Идеи за прически

10 страхотни идеи за опаковане на подаръци за Свети Валентин

Навръх празника на любовта търсим най-добрите идеи как да опаковаме подаръка за милото лесно, бързо, евтино и много красиво.

В подборката на Хубава жена ще намерите 10 страхотни идеи за опаковане на подаръци за Свети Валентин.

Вижте как да направим ефектни обикновените опаковки – оригинални идеи за аранжиране на подаръци в последния момент:

10 страхотни идеи за опаковане на подаръци за Свети Валентин



Кутия Сърце за опаковане на сладки и бонбони

Опаковките със сърцевидна форма са идеални за Свети Валентин, особено за опаковане на сладки подаръци – бонбони, курабийки и др. За улеснение може да използваме готова опаковка – кутия сърце, от тези които продават по магазините. Добавете красива панделка и подаръкът е готов за нула време.

Опаковане на подарък за мъж

Опаковане на подарък за мъж с амбалажна кутия

Семпла, стилна и много оригинална опаковка на подарък за мъж може да се направи от най-обикновена амбалажна кутия. Идеята е добра за опаковане на малки подаръци за Свети Валентин. Изберете кутия с подходящ размер, добавете семпла панделка и прикрепете малка картичка с любовно послание.

Опаковка на подарък за Свети Валентин

Опаковка на подарък за Свети Валентин - Целувка

Целувката като символ на любовта и страстта идеално се вписва в темата Свети Валентин. На следващата снимка е показана страхотна идея за опаковане на подарък за любимия мъж послучай празника. Може да използваме декоративна хартия на целувки или да си направим такава от бяла хартия с отпечатъци на устни с червило в различни нюанси.

опаковка на подарък за мъж

Стилна опаковка на подарък за мъж

Следващата идея може да се използва за Свети Валентин или без повод, всеки път, когато искаме да кажем ”Благодаря” на любимия човек. На снимката е показана стилна опаковка на подарък за мъж, направена от обикновена амбалажна торбичка с отпечатано на нея сърчице, а в горния край с щипка за пране е прикрепена табелка с надпис.

Опаковка за подарък с форма на бонбон

Опаковка за подарък с форма на бонбон

Страхотна опаковка за подарък с форма на бонбон може да се направи от картон с цветна хартия или от готова продълговата кутия, увита с декоративна хартия. Изберете едноцветна хартия в бонбонени тонове, а за да прилича на истински бонбон добавете в средата парче шарена хартия на сърца и завържете панделки в двата края. Получава се оригинална опаковка за малки подаръци, бонбони и сладки неща.

Кутия със сърце за Свети Валентин

Кутия със сърце за Свети Валентин

Следващата опаковка дава чудесна идея как да преобразим обикновената кутия в опаковка на подарък за Свети Валентин. На снимката е показана кутия в пепеляво розово с нашито върху нея червено сърце. За улеснение може да използваме шаблон и леко да очертаем сърцето с молив върху капака на кутията. След това с шило пробиваме дупки през сантиметър и прокарваме връвчица. Може да се използва прежда, тънък шнур или велурена връв, както на снимката.

Опаковане на подарък с декоративна хартия

Опаковане на подарък с декоративна хартия

Това всъщност е най-лесния начин за опаковане на подаръци за всякакви празници. Просто поставяме подаръка в кутия, увиваме с декоративна хартия и добавяме акцент. На снимката е показана много красива аранжировка на подарък за Свети Валентин, в която са използвани: светлосиня хартия на точки, голямо розово сърце от филц и ефектна картичка привързана с връвчица.

Аранжиране на подаръци за Свети Валентин

Аранжиране на подаръци за него и за нея

Още един вариант за аранжиране на подаръци с декоративна хартия. На снимката са показани много красиви опаковки на подаръци за Свети Валентин - за него и за нея. Двата подаръка са в тон. Използвана е хартия с ръкописни надписи в орхидеено розово със златен шнур за женския подарък и златиста хартия с орхидеена панделка и златно сърце за мъжкия.

Оригинални опаковки за подаръци за Свети Валентин

Оригинални опаковки за подаръци за Свети Валентин

Подаръците на следващата снимка са опаковани в обикновени амбалажни кутии, но са аранжирани страшно ефектно. За аранжировката могат да се използват подръчни материали в бяло, червено и розово - копчета, панделки, връвчици, хартиени сърчица, късчета цветна хартия, салфетки и хартия за мъфини, дори балони сърца. Получават се много оригинални опаковки на подаръци за Свети Валентин.

Опаковане на подаръци за Свети Валентин

Опаковане на подаръци за Свети Валентин с амбалажна хартия

Последната снимка дава страхотни идеи за опаковане на подаръци за Свети Валентин с амбалажна хартия. За аранжировка са използвани семпли панделки, направени от ленти плат и хартиени сърца в нежни цветове, прикрепени с червено-бели шнурчета. Лично аз избирам този вариант, идеален е за опаковане на подарък в последния момент. А вие коя опаковка си харесахте?



Честит Свети Валентин! Обичайте и бъдете обичани!
Хубава жена ви пожелава приятно изкарване довечера :)

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации