Идеи за прически

Модни тенденции пролет-лято 2014

7 супер тенденции в дамската мода за пролет-лято 2014 могат да се считат за основни. Те показват какво остава в гардероба от миналия сезон и дават страхотни идеи за неповторима нова визия.

Вижте кои са основните модни тенденции за пролет-лято 2014, как да ги носим и с какво да съчетаваме:

Модни тенденции пролет-лято 2014

Топ цветове пролет-лято 2014

Топ цветове пролет лято 2014 Pantone разчупва традицията в цветовите тенденции за пролет-лято 2014, създавайки гъвкава палитра с неповторимо колоритно равновесие.

Новата палитра обединява меки пастелни тонове с ярки наситени нюанси, а цветовете са подредени по двойки и са напълно съвместими. Това дава безкрайни възможности за експериментиране и освежаване на гардероба през новия сезон.

Вижте новите топ 10 цвята и супер идеи как да ги съчетаваме:

Мъжка мода от Червения килим на Оскари 2014

Мъжка мода Оскари 2014
Тази година Червения килим на оскарите предложи изключително елегантна мъжка мода.

Звездите от мъжки пол, присъстващи на церемонията по раздаването на наградите Оскар 2014 изглеждаха супер стилно в смокинги и вечерни костюми.

Визията им би могла да послужи за вдъхновение на абитуриентите, които искат да изглеждат бляскаво на бала, като звездите на Оскарите.

Оскари 2014 Победителите и Тоалетите на Червения килим

Оскари 2014 Победителите и Тоалетите на Червения килим
Американската филмова академия раздаде 86-тите награди Оскар 2014. Престижните статуетки тази година си разпределиха основно 3 ленти.

Победителите на Оскари 2014


”12 години в робство” (12 Years A Slave) – отличен с Оскар за най-добър пълнометражен филм, най-добър адаптиран сценарий и най-добра актриса в поддържаща женска роля за Лупита Нионго

Популярни публикации