Идеи за прически

Аранжиране на вази с есенни акценти

Аранжиране на есенни вази
Вазата с цветя си остава най-лесния начин за украса на дома през всички сезони, а през есента може да изглежда по-интересно, ако добавим към букета есенни акценти.

Благодатната есен предлага изобилие от растения и плодове, които да включим в аранжирането на букет за ваза.

В темата ще намерите страхотни идеи за аранжиране на вази за есенна украса при всякакви поводи. Вижте ги:


9 идеи за аранжиране на вази с есенни цветя, листа, горски плодове, тикви и др. есенни акценти


1. Аранжировка есенни цветя - Елегантна композиция в лилаво и зелено от есенни цветя, красиво аранжирани в две стъклени вази (голяма и малка). Декоративна чепка грозде допълва оригиналната аранжировка и придава чудесен есенен акцент.

2. Ваза с цветя и есенни листа - Пъстрите есенни листа са добра идея за аранжиране на букет за голяма ваза, особено ако имаме малко на брой цветя. С помощта на листата букета изглежда по-обемен, много по-ярък и интересен.

3. Есенна аранжировка на ваза - Сухи цветя и декоративни клонки се съчетават идеално с типичните есенните цветя астри, далии, хризантеми и др. Подредете в ефектна ваза и ще получите красива есенна аранжировка за украса на антрето.

4. Пъстър букет от есенни цветя - Използвайте семпла ваза с изчистен дизайн, ако аранжирате няколко вида цветя в различни нюанси. Добавете малко зеленина и декоративни растения като есенен акцент. Получава се пъстър букет за украса на хола или дневната.

5. Малка ваза с есенни листа - Може да използваме есенни листа за декорация на малка ваза. Изберете по-големи кленови листа, увийте ги около вазичката и привържете с панделка. Идеята е добра за украса на маса за гости.

6. Есенна украса за дома - Типично есенният плод нар придава оригинален есенен акцент на вазата с цветя. Съчетайте с цветя в приглушени тонове. Добавете паничка с мушмули и се получава оригинална есенна украса за всяко кътче на дома.

7. Есенни вазички с цветя и плодове - При аранжирането на цветя за малки вази може да използваме дребни горски плодове: шипки, дренки, трънки, глогинки и др. Получават се пъстри есенни вазички, идеални за украса на маси, шкафове, етажерки и пр.

8. Декорация ваза с есенни цветя и тикви - Тиквата като символ на есента е идеално допълнение за създаване на есенна композиция. Съчетайте ваза с ярки цветя и поднос с декоративни тикви. Още идеи за есенни декорации с тикви и цветя тук.

9. Есенни букети с цветя и клонки с листа - В аранжирането на цветя за вазата може да използваме дървесни клони с листа като есенен акцент. Подредете букетите в метални кутии. Идеята е добра за градинска декорация, за верандата или терасата.

Аранжировка есенни цветя  Ваза с цветя и есенни листа Есенна аранжировка на ваза Пъстър букет от есенни цветя Малка ваза с есенни листа Есенна украса за дома Есенни вазички с цветя и плодове Декорация ваза с есенни цветя и тикви Есенни букети с цветя и клонки с листа


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации