Идеи за прически

Абитуриентката с най-готина прическа

Баловете отшумяха и най-големите експерти по мода и прически вече се изредиха да хулят абитуриентите колко зле изглеждали. Обявиха ги за чалгари и заляха нета и телевизиите с възможно най-крайните примери.

Една от абитуриентките, на които пишман разбирачите лепнаха етикет "чалга" привлече вниманието ми със свежата си пънк визия с розова коса и готина прическа. Вижте я и вие:

Абитуриентката с най-готина прическа


Чаровната млада дама се казва Бистра Георгиева от Велико Търново. На въпроса защо е избрала да изглежда точно така на бала отговори:
"Иска се смелост да бъдеш по-различен от останалите. Повечето хора се притесняват да бъдат забелязани, заради коментарите на другите, но мен не ме притеснява това. Имам си вкус и въображение и се чувствам добре"

Готина прическа с обръсната коса

Бистра е усмихнато и лъчезарно момиче, което обича коне и бързи мотори. Известно време е тренирала конна езда. Има готини татуировки. Слуша хубава музика и не обича чалга. Екстравагантната и визия напомня за Пинк и Кети Пери, но те не са нейни идоли и не заради тях изглежда така. Отдавна харесва пънкарски прически с обръсната коса, избрала е своята много преди бала. Предпочела я по принцип, не заради конкретното събитие.

Готина прическа с къса розова коса на кичури

Казва, че така и е удобно, прическата се поддържа лесно и с нея се чувства добре. Естествения цвят на косата и е пепеляво русо, а розовите кичури уж трябвало да бъдат в малко по-скромен нюанс. Седмица преди бала си направила розова коса. Цветът се получил по-ярък от очакваното, но по мое мнение не изглежда никак зле, дори обратното свежо е и много интересно. Понякога случайността си знае работата и дефектите се превръщат в супер ефекти.

Къса коса розова прическа преди и след

Роклята избрала в последния момент, дори не знаела дали ще бъде с рокля на бала. Казва, че не си пада по тези неща и не е търсила модела с месеци, както повечето абитуриентки. С цвета на косата дошъл и цвета на роклята – розова разбира се. Седмица преди бала Бистра избрала готов модел бална рокля без презрамки, която е по-къса отпред и по-дълга отзад, има разкошна пола с водопад от волани и корсет с блестящ акцент в сребристо.

Розова рокля и прическа в стил пънк

Блестящи обувки с платформи на висок ток допълват тоалета. Бижутата са скромни – семпла гривна и малки розови обеци. Прибавете към това обикновен френски маникюр и нежен грим, получава се една страхотна визия за бала – интересна, свежа и много усмихната. Може би твърде смела за някои или прекалено екстравагантна за други, но със сигурност много готина и ужасно далеч от чалгата. Вие как мислите?

Свежа пънк визия за бала в розово

Бистра е една от многото млади хора на випуск 2014, които преди броени дни навлязоха в живота. Вместо да им лепим етикети, не би ли трябвало да ги окуражим. Без да губи време, нашето момиче вече започна първата си работа, но за други трудното тепърва предстои. Поздравяваме абитуриентката с най-готина прическа за смелостта да бъде различна и пожелаваме чаровната усмивка никога да не слиза от лицето и. Успех!



Ако има други желаещи да покажат своите готини прически, нека ми пишат. Не е задължително да са от бала. Събираме колекция с готините прически на обикновените хора, малко ни писна от дизайнерските изпълнения :)

4 коментара :
  1. Най-хубавата е Бистра и не само с прическа,а с всичко не видях една която да беше толкова различна в хубавият смисъл.Браво Бистра! :)

    ОтговорИзтриване
  2. И разбира се това "случайно" момиче, за което сте решили да напишете статия е гаджето на Криско... Много сте смотани!!!!! :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. на кого била гадже ??? я пак кажи

      Изтриване
  3. Страхотна публикация! Много се радвам, когато чета подобни статии, изпълнени със смисъл!



    ╰┈➤ ① Zdrave I Krasota

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации