Идеи за прически

15 опаковки на коледни подаръци за деца

15 оригинални опаковки на коледни подаръци за деца
Разгледайте 15 много оригинални опаковки на коледни подаръци за деца, които може да си направим сами бързо, лесно и почти за без пари.

Вижте как да опаковаме подарък с различна форма, какви опаковки да използваме за малки и големи подаръци, и как да ги направим по-интересни с лесни декорации.

В нашата подборка ще намерите най-добрите идеи за опаковане на коледни подаръци за деца на всяка възраст.


Опаковка на кутия Дядо Коледа

Костюмът на Дядо Коледа дава страхотна идея за опаковане на подаръци за малки и пораснали деца. Този начин е подходящ за опаковка на кутия. Увийте кутиите с червена хартия. През средата поставете широка черна лента като колан, а върху колана залепете вместо тока изрязан правоъгълник от блестяща хартия.

Опаковка на кутия за коледни подаръци като Дядо Коледа

Снежен човек опаковка на сладки

Лесно може да направим забавна опаковка от обикновена бяла кутия за сладки. Изрежете морков от оранжева хартия (или филц) за носле и няколко черни точки за очи и уста. Залепете детайлите върху капака на кутията. Добавете шалче и се получава симпатичен Снежен човек, идеален за опаковка на сладки коледни подаръци за децата.

Снежен човек опаковка на сладки коледни подаръци за деца

Малка кутия Коледна елха

Тази опаковка е подходяща за малки подаръци, както за момичета, така и за момчета. Например става за опаковка на бижута, часовници и разни модерни джаджи. Малка кутия може да се направи от твърд картон, изрязан с овални краища, а на върха има нещо като закопчалка с форма на елха. Повече подробности, следващия път.

Идея за опаковка на малки подаръци за деца с кутия коледна елха

Малък пакет Снежен човек

Следващата опаковка може да се използва за пакетиране на нещо дребно за коледен подарък. Например чифт ръкавици, малък сувенир или миниатюрна играчка. Става за опаковане на шоколад, плик с бонбони и др. подаръци за ядене. Увийте съдържанието на подаръка в пакет от бяла хартия. Изрежете черна шапка, кръгли копчета и триъгълен оранжев нос. Нарисувайте очи и уста с флумастер, а останалите детайли залепете върху пакета. Добавете шалче от прежда и пластмасово копче върху шапката за повече разкош.

Вижте още: Как се прави голяма опаковка Снежен човек

Малък пакет опаковка за дребен подарък като Снежен човек

Оригинална опаковка с еленчета

Още един много креативен начин да опаковаме коледни подаръци за деца с обикновена амбалажна хартия, върху която са нарисувани разноцветни еленчета с червени носове от готови понпони. За украса е използван шнур в бяло и червено. С подобна опаковка могат да се пакетират големи подаръци.

Идея за оригинална опаковка на големи коледни подаръци за деца

Златни опаковки с блестящи букви

Още една идея за опаковане на кутии и големи кашони. Златната опаковка изглежда съвсем новогодишно. За пакетирането може да използвате златна хартия или фолио. Добавете стилна бяла панделка. Изрежете от картон първата буква от името на детето. Направете я блестяща с брокат и прикрепете към подаръка.

Идеи за златни опаковки на коледни подаръци за деца

Сребърна опаковка с голямо цвете

Сребърната хартия също изглежда достатъчно празнично и е подходяща за опаковки на коледни подаръци за деца в различна възраст. С нея могат да се пакетират кутии и кашони с всякакъв размер. За украса използвайте разноцветна панделка с голямо цвете върху горната част на опаковката.

Идеи за сребърна опаковка на коледни подаръци за деца

Опаковки с декорация Елхови топки

За да изглеждат коледните подаръци по-оригинално може да направим лесна декорация с коледни и новогодишни мотиви. Например изрежете от цветна хартия елхови топки и прикрепете с връвчици към подаръците.

Идеи за декорация на опаковки за коледни подаръци с елхови топки

Опаковка на коледни подаръци като бонбон

Подарък с форма на бонбон със сигурност ще предизвика възторг у децата, особено, ако бонбонът е с гигантски размери. Опаковка бонбон се прави много лесно. Просто придайте цилиндрична форма на съдържанието, увийте с лъскава хартия, така че да остава достатъчно от двете страни и вържете краищата.

Бонбон опаковка на коледни подаръци за деца

Опаковка торбичка като Елена Рудолф

Интересна опаковка на коледни подаръци за малки деца може да се направи от обикновена хартиена торба, върху която са залепени ококорени очички, муцунка и червен нос, досуш като елена Рудолф. За рогата използвайте декоративна тел.

Вижте също: Опаковка Елена Рудолф (II начин)

Опаковка на коледни подаръци за малки деца като елена Рудолф

Опаковка торбичка като Бухалче

Следващата идея може да използвате за опаковане подаръка на по-голямото дете – баткото отличник. Опаковката е направена от кафява амбалажна торбичка, върху която е залепена елипса от вестник. В горната част на торбата има големи бухалски очи и човка от цветна хартия.

Опаковка торбичка за коледен подарък като Бухалче

Опаковка с украса 3D елха

Още една идея за аранжиране на коледни подаръци за деца, която се реализира много лесно и изглежда ужасно ефектно. Пакетирайте подаръците с някаква едноцветна хартия. После направете 3D елха от зелена хартия сгъната на ветрило. Залепете стебло от кафява хартия и украсете елхата с коледна звезда и бели гирлянди.

Идея за аранжиране на коледни подаръци за деца с 3D елха

Опаковка Снежинки на точки

Дори да опаковате подарък с проста амбалажна хартия, лесно може да направите уникална опаковка от снежинки на точки. Използвайте обикновен молив с гумичка. Натопете гумата в акрилна боя и отпечатайте върху хартията. Получават се точки, а от тях стават готини снежинки за нула време.

Как да си направим опаковка за коледен подарък със снежинки на точки

Опаковка Еленче от хавлиена кърпа

Идеята е чудесна за опаковане на коледен подарък за момиче, особено, ако подарявате козметична серия. Вместо обикновен несесер, за опаковка може да използвате хавлиена кърпа, оформена като еленче. Така хем подаръкът ще изглежда супер оригинално, хем и опаковката ще влезе в употреба.

Идея за опаковка на коледен подарък за момиче Еленче от хавлиена кърпа

Пари като коледен подарък

И накрая една страхотна идея как да подарим пари като коледен подарък за тинейджъри и порастнали деца. Вместо с традиционния плик за опаковка може да използваме коледна картика с елхички като тази на снимката. Сгънете банкнота пари на триъгълник. Завържете с панделка и прикрепете с тиксо към картичката.

 Идея как да подарим пари като коледен подарък за тинейджъри и порастнали деца


1 коментар :

Популярни публикации