Идеи за прически

Кандис и Виктория Сикрет 2013

Виктория сикрет 2013
Кандис Суанепул представя Swim 2013 - новите бански на Виктория сикрет.
В предишна тема видяхме част от колекцията в подборка с нови бански Victoria’s Secret за всяка фигура. Моделите са толкова красиви, че си струва да им отделим още внимание.

Разгледайте страхотни бански в две части: леопардов бански през врата, драпиран бански папионка, секси бикини с връзки, неонови бански без презрамки, бански на райе тип бандо, ретро бански с къдрици, бикини с леопардов принт, бандо с пайети и др.

Ретро бански

Ретро банските са топ тенденция за Лято 2013 - нищо ново под слънцето. Сигурно сте забелязали, че ретро банските са вечно на мода, а дизайнерите всяка година създават нови модели, вдъхновени от различни декади на 20-ти век, така че ако имате в гардероба си ретро бикини в класически стил от миналото лято или винтидж бански с къдрички в pin-up стил от предишна година, спокойно може да ги носите и сега.

Ретро вълната заля с пълна сила плажната мода за 2013. Ако все още се колебаете какъв нов бански да изберете, заложете на ретро стила. Гарантирано ще е модерен и догодина! Като казвам ретро нямам предвид непременно банските от времето на баба ми. В нашата подборка от горещи трендове за ретро бански 2013 ще намерите повече от това.

Ретро бански тенденции

Бански с ресни 2013 - L'Space

Ако търсите интересен бански костюм, с който да се откроявате на плажа, заложете на бански с ресни. Ресните изглеждат атрактивно. Модерни са за лято 2013. Освен това са идеални за дами с малки гърди, защото придават допълнителен обем и увеличават визуално бюста.

Новата модна линия бански L 'Space на дизайнерката Monica Wise представя много красиви бански с ресни.
Вижте ги, има страхотни модели:

Бански с ресни L'Space 2013

Цели бански 2013 – Karla Colletto

Целите бански тази година са една от топ тенденциите в плажната мода. Може да заложите на тях, ако търсите практичен бански за плуване или ви предстои ваканция на изискано място, където прекалената голота не е особено уместна.

В днешната тема ще видим най-красивата колекция от цели бански костюми за Лято 2013 на известната дизайнерка Карла Колето. Новата модна линия бански Karla Colletto се нарича Resort '13 и включва страхотни модели цели бански в разнообразни стилове, с невероятно красиви дизайни.

Цели бански 2013

Бански костюми 2013 - Agua de Coco

В търсене на съвършения нов бански продължаваме с прегледа на най-добрите колекции бански костюми 2013. Този път ще разгледаме една екзотична и много луксозна колекция бански на бразилската марка Agua de Coco

Новата модна линия на дизайнерката Лиана Томаз се нарича “Турски портрет“. Вдъхновена е от природния феномен Памуккале, известен с причудливите си скални тераси и минерални извори, за които се твърди, че разкрасяват. Според легендата самата Клеопатра поддържала красотата си там.

Ангелът на Vicotira's Secret Кандис Суонепол изпълнява ролята на съвременната Клеопатра във фотосесия за рекламната кампания на бански Agua de Coco 2013

Насладете се на разкошни снимки с очарователната Кандис на фона на пухкави скали, лазурни води и една невероятна колекция луксозни бански:

Бански костюми 2013

Стилни бански 2013 - Etam

Новата колекция бански на френската марка Etam внася нотка шик в плажната мода за пролет-лято 2013. Брандът представя една изключително елегантна модна линия, която се отличава от останалите марки с известна доза премереност и лека консервативност.

В колекцията ще намерите разнообразни модели цели бански и половинки, които не са прекалено разголени. Едновременно с това показват и скриват достатъчно, оставйки нещо за въображението.

Руският супермодел Наталия Водянова е лицето на рекламната кампания.
Разгледайте новите бански Етам 2013 - стилни бански за изискани дами

Стилни бански 2013 Etam

Бански 2013 - Agua Bendita

С новата си колекция бански Agua Bendita повдига високо летвата в плажната мода за Лято 2013. Новата модна линия на колумбийската марка представя невероятно ефектни бански костюми – смело съчетание от неонови цветове и живописни принтове, етно елементи и атрактивни декорации с мъниста.

Прибавете към това и екстравагантните кройки на новите монокини и изрязани бански или оригиналните акценти в дизайна на страхотните секси бикини. Получава се една много различна колекция, която изпъква след всички останали. Впрочем така беше и миналата година, когато Бар Рафаели представи банските на Agua Bendita

За тазгодишната рекламна кампания брандът избра знойните красавици Ирина Шейк и Изабел Гулар. Разгледайте новите модели на Agua Bendita 2013 – впечатляващи бански за смели момичета:

Бански 2013 - Agua Bendita

Секси Бански 2013 – Beach Bunny

Бразилската марка Beach Bunny създаде зашеметяваща колекция бански костюми за Лято 2013. Новата модна линия е наречена Take me to Rio и още с името предизвиква асоциации за Копакабана и бразилските плажове, вечното настроение на Карнавала в Рио и горещите бразилки с божествени тела.

Новите бански Beach Bunny 2013 представя рускиня обаче. Брандът избра за лице на рекламната си кампания руският модел Ирина Шейк, чиито пищни форми по нищо не отстъпват на бразилките.

Разгледайте новите невероятно секси бански, които направо нашепват Заведи ме в Рио ...

Секси Бански 2013

Бански 2013 - Victoria's Secret

Световно известната марка Victoria’s Secret представи новата си колекция бански костюми за пролет-лято 2013. Една колекция, която съчетава по особено елегантен начин практичност, стил и сексапил.

Новите бански Victoria’s Secret се отличават с изчистени кройки и семпъл дизайн, който подчертава естествената красота на тялото.
Колекцията се нарича Swim 2013. Разгледайте по-интересното от нея, представено от Кандис и ангелите на Виктория.

Вижте нашата подборка с нови бански Victoria’s Secret за всяка фигура:

Бански 2013 Victoria's Secret

Предпазване от бръчки със слънцезащитна професионална козметика

Излагането на UV лъчите от слънчевия спектър е отговорно за 90% от симптомите на преждевременно стареене на кожата, включително и бръчките. Най-важната грижа това да не се случи е използването на слънцезащитна професионална козметика, но в голяма част от случаите тя бива пренебрегвана или неправилно избирана. Съществуват важни фактори, които трябва да се имат в предвид при покупката и употребата този специализиран тип козметика, като например спектъра на поглъщаната UV радиация, защитата и честотата на прилагане.

Предпазване от бръчки  със слънцезащитна козметика

Супер сандвичи за супер деца

сандвичи за деца - идеи за украса на сандвичи 12 снимки с детски сандвичи
Разгледайте оригинални идеи за украса на сандвичи.

От изрязана с подходяща форма филийка хляб могат да се направят много лесно интересни сандвичи за деца. Добавете шунка,  кашкавал, малко краставички, чушка и маслини за украса. Прибавете повечко фантазия и се получават супер сандвичи за супер деца

Например сандвичи личица на любими герои: Мечо Пух, Таз тасманийският дявол, котенцето Хелоу Кити и др.или забавни сандвичи животни: зайче, жирафче, прасенце и вякакви интересни сандвичи с най-различни фигурки

Можем да приготвим такива вкусни сандвичи за детски рожден ден, детско парти или някакво друго специално събитие. Подобни сандвичи пробуждат апетита и на най-злоядите деца, така че ако имате проблем с храната, направете на детето си супер сандвич като тези:

Популярни публикации