Идеи за прически

Маникюр Дядо Коледа

Предлагаме ви 10 уникални идеи за маникюр Дядо Коледа като вдъхновение за предстоящите празници.

Красивите дизайни са сътворени от найл-експерта на Хубава жена - Ради Димитрова. Разгледайте снимки и описания как са направени разкошните маникюри с оригинална декорация Дядо Коледа

Маникюр Дядо Коледа


Блестящ маникюр Дядо Коледа

Зашеметяващ маникюр в червено с невероятен блестящ ефект. Ноктите са лакирани на два слоя с лак за нокти Flormar Supermatte M 101 отдолу и China Glaze- Ring In the Red отгоре. Върху безимения пръст на едната ръка е нарисуван Дядо Коледа с 3D носле, а на другата има червен френч с бяла панделка. Върху червените нокти са изрисувани звезди. Страхотна идея за коледен маникюр, нали!

Блестящ маникюр Дядо Коледа

Пясъчен маникюр Дядо Коледа

Лесен и много атрактивен дизайн, направен с червен пясъчен лак за нокти Golden Rose Holiday 56, който придава изключително фин и бляскав захарен ефект. Безимените пръсти са лакирани в телесно и върху тях са поставени ваденки Дядо Коледа

Пясъчен маникюр Дядо Коледа

Гел маникюр Дядо Коледа

Ноктите са лакирани изцяло с червен гел лак Bluesky gel polish D14. Върху безимените пръсти е направен френски маникюр с лесна декорация от ваденки Дядо коледа и Снежен човек.
Още идеи за гел маникюр в червено тук

Гел маникюр Дядо Коледа

Гелиш маникюр Дядо Коледа

Лъскав червен маникюр с гел лак (същия като в предишния дизайн). Покрива ноктите на два слоя. Върху безимените пръсти е направен френч с декорация: рисувано бяло мече с акрилни бои и Дядо Коледа от стикер. На средните пръсти също има декорация от готови стикери: снежинки на единия и надпис с коледно пожелание на другия.

Гелиш маникюр Дядо Коледа

Маникюр Шапката на Дядо Коледа

В този дизайн ноктите са лакирани в червено с блестящ гел лак Bluesky gel polish 'Santa Red Dream'. Върху палците и средните пръсти са отпечатани снежинки от шаблон за маникюр MoYou. А на безимените пръсти е нарисувана шапката на Дядо Коледа с гел лакове в червено, бяло и черно.
Вижте още коледни мотиви като идеи за декорация.

Маникюр Шапката на Дядо Коледа

Маникюр Джуджето на Дядо Коледа

Дизайнът представлява червен френски маникюр с декорация на два пръста. Под френча са поставени с печат звездички от шаблон за нокти. На безимения пръст на едната ръка са нарисувани коледни украшения за елха с акрилна боя в старо злато, а на другата е направено джуджето на Дядо Коледа, отново на ръка с акрилни боички.

Маникюр Джуджето на Дядо Коледа

Маникюр Мечета Дядо Коледа

Красив маникюр в бяло със снежен ефект, който се постига чрез нанасяне на лака с гъба. Върху бялото е направен блестящ ефект с глитер лак Moyra 04, а в долната част на нокътя е отпечетана снежинка от шаблон MoYou Festive collection 02. В средата на снежинката е поставен сребърен глитер Дизайнът има декорация мечета Дядо Коледа на четири пръста с, рисувани на ръка и поставени върху ноктите с трансферна техника

Маникюр Мечета Дядо Коледа

Маникюр Снежен човек Дядо Коледа

Дизайнът представлява червен френски маникюр с декорация на четири пръста. За френския е използван лак за нокти Flormar Supermatte M101, нанесен на един слой. На безимените пръсти са нарисувани Снежни човеци с червени шапки и чувал с подаръци като дядо коледа. На средните пръсти има ръчно рисувани елхови украшения. А върху останалите са отпечатани звезди от шаблон за нокти Bundle Monster BM-311

Маникюр Снежен човек Дядо Коледа

Маникюр Смърфове Дядо Коледа

Ноктите са лакирани с един слой тюркоазено син лак и един слой глитер с блестящи звездички. Върху палците и безимените пръсти има бял френски маникюр с декорация: татко Смърф с червена шапка като Дядо Коледа и смърфове като джуджета. Картинките са нарисувани на ръка и са поставени върху ноктите с трансферна техника.
Вижте още сини маникюри за Коледа

Маникюр Смърфове Дядо Коледа

Маникюр Овца Дядо Коледа

Интересен маникюр с овчици за посрещането на 2015 - годината на овцата според китайския календар. Може да се направи с червени лакове за нокти: наситено червено за основа и слой блестящ глитер за повече ефект. Върху червените нокти са поставени по две снежинки с печат от шаблон за маникюр. На безимените пръсти има бял френч със снежен ефект и по една овца (бяла и черна) с коледни шапки като на Дядо Коледа. Декорацията е нарисувани на ръка с акрилни боички.

Маникюр Овца Дядо Коледа


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации