Идеи за прически

Декорация на есенни свещи

Идеи за декорация на есенни свещи
Даровете на природата са чудесни за аранжиране на свещи, а като есенни мотиви може да използваме каквото има под ръка.

Например кочан царевица, шепа жълъди или наръч есенни листа се вписват идеално в декорации за есенни свещи и добавят натурални нотки в украсата на дома.

Разгледайте нашите супер лесни и много оригинални идеи за декоративни свещи, които може да си направим сами бързо, лесно и евтино.


9 идеи за аранжиране на свещи и декорация на есенни свещници


1. Аранжирана есенна свещ - В голяма стъкленица с есенни мотиви поставете малка свещ в чаша. Вместо камъни около свещта може да подредете сухи цветя или декоративни растения. Получава се ефектна аранжировка за украса на всяко кътче в дома.

2. Есенни декоративни свещи - За есенна украса на хола съчетайте няколко свещи с различна височина. Наредете ги върху поднос или в декоративна ваничка и аранжирайте с трънки и сухи листа. Още идеи за аранжиране тук.

3. Есенна декорация фенери - Много ефектна висяща декорация за дневната може да си направите от малки чаени свещи, поставени в цветни чаши с тел за окачване. Добавете клонки с червени плодчета като есенни акценти.

4. Есенни свещи с листа - Декоративни свещи с декупаж от есенни листа внасят особена романтика в дома и се правят лесно (вижте как в линка)

5. Есенна свещ с царевица - Прикрепете няколко кочана шарена царевица за пуканки около голяма свещ. Така ще имате есенна свещ с ефектен свещник за нула време.

6. Есенни свещници с грах - Насипете суров грах в обикновените стъклени свещници. Добавете лента с цвете от зебло и ще получите оригинални свещници с есенни мотиви.

7. Есенни свещници с жълъди - Лесно може да преобразим скучните стъкленици за големи свещи в атрактивни свещници с есенни акценти. За декорация използвайте лозови пръчки и шепа жълъди.

8. Есенна украса за маса със свещи - Подредете мушмули върху обикновен поднос, а в центъра на подноса поставете голяма свещ в стъклена чаша. Получава се интересна есенна украса за маса. Разбира се може да замените мушмулите с други сезонни плодове или да аранжирате свещ с есенни цветя по същия начин.

9. Есенни свещници с листа - Използвайте венец от есенни листа за декорация на обикновените стъклени свещници или просто привържете няколко листенца направо върху чашката на свещта. Още идеи за декориране с листа тук.

Аранжирана есенна свещ Есенни декоративни свещи Висяща есенна декорация със свещи фенери Декоративни свещи с декупаж от есенни листа Декорация на свещ с царевица на кочани Идеи за декорация на есенни свещници с грах Идеи за аранжиране на есенни свещници с жълъди Есенна украса за маса със свещи и мушмули Идеи за декорация на есенни свещници с листа


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации