Идеи за прически

20 начина да подарим пари за Коледа

Как да подарим пари за Коледа
Обичайно подаряваме пари за Коледа направо или поставени в плик. Тази година обаче събрахме за вас най-добрите идеи от световния нет.

Вижте 20 начина да подарим пари за Коледа в нашата подборка с креативни подаръци от пари в брой.

Идеите са подходящи за коледни подаръци на тинейджъри и големи деца, а защо не и за родителите ни пенсионери или други близки, които сме пропуснали в последния момент


Как да подарим пари с коледна картичка

Коледните картички са красив начин да подаряваме пари за празниците. Може да си ги направим сами или да вмъкнем приготвените банкноти в дизайна на готови картички. Парите залепете внимателно с тиксо, за да могат да се използват все пак Накрая добавете коледно пожелание. Получава се хем практично, хем много красиво.

Как да подарим пари с коледна картичка

Коледна елха от пари

Ако търсите наистина оригинален начин да подарите пари за Коледа, направете коледна елха от пари (вижте как). Става изключително лесно от няколко сгънати банкноти. Може да ги нагънете на хармоника, както е показано в линка или да ги направите на триъгълници като елхата на малката снимка.

Идеи за подарък коледна елха от пари

Коледна украса от пари

Атрактивен начин да подарим пари е да ги поднесем като коледна украса. Например коледен венец от сгънати банкноти или топка за елха, пълна с навити на ролки пари, със сигурност изглеждат много по-ефектно от обичайните методи за даване на пари.

Коледна украса от пари - коледен венец и топка за елха

Пари за Коледа в празнична опаковка

Празничните опаковки вършат чудесна работа, ако сте решили да подарявате пари за Коледа. Може да пъхнете банкноти в готови опаковки с коледни мотиви или да залепите джобче за парите върху обикновена хартиена торба.

Идеи как да подарим пари за Коледа в празнична опаковка

Как да подарим пари в плик

Лесен и много елегантен начин да подарим пари за Коледа е като използваме малък плик. Може да направите собственоръчно красив плик от декоративна хартия с коледен орнамент за парите или да поставете банкнота в малко пликче с коледно пожелание.

Идеи за подарък пари в плик за Коледа

Как да подарим пари вместо подарък

Вижте два варианта за подаряване на пари с кутия за подарък:
Първият изглежда супер впечатляващо. Парите са сгънати като красиво цвете и са поставени като декорация върху кутията. Получава се зашеметяваща опаковка!

Вторият дава готина идея как да подарим пари вместо подарък по много забавен начин. Банкнотите са залепени с тиксо една за друга и са поставени в кутията, навити на ролка, а последната е прикрепена към капака. Така получателят има да развива пари, щом отвори подаръка.

Как да подарим пари вместо подарък

Как да подарим пари оригами

В You Tube е пълно с клипчета за сгъване на пари оригами. Всички те дават десетки идеи за нестандартно подаряване на пари, изберете някое за Коледа. На мен лично ми е любимо Риза с вратовръзка от пари оригами. Може да опитате корабче или самолетче оригами, сгъват се по-лесно, като че ли.

Как да подарим пари оригами за Коледа

Книга от пари за подарък

Изискан начин да подарим пари за Коледа е да ги подредим като книга. За страниците използвайте повече банкноти, макар и с малък номинал. Направете подвързия с дебели корици и поставете стилен етикет с красив надпис.

Идеи за подарък книга от пари за Коледа

Сапун с пари за подарък

Изненадващ начин да подарим пари за Коледа, че и за друг повод е като вместо опаковка използваме прозрачен сапун. Не е необходимо сами да си правите сапуна, нито дори да го разопаковате. Достатъчно е да пробиете дупка с дрелка. После да навиете стегнато банкнотата и да я поставите в дупката. Накрая запушете отвора със стърготините от пробиването. Подробно Как да направим сапун с пари за подарък тук.

Как да направим сапун с пари за подарък

Сладки неща с пари за подарък

Сладък начин да подарим пари за Коледа е като ги опаковаме заедно с бонбони, шоколади или някакви сладкиши. Идеята е добра за тинейджъри и големи деца, те най-много си падат по сладкото.

Идеи как да подаряваме пари за Коледа със сладки неща

Тук трябва да отбележим, че парите едва ли са най-хигиеничното нещо, затова не е добре да имат пряк досег с храна. Може да ги увиете като бандерол върху подарък от сладки неща или да ги разделите с картон от бонбоните в буркана.


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации