Идеи за прически

Сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест – снимки с булчинската рокля за половин милион

Сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест предизвика истинска медийна истерия. Бляскавото събитие се състоя през изминалия уикенд - на 24 май във Флоренция (Италия) и разбира се предизвика огромен интерес (повече сред търсачите на новини, като че ли и по-малко сред феновете на звездната двойка)

Вчера се появиха и първите снимки от “сватба на годината” и булчинската рокля на Ким Кардашиян, за която се твърди, че струва половин милион долара.

Сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест


33-годишната риалити звезда и 36-годишният рапър се венчаха на скромна церемония в тесен кръг (тесен, тесен... 200 гости). Двамата ревностно пазиха подробностите около венчавката и въпреки, че събитието беше излъчено на живо по скайп, успяха да го гледат само близки, роднини и приятели. За място на церемонията младоженците избраха приказния Форт ди Белведере (флорентински замък от 16-ти век), пищно декориран с екзотични цветя, докарани специално от Франция и Белгия.

Ким Кардашиян и Кание Уест

Младоженците предпочетоха марката Givenchy за облеклото си в големия ден. Кание Уест носеше класически черен смокинг с тесни панталони, бяла риза и папионка, а Ким Кардашиян изглеждаше ослепително в зашеметяваща булчинска рокля, дело на дизайнера Рикардо Тици.

Булченската рокля на Ким Кардашиян

Ким каза заветното “ДА” с разкошна сватбена рокля в силует на русалка, направена от снежно бяла коприна и нежна дантела на цветя. Прекрасното творение прилепва плътно по тялото и подчертава пищните форми на булката. Роклята има изящни дълги ръкави от прозрачна дантела и много красив гол гръб, изрязан ниско под талията. Разкошен воал от нежен тюл с дантелен бордюр допълва сватбения тоалет.

Givenchy Haute Couture есен 2011

Модните експерти веднага разпознаха от къде е модела на булчинската рокля. Оказва се, че Ким Кардашиян е избрала своята сватбена рокля от колекция Givenchy Haute Couture есен 2011(доста критикувана навремето). Въпреки, че двете рокли се различават значително по цвят и материя има голяма прилика в кройката и силуета. Това едва ли е от значение, факт е че с нея Ким изглежда божествено. Вие как мислите?

Ким Кардашиан и Кание Уест младоженци

Кание се жени за пръв път, но за Ким това е трета сватба и шеста поред булчинска рокля, дано и донесе повече късмет от предишните (всичките сватбени рокли на Ким Кардашиян ще видим в следващата тема). Двамата имат малка дъщеричка, дано я отгледат заедно. Пожелаваме на младоженците дълъг и щастлив семеен живот.


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации