Идеи за прически

Топ 10 модни дрехи за лято 2014

Топ 10 модни дрехи за лято 2014
В нашия списък с модни дрехи ще откриете страхотни идеи какво да обличаме през лятото. Подбрахме най-популярните дрехи от дамския гардероб и съчетахме с най-горещите трендове в модата за новия сезон.

Получи се интересен микс от модни предложения. Надяваме се нашият топ 10 да ви харесва и да ви е от полза, когато пазарувате модни дрехи за лято 2014

В препратките ще намерите модерни дрехи от предишни лета, което би могло да ви подсети какво имате в гардероба си, на мода ли е още и как да го носите модно през новия сезон.


1. Лятна рокля на цветя

Флорални мотиви и 3D цветя са най-хитовите тенденции при новите летни рокли 2014, така че изберете лятна рокля на цветя. На мода са: дължина около коляното, ефирни материи и кройки в свободен силует.

Летни рокли 2014

2. Туника с арт принт

Забравете за туниките на цветя, арт принтовете тази година са най-новия летен хит. Изберете туника с рисунка, която може да носите с пола за ежедневието или прозрачна туника с панталон за специалните моменти. А по-дългите модели могат да се носят като рокля за плажа.

Модни туники 2014

3. Бяла блуза с якичка

Бялата блуза е от онези топ 10 вечно модни неща, които могат да се носят винаги, навсякъде и по всяко време. За лято 2014 изберете бяла блуза с якичка и съчетайте с бяла пола, плисе или бял панталон. Получава се комбинация изцяло в бяло, а тотално бяло е вечен хит в модата за лятото.

Тотално бяло 2014

4. Изрязан топ

Ако търсите горна дреха за жегата заложете на изрязан топ. Късите топове са на мода през последните лета, така че разровете гардероба. Новото тази година са изрязани топове с цветя, къси спортни топове и шарени топове с дигитален принт. Спортните модели носете с анцунг, а останалите може да съчетаете с пола.

Изрязан топ 2014

5. Разкроена пола

Ако търсите модна пола за лятото, заложете на разкроена пола в свободен силует, с кройка пълен клош или полуклош. Освен, че са много модерни, прикриват добре недостатъците на ханша. Късите разкроени поли изглеждат секси, а тези с дължина около коляното стоят елегантно на всяка фигура.

Разкроени поли 2014

6. Елегантни бермуди

Ако търсите модна долна дреха за офиса, заложете на бермуди. Малко позабравени през миналото лято елегантните бермуди се връщат на мода за новия сезон. Съчетават се добре с летни сака и мрежести жилетки. Стоят чудесно в комбинация със сандали и спортна чанта.

Елегантни бермуди 2014

7. Летни панталони 3/4

Панталоните с крачоли около кокалчето са на мода всяко лято, така че потърсете дали имате такъв панталон в гардероба си. На мода са 3/4 летни панталони с прави крачоли, както и стеснени в долната част, широки панталони със скъсени крачоли и др. Просто изберете моделаq който ви стои най-добре.

3/4 летни панталони 2014

8. Широки панталони

Още един вечен хит при дамските панталони за лятото. Сред хитовите модели широки панталони има такива с много чупки в талията и свободно падащи надолу крачоли, както и мъжки тип панталони с басти горе оширени - долу стеснени, спортни модели широки панталони в прав силует и др. Каквото и да изберете няма да сгрешите, модерно е.

Широки панталони 2014

9. Летен костюм

Деловата мода никога не е била толкова разчупена, както през новия сезон. Ако търсите интересен летен костюм със сако и дълъг панталон заложете на 3-те горещи тренда в лятната мода 2014 – логонания ( разбирайте шарени костюми с надписи), метални цветове (търсете лъскави костюми в метално), спортен стил (носете елегантни спортни костюми)

Летни костюми 2014

10. Скъсани дънки

Всякакви варианти скъсани дънки са модерни за лято 2014. Например може да изберете по-скромен модел разнищени и протъркани джински или да заложите на артистично разкъсани дънки с големи дупки на стратегически места. Ако не ви допадат готовите модели лесно може да се направите сами скъсани дънки от стари, които ви стоят добре.



1 коментар :
  1. Браво за публикацията! Поздрави и успех със сайта! Определено ще го чета почти всеки ден! Успех с развитието му!


    Дева БГ - дамски портал за мода ╰┈➤ ① Deva bg

    Градски портал ╰┈➤ ① тук

    Дигитална агенция ╰┈➤ ① Viseo

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации