Идеи за прически

Китайски хороскоп 2014

Китайски хороскоп 2014
2014 е годината на дървения кон, а в китайската митология конят и стихията дърво са свързани с новото начало – с пролетта като сезон, с утрото като част от денонощието, с юношеските години като етап от живота.

Това означава, че 2014 е благоприятна година за всичко ново, всичко което расте и се развива. Време за промени и реализация на смели планове. А древните са казали „Ако искаш да промениш света, започни от себе си”

Вижте какво ще ви донесе 2014 китайски хороскоп за всички знаци
(част втора)



Китайски хороскоп за 2014 – Кон
(1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)


Родените в годината на Коня навлизат в ”собствената си година” – време, през което ще трябва да разчитат на самите себе си и да мобилизират собствените си сили за решаването на важни проблеми. За вас 2014 ще бъде година на самоутвърждаване в много аспекти на живота. Дошло е времето да се докажете. Бъдете уверени, активни и предприемчиви. Ще имате много възможности за реализация в професионален и личен план. Сега е момента да блеснете.
Китайски хороскоп 2014 Кон
Въпреки, че Конят ще ви подложи на серия изпитания, 2014 е вашата силна година. Имате шанс да реализирате новите си идеи в работата, както и да приключите някои стари проекти. Късметът е на ваша страна – дерзайте! През годината ще ви се наложи да се борите на няколко фронта и да вършите по няколко неща едновременно. Бъдете енергични и действайте с размах, но винаги довършвайте започнатото. Успех ще постигнат онези, които умеят да се организират добре.
В личен план не позволявайте прекалената ви заетост да се отрази на връзката ви. Не бъдете егоисти и не пренебрегвайте партньора си. Имате достатъчно енергия за всичко – и за работата, и за любимия човек, само трябва правилно да балансирате нещата. За необвързаните хора, родени в годината на Коня, предстои емоционална година с нови запознанства и вълнуващи преживявания. Едно от тях ще се окаже особено важно впоследствие.

Китайски хороскоп за 2014 – Овца
(1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)


За родените в годината на Овцата 2014 се очертава като добра година, особено благоприятна за личностно и духовно израстване. За вас Конят е отредил ролята на ”лидерът в сянка” през тази година. Бъдете разумни, мислете трезво и не рискувайте излишно. Отложете великите дела за догодина (2015 е вашата година) Вземете каквото ви се дава сега и чакайте търпеливо звездния си час. Все пак е по-добре да управлявате ситуацията от позицията на неформален лидер, отколкото да изпаднете в немилост за едното честолюбие.
Китайски хороскоп 2014 Овца
Славата и големите успехи в материалната сфера ще дойдат догодина, имайте търпение. Мислете за 2014 като за време, дадено ви да опознаете себе си, да се развиете и израстнете духовно. Периодът е благоприятен за обучение, пътувания и нови запознанства. Конят ви дава възможност да натрупате нови знания и да развиете нови умения, не я пропускайте!
В личен план предстои спокойна година с прекрасни отношения във връзката и хармония в семейството. Конят едва ли ще ви донесе разтърсващи емоции в любовта, за това пък ще ви обогати духовно и ще ви даде шанса да погледнете на партньора си по друг начин. А необвързаните хора, родени в годината на коня ще срещнат своята половинка покрай множеството нови запознанства.

Китайски хороскоп за 2014 – Маймуна
(1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)


За родените в годината на Маймуната 2014 ще бъде трудна година в много аспекти. За вас това ще е годината на важните решения. Пригответе се за промяна на плановете в движение. Конят ще постави на пътя ви множество прегради, но и възможността да избирате как да продължите напред. От вас зависи кой път ще изберете – трудният, с решаването на всеки проблем или лесният със заобиколките. Бъдете прозорливи, мислете в перспектива и ще постигнете успех.
Китайски хороскоп 2014 Маймуна
В професионален план ви очакват големи промени. Това би могло да означава както ръст в кариерата (повишение, нова работа, ново поприще) така и обратното – срив или пълен застой. Дава ви се възможност за реализация на нови проекти, но нещата няма да се случват гладко. Пригответе се за упорит труд и бърза реакция при неочакваните обрати. Бъдете постоянни и не се отказвайте от главните си цели, а дървеният кон ще ви помогне с благоприятно стечение на обстоятелствата.
На родените в годината на Маймуната им предстоят големи промени и в личния живот. За някои от вас това означава тотална смяна на жизнената среда – ново жилище, нов град, нова държава дори, а за други промените са свързани по-скоро с обкръжението, социалния статус и кръгът от близки приятели. За несемейните е дошъл момента на заветното „да”. А необвързаните имат шанс да започнат успешна връзка, но ще трябва да избират измежду повече от един подходящ партньор. Не разчитайте само на късмета си!

Китайски хороскоп за 2014 – Петел
(1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)


Родените в годината на Петела имат великолепни шансове за изява във всички сфери на живота през 2014. За вас годината на Коня не само ще бъде добра, но по някакъв начин ще се окаже трамплин за следващите години. Пригответе се за силна и динамична година, с множество социални контакти. Ще имате всички шансове за ръст в кариерата и възможности за успешна реализация дори на най-смелите си планове. Дерзайте!
Китайски хороскоп 2014 Петел
Конят ще ви донесе признание в работата и добри перспективи за бъдещето. Вашите професионални умения и организаторски качества ще бъдат оценени подобаващо от началниците. Финансовото ви положение ще се стабилизира значително, дори ще ви останат средства, които да похарчите, както намерите за добре. Бъдете смели и рискувайте, оставете колебанията и не се страхувайте да искате повече. Тази година имате всички шансове да достигнете до самия връх.
В личния живот, родените в годината на Петела, ще трябва да се постараят повече. За хармонията във връзката е важно да намерите точния баланс между работата и любовта, особено ако сте семейни. При хората с дълги връзки има риск от сътресения. Няма да е лошо, ако по-често показвате на любимия човек колко много го обичате. А необвързаните има шанс да срещнат подходящ партньор, но ще трябва да жертват част от амбициите си, ако искат да започнат връзка.

Китайски хороскоп за 2014 – Куче
(1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)


За родените в годината на Кучето 2014 ще се окаже тежка година за развитието на дела от материален характер, но пък много благоприятна за пътешествия, романтични приключения и духовно обогатяване. Въоръжете се с търпение и не предприемайте нищо жизненоважно в професионален план. Тази година делата ви търпят застой и това не зависи от вас. Колкото и да форсирате събитията, резултатите ще идват бавно, целите ще се постигат лека-полека.
Китайски хороскоп 2014 Куче
Не е препоръчително да се рискува, авантюрите също са нежелателни. Важно е да не изпадате в паника и да не се поддавате на депресивни състояния. Успокойте се, вършете си задълженията, времето ще свърши останалото. Мислете за 2014 като за възможност да разширите хоризонтите си, да срещнете нови хора, да опознаете чужди култури. Светът е необятен, трябва само да разперите крила и да се впуснете в приключение. Конят може да ви донесе най-вълнуващото духовно изживяване, стига да поискате.
В личен план родените в годината на Кучето ще имат златния шанс да прекарват повече време с любимия човек, да преоткрият любовта си и да я изживеят наново. Това ще се окаже спасителен пояс за дългите връзки с проблемни отношения. Едно съвместно пътуване ще ви отвори портите на рая. А необвързаните хора, родени в годината на Кучето ги очакват няколко интересни романтични приключения.

Китайски хороскоп за 2014 – Глиган
(1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)


За хората родени в годината на Глигана 2014 е важна кармична година – време за среща с миналото, но и за положителни промени в бъдещето. През цялата година ще имате усещане за дежавю, преплетено с нещо скрито, загадъчно и потайно. Конят ще ви донесе някои неща, които вече сте преживявали. Дошло е времето да покажете, че сте си научили урока и да не повтаряте старите грешки. Мислете за 2014 като за година на прочистване от всичко старо, тежко и непотребно.
Китайски хороскоп 2014 Глиган
Внимателно анализирайте вече преживяните ситуации и използвайте опита си като ценен капитал за бъдещето. Фаталните грешки от миналото биха могли да ръководят съдбата ви в правилната посока за в бъдеще. Те ще ви помогнат да направите промените, които да подобрят живота ви като цяло. Бъдете активни в работата си и не пропускайте подробностите. В оправянето на дребните пропуски се крие ключът към успеха за вас.
През 2014 дървеният кон ще ви даде шанс да се реализирате в нова сфера. Не се страхувайте да пробвате, опита ви от миналото работи за вас. Също така има вероятност да изпитате известно влечение към мистиката и окултните науки. Това ще ви помогне да откриете себе си и да израстнете духовно. В личния си живот може да постигнете пълна хармония в отношенията само, ако прочистите плевелите и се отървете от сенките на миналото, които ви пречат.


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации