Идеи за прически

Оскари 2014 Победителите и Тоалетите на Червения килим

Оскари 2014 Победителите и Тоалетите на Червения килим
Американската филмова академия раздаде 86-тите награди Оскар 2014. Престижните статуетки тази година си разпределиха основно 3 ленти.

Победителите на Оскари 2014


”12 години в робство” (12 Years A Slave) – отличен с Оскар за най-добър пълнометражен филм, най-добър адаптиран сценарий и най-добра актриса в поддържаща женска роля за Лупита Нионго


”Гравитация” (Gravity) обра оскарите в техническите категории – за звуков монтаж, озвучаване, филмов монтаж, най-добра кинематография, за най-добра филмова музика и за най-добър режисьор бе награден Алфонсо Куарон.

”Клубът на купувачите от Далас” прибра статуетките за мъжки роли. Матю Макконъхи бе отличен с награда за най-добър актьор в главна роля и Джаред Лето за най-добър актьор в поддържаща роля. Лентата получи приз и за най-добър грим.

Оскар за най-добра актриса в главна женска роля получи Кейт Бланшет за ”Син Жасмин” (Blue Jasmine)



Може да се каже, че тази година на Оскарите изненади изобщо нямаше, като изключим дъждовното време, което наводни Червения килим часове преди церемонията. Все пак накрая небето се проясни и на звездите не им се наложи да прецапат с гумени ботуши до Долби Тиътър. Вижте как бяха облечени на Червения килим:

Тоалетите на Оскари 2014


Ейми Адамс в мастилено синя рокля на Гучи на Оскари 2014 Дженифър Лоурънс в червена рокля пеплум на Диор на Оскари 2014 Лупита Нионго в ефирна светлосиня рокля на Прада на Оскари 2014 Брад Пит и Анджелина Джоли Ема Уотсън в черна рокля с ламе на Вера Уанг на Оскари 2014 Кейт Бланшет в блестяща телесна рокля на Армани на Оскари 2014 Чарлийз Терон в черна рокля с прозрачно на Оскари 2014 Дженифър Гарнър в сребриста рокля с ресни на Оскар де ла Рента на Оскари 2014 Сандра Бълок в тъмно синя рокля на Алекзандър Маккуин на Оскари 2014 Наоми Уотс в блестяща бяла рокля на Оскари 2014 Пенелопе Крус в бледорозова рокля с едно рамо на Жамбатиста Вали на Оскари 2014 Джулия Робъртс в рокля пеплум на Живанши - Оскари 2014 Олга Куриленко в рокля с разрез на Оскари 2014 Бети Мидлър в червена дантела на Оскари 2014 Идина Менцел Чиуетел Еджиофор и Сари Мърсър Айрленд Болдуин Лейди Гага в рокля Версаче на Оскари 2014 Джулиана Рансис Луис Рой Сара Полсън Криси Тейгън Джена Дюан-Тейтъм Уил Смит и Джада Пинкет Виола Дейвис Кристин Ченовет Кери Уошингтън бременна Мерил Стрийп Лаура Дърн Лайза Минели Нанси Одел Кели Озбърн

Какво ще кажете, има ли стилни тоалети тази година или са по-зле от миналата? А най-красивите рокли от Оскари 2014 ще запазим за десерт :)

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации