните крачки не са за вас. Чувствате се по-спокойно, когато друг взема решенията и носи отговорност за последствията. Впрочем това е правилният ход. През новата година някои ваши идеи и простички предложения могат да се превърнат в основа за крупен успех, макар и съвместен.

В работата си усилено ще търсите нови възможности за професионален комфорт. Не се изключва нова работа или завръщане към стари занимания. Това винаги ще бъде свързано с конкретно предложение от някой друг. Успех ще споходи онези Водолеи, които имат търпение и не пришпорват нещата. Периодът е благоприятен за съвместна дейност, начало на нов бизнес и дългосрочно сътрудничество.

През новата година за Водолеите се очертава далечно пътешествие със стар приятел. В годината на Дървената Овца. пред вас ще се открият нови пътища за духовно и личностно израстване. Дава ви се възможност да промените възгледите си за живота.

Ново лице ще се появи във вашето обкръжени през 2015-та. За вас това ще бъде като подарък от съдбата. Предстои ви съдбовно запознанство с мъж или жена, които ще ви симпатизират открито. Дори да не се влюбите в този човек, връзката ви ще остане силна. Възможен е много продуктивен творчески съюз на всякаква основа.

Материалното и битът не са чак толкова важни за Водолеите, че да хабят цялото си време сили и енергия за прозаични неща. Все пак през 2015-та няма да ви се разминат малки ремонти по жилището и големи придобивки под натиска на близките.Финансите ви ще укрепнат. Парите от стари дългове ще се върнат при вас.

В личен план Водолеите със сериозни връзки ще се замислят за създаване на семейство. Не сте свикнали да рискувате обаче, особено за такива съдбоносни решения. През 2015-та едва ли ще стигнете до реални действия в тази посока. Не отлагайте прекалено, партньорът ви няма да чака вечно.

Годишен хороскоп 2015 за зодия Риби


Годишен хороскоп 2015 за зодия Риби
През 2015 представителите на зодия Риби няма да пропуснат нито една възможност. Вие внимателно ще подхождате към събитията и много щателно ще следите за всички промени, особено за онези, които касаят материалните ви перспективи. С лекота ще ви се отдава да привличате съмишленици на своя страна и да въздействате на чуждата позиция в своя полза.

За Рибите годината на Дървената Овца е благоприятна за покупко-продажба на недвижимо имущество, нов автомобил и придобиване на земя. Периодът е благоприятен за успешно сключване на брак, създаване на нови творчески съюзи и делови партньорства.

Звездите ще изпратят на пътешествие повечето Риби. В продължение на цялата 2015-та. ви очакват много пътувания на близки и далечни разстояния. Връзката ви с децата ще се засили. А някои от по-младите членове на фамилията често ще ви търсят за съвети и подкрепа. Очаквайте помпозно семейно тържество. Някой от близките ви ще замине задълго надалеч, възможно е да се премести в чужбина.

През 2015 енергийният потенциал на Рибите е достатъчно висок, единствено хората с хронични заболявания на гръбначния стълб и сърдечно-съдовата система трябва да бъдат по-внимателни. Следете състоянието на организма си и при необходимост се обръщайте към добри лекари. Не се изключва хирургическа намеса, но операциите винаги ще са планирани.

Финансовата ситуация значително ще се подобри през първата половина на годината, когато повечето Риби ще изкарват добри пари. Периодът не е благоприятен за рисковани финансови действия, защото ситуацията през второто полугодие може да се промени. Помислете трезво кои начинания действително си струват финансиране. Има опасност да поемете задължения, които ще са непосилни на по-късен етап. Това касае кредити, заеми, договори и др.

В личният живот на някои Риби ще възникнат топли чувства към стар познат. Възможно е стара любов да възкръсне от пепелта. При всички положения ще се сближите много с човек, когото познавате отдавна и ще откриете в негово лице сродната си душа.

Успешна година и много късмет!
Вижте годишен хороскоп 2015 за останалите зодии.


1 коментар :
  1. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации