Идеи за прически

Нумерология 2014 хороскоп по лична година

Универсалното число на 2014 година е 7, а според нумерологията това означана, че ни очаква година на промени и духовно израстване, в която свободата ще бъде движеща сила, а всички ние ще се стремим да премахнем личните си окови.

Нумерология 2014 хороскоп по лична година 2014 ще се окаже добра година за всички, които са готови за промени. Тези, които успеят да уловят вибрациите на седмицата ще имат шанса да растат и да се развиват.

Годината ще бъде трудна за онези, които се придържат към старото и живеят със сенките от миналото.

Проверете каква ще бъде за вас 2014 според нумерологичния хороскоп за вашата лична година.


Лесно може да изчислите своята лична година като съберете датата и месеца на раждане с текущата година (или с универсалното число за 2014-та 7) и редуцирате до просто число от 1 до 9

Например:
Родени сте на 06.01.1990 и се интересувате каква ще бъде за вас 2014
(0+6+0+1=7) => 7+ (2+0+1+4=7) => 7+7=14 => (1+4=5)
Вашата лична година е 5

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 1

Очаква ви година на кардинални промени и съдбовни събития. Енергията ѝ помага нещата да се случват бързо и ефективно.

2014 Лична година 1 Започвате нов етап, време е за действие и промяна. Предстои ви силна и динамична година, изпълнена с градивни промени от различно естество. Някои от тях ще дойдат без усилия, като подарък от съдбата, други обаче изискват смелост и решителност от ваша страна.
Годината обещава да е добра, за онези които целеустремено вървят към целта. Не се осланяйте на стари лаври и в никакъв случай не се поддавайте на мързела.
През 2014 ще успеят само тези, които се движат и не спират да се развиват в личен, духовен и материален план.
В първата година от вашия нов деветгодишен цикъл имате шанса да съберете добра реколта - резултат от усилията ви в предишния период и да поставите ново начало - стабилна основа за следващите 9 години през вашия живот.

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 2

Очаква ви година на издържливост, търпение и концентрация. Енергията ѝ помага за равносметка и самоусъвършенстване във всички аспекти.

2014 лична година 2 Предстои ви една малко по-пасивна година, през която нещата ще се случват по-трудно и по-бавно в сравнение с предишния период. Възможен е известен отлив от постигнатото до сега, за това е много важно да запазите хладнокръвие и спокойно да прецените ситуацията. Подхождайте внимателно и разсъдливо към всяко решение. Общувайте повече и действайте в екип.
Планирайте и работете за важните неща в живота си, но ако имате възможност отложете за догодина съдбовните решения и големите дела.
Мислете за 2014 като за време дадено ви за равносметка, самооценка и постигане на емоционален баланс. Предоставена ви е идеална възможност за превъзмогване на съмненията и колебанията в личния живот и кариерата. Годината е благоприятна за самоусъвършенстване и духовно израстване.

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 3

Очаква ви година на растеж и напредък във всички аспекти. Градивната ѝ енергия стимулира съзиданието и поощрява творческия дух.

2014 лична година 3 Предстои ви динамична година, наситена с много събития и обществени контакти. През 2014 животът ще ви покаже, че има за какво да се живее. С известна доза късмет ще разрешите отдавна нерешени проблеми. Освен това около вас ще бъде пълно с позитивни хора, които да ви зареждат с положителна енергия. Предоставя ви се възможност да се забавлявате повече и да се радвате на обичта на близките и приятелите си.
Вашата лична година е приливна, за това действайте. Подходяща е за всякакви действия, които носят растеж.
В професионален план това означава ръст в кариерата, нови вложения и разширяване на бизнеса за деловите хора и сериозни творчески успехи за работещите в сферата на културата и изкуството.
В личен план годината е благоприятна за брак и раждане на деца.

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 4

Очаква ви година на рутинна и трупане на ценен опит. Енергията ѝ дава възможност за поправяне на грешките и пропуските от предните 3 години.

2014 лична година 4 Бъдете готови за монотонна година, отдадена изцяло на работа и много ангажименти. За някои това означава повече от едно работно място, а за безработните – възможност за сериозни занимания.
Вашата лична година е свързана преди всичко с рутинна работа, която изисква голяма упоритост. Ще ви се наложи да се вгледате повече в детайлите, да търсите пропуските и да откриете грешките от предишните 3 години във вашия жизнен цикъл. Предоставен ви е шанса да ги избегнете за в бъдеще и ако може да поправите по-важните от тях. Гледайте на това като на трупане на ценен опит и се постарайте да не изпадате в негативни емоционални състояния, породени от еднообразието и рутината.
Внимавайте в отношенията, възможни са конфликти, дори раздели. Съществува риск за връзката и проблеми в семейния живот.

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 5

Очаква ви година на прогрес, промени и пътувания. Енергията ѝ стимулира движение и провокира стремеж към независимост и свобода.

2014 лична година 5 Предстои ви добра година, в която да свършите много неща. Действайте смело и рискувайте, това определено е вашата година на прогреса. Преди всичко обаче трябва да довършите започнатото и да разчистите път, защото ви очакват положителни промени от всякакво естество. Ще се радвате на успехи в работата, ръст в кариерата и повече пари. Тези блага могат да ви осигурят идвестна самостоятелност и да ви накарат да погледнете на материалното под друг ъгъл. През 2014 ще общувате много, ще създадете нови контакти, голяма част от новите познанства ще се случат по време на пътуване. Материалното ви състояние ще позволи да направите поне едно пътешествие. Възползвайте се, така не само ще смените обстановката, но и ще преодолеете депресивните състояния и усещането за нестабилност, което ви измъчва. В любовта се очартава вълнуваща година на флиртове, връзки и нови приятелства.

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 6

Очаква ви година на любов, хармония и домашен уют. Емоционалната ѝ енергия пробужда естетически усещания и подтиква към творчески изяви.

2014 лична година 6 Предстои ви година, посветена на дома, семейството и приятелите. Време, дадено ви за общуване, сближаване и изграждане на хармонични връзки, както в любовта, така и в работната среда. В материален план, не очаквайте чудеса, дори обратното, възможен е застой в делата и спад на доходите. Не планувайте големи неща, освен, ако не работите в сферата на изкуството.
2014 дава шанс на творческите натури и хората с въображение да разгърнат потенциала си. Годината ще се окаже успешна за много артисти, певци, художници и всички хора, които усещат потребност да творят красота. При някои това ще се прояви под формата на масивен ремонт на дома, подмяна на обзавеждането и изобщо големи промени в жизнената среда. Годината е подходяща за встъпване в брак, така че ако имате подобни планове, действайте смело.

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 7

Очаква ви година на развитие и духовно израстване. Енергията ѝ провокира потребност за пречистване от старото и стимулира стремеж към самоусъвършенствуване.

2014 лична година 7 Предстои ви една много важна година, в която имате възможност да се освободите от всичко ненужно в живота си. Послушайте интуицията си и изхвърлете онова, което ви пречи да вървите напред. Ако не го направите сега доброволно, по-късно през деветата година от вашия жизнен цикъл всичко, което не сте изчистили ще се изчисти със сила. Гледайте на 2014 като на време, дадено ви за размисъл и анализ на предните години.
Подредете мислите и чувствата си и не съжалявайте за миналото. Мислете за настоящето и преценете кое си струва да запазите за в бъдеще. Годината е благоприятна за обучение и самоусъвършенствуване в материален и духовен план. Успех ще донесат всички дейности свързани с писане, учене, изследване, туризъм и пътуване.
Съществува известен риск от нестабилност в емоционален план. Възможно е да се появи отчуждение във връзката и чувствата да охладнеят. От вас зависи дали ще това ще отмине или ще се задълбочи.

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 8

Очаква ви най-материалната година от целия 9 годишен цикъл. Енергията ѝ подтиква към активност и стимулира решителност и предприемчивост.

 2014 лична година 8 Предстои ви изключително силна, приливна година, в която ще събирате плодовете на труда си от предните години. Бъдете активни и действайте смело. Сега е момента да реализирате успешни проекти в стари и нови сфери на дейност. Рискувайте премерено, проявете изобретателност и предприемчивост - резултатите няма да закъснеят. През 2014 ще се радвате на добри финансови постъпления и множество материални блага.
Също така ще имате възможност да уредите стари сметки и да изгладите проблемите от миналото. За някои това означава успешно решаване на съдебен спор, а за други получаване на наследство, което сериозно ще подобри материалното им положение. А в емоционален план ви се дава възможност за разрешаване на конфликт, тлеел с години.
Вашата лична година е благоприятна за обвързване. През 2014 ще срещнете някого, бъдете по-доверчиви, дава ви се шанс за успешна и просперираща връзка.

Нумерологичен хороскоп 2014 за лична година 9

Край на личния цикъл. Очаква ви година на приливи и отливи. Енергията ѝ изисква изчистване на старото и подтиква към финализиране във всички аспекти.

2014 лична година 9 Това е последната година от личния ви 9 годишен цикъл, в която завършва стария и започва подготовката за нов. Дошло е време за почистване на плевелите от миналото във всички сфери на живота. Старото ще се изчисти със сила, дори ако не искате това. Сътбата ще ви предизвика много пъти през годината и ще постави на пътя ви някои спънки и прегради, свързани с неразрешени проблеми от миналото. От вас зависи дали ще затънете още по-дълбоко или ще продължите пътя си напред.
Мислете за 2014 като за време, дадено ви за завършване на започнатото. Сега е момента за финализиране на проекти, изчистване на неплатени сметки, решаване на отлагани задачи и успешно приключване на делата. Ако правилно си изиграете картите има шанс за положителна промяна в работата и материалното положение. За мнозина важен фактор ще се окаже чужбина, не само за работата, но и за личния живот.
Каквото и да правите, правете го с любов и не се страхувайте да затворите страницата и да започнете начисто.


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации